24 / 07 / 2024

soma kazasında ölenlerin sayısı

soma kazasında ölenlerin sayısı

Hayatını kaybedenlerin sayısının son çıkarılan kişiyle 283 olduğunu aktaran Taner Yıldız, "Bu akşam ciddi bir şekilde hareketlenme var. Orada kurtarma ekipleri yoğun bir şekilde çalışıyorlar, sayıyı her beraber inşallah görmüş olacağız" dedi...

Hükümetten madencilerin ailelerine maaş ve nakdi destek geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan yasal düzenleme talimatı verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Merkez ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, Bartın Amasra’daki maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine mali destek için parti grubuna “yasal düzenleme” hazırlığı yapılması talimatını verdi. İşte ayrıntılar...

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Trafik kazasında kağıtla tutanak tutma devri bitti! Cep telefonuyla hasar bildirimi yapabilirsiniz

Trafik kazası esnasında sürücülerin en çok başını ağrıtan kağıt kalemle tutanak tutma işlemi sona eriyor. Eğer bir trafik kazasına karışırsanız ve yanınızda trafik kazası tutanak formu yoksa ne yapacağım diye endişelenmeyin çünkü sorun artık "Alo Tutanak" adı verilen mobil uygulama ile çözülüyor.

Bilecik'te inşaat kazası: 1 ölü!

Bilecik'te meydana gelen inşaat kazasında bir işçi hayatını kaybetti.

Sivas'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Sivas Eğri Köprü Mahallesi'nde meydana gelen inşaat kazasında 1 işçi yaşamını yitirdi...

Ankara Büyükşehir'in Bisiklet Yolu Projesi'nde ilk etap tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesince hazırlanan "Bisiklet Yolu Projesi"nin ilk etabı, trafik kazasında yaşamını yitiren genç bisikletçi Umut Gündüz'ün ismiyle, vatandaşların hizmetine açıldı.

Bodrum Kalesi'nde iş kazası: 2 işçi yaralandı!

Bodrum'da restorasyon çalışmaları devam eden Bodrum Kalesi'ndeki iş kazasında 2 işçi yaralandı.

Balıkesir Burhaniye'de inşaat kazası! 1 yaralı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bir inşaatta yaşanan iş kazasında bir kişi ağır yaralandı.

İnşaat kazasında tazminat davası açılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir binada çatı onarım işi aldık. Onarımın ikinci günü ben bir kaza geçirdim, bacağımdan sakatlandım. İş sahibi herhangi bir tazminat vermedi. Kendisi hakkında suç duyurusunda bulunabilir miyim?' sorusunu yanıtladı.

Eşin vefatında çocuklar mirastan hak alabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Hanımı trafik kazasında kaybettim. Yeni bir evlilik yaptım. 2002’den önce aldığım bir dükkan ve evim var. 2019’da bir ev daha aldım. Çocuklarım beni mahkemeye verip, annelerinin hakkını istiyorlar. Benim hangi malımdan hak alabilirler?' sorusunu yanıtladı.

Mina’nın Çocukları Projesi Yalova’dan Mardin’e kadar uzandı!

Arkadaşıyla birlikte uçak kazasında hayatına kaybeden Mina Başaran’ın adını taşıyan ‘Mina’nın Çocukları Projesi’ büyüdü, Yalova’dan Mardin’e kadar uzandı…

Deprem sonrasında Soma'daki 1 evde çatlaklar oluştu!

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde yaşanan 4,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında Soma ilçesinde de 1 evde çatlaklar oluşmasına neden oldu.

Kuzey Marmara Otoyolu inşaatı iş kazasında 4 işçi yaralandı!

Kuzey Marmara Otoyolu projesi inşaatının Kocaeli kesimindeki viyadük inşaatında iskeleden düşen 4 işçi yaralandı...

soma kazasında ölenlerin sayısı Haberi

soma kazasında ölenlerin sayısı


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, maden ocağındaki yangınla ilgili, "Hastanede tedavisi devam eden sadece 3 kişi var, diğerleri taburcu oldular" dedi.


Bakan Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, maden ocağında yaklaşık 3bin 100 PPM civarındaki karbonmonoksit oranının şu anda miktar olarak 700'ler civarına düştüğünü, bunun yangının gittikçe sönmeye başladığı anlamına geldiğini belirtti.


Yangının tamamen bitmediğini kaydeden Yıldız, "Çok önemli miktarda sönümlenmeye doğru gidiyor. Konveyör üzerindeki o 250 metrelik bandın tamamen söndürüldüğünü söylemiştim. Bu arada bir işçi kardeşimiz daha çıkartıldı. Bundan sonra bir miktar daha devam eder diye öngörüyoruz. Maden ocağındaki çalışmalar bunu gösteriyor. Maden ocağının içerisinin normalleşmesiyle alakalı bu gecenin önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu geceki çalışmaların özellikle kurtarma ekiplerindeki vardiya ile beraber önemli olduğu kanaatindeyiz" diye konuştu.


- 6 işçinin 


Bakan Yıldız, 6...