15 / 05 / 2024

soma meydan projeleri

soma meydan projeleri

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Soma’da hayata geçirilen Atatürk Caddesi, İstasyon Meydanı ve Parkı çalışmalarını yerinde inceledi.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Gaziemir'e akıllı meydan projesi!

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, Gaziemir için yapmayı planladığı projeleri ve yatırımları anlattı. Yılmaz, Gaziemir meydanının ortak akıl ile halkın önerileri doğrultusunda, ilçenin sembolü olacağını söyledi.

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda son durum!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Cumhuriyet Meydanı ve Şarampol Projeleri’ndeki çalışmaları inceledi.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nın inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Meydanı'nda ilk etap çalışmaları başladı.

İstasyon Meydanı Soma'nın çehresini değiştirecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma İstasyon Parkı ve Meydan Projesi'nin inşaatını son sürat sürdürüyor

Sivas 15 Temmuz Meydanı'nın temeli atıldı!

Sivas Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan ve tamamlandığında dünyanın sayılı meydanları arasına gireceği 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nın temeli atıldı.

Soma İstasyon Mahallesi'ne yeni meydan!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi’nde çalışmaları başlatılan meydan projesini inceledi.

İstasyon Meydanı Projesi Soma'ya değer katacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Soma’da hayata geçirilen Atatürk Caddesi, İstasyon Meydanı ve Parkı çalışmalarını yerinde inceledi.

Gaziantep Şıh Meydanı için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun en önemli projeleri arasında gösterdiği Şıh Meydanı için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Kamulaştırması yapılan evlerin yıkım çalışmaları devam ederken hafta sonu iki evin daha yıkım çalışmaları tamamlandı.

soma meydan projeleri Haberi

soma meydan projeleri

                

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’ya değer katacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Soma’ya prestij katacak olan Atatürk Caddesi ve İstasyon Meydanı ve Parkı projesinde çalışmalara başladı. Devam eden çalışmayı Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Halis Satılmış ve Soma Koordinasyon İşleri Şube Müdürü İbrahim Yıldırım yerinde inceledi. Ayrıca Gençoğlu ve beraberindekiler Bölgesel Isıtma Sistemi'nde devam eden çalışmaları da incelediler.

Modern Görünüm

Devam eden çalışmayla ilgili bilgiler aktaran Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde Soma gelişmeye ve değişmeye devam ediyor. Bugün Soma’ya değer ve prestij katacak olan Atatürk Caddesi ve İstasyon Meydanı ve Parkı’nda devam eden çalışmaları inceledik. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Soma, modern bir görünüme kavuşmuş...