18 / 05 / 2024

soma okul projesi

soma okul projesi

Milangaz LPG Sanayi Ticaret Dağıtım Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı, Milliyet ve Vatan gazetelerinin sahibi Erdoğan Demirören, Soma’ya 2 okul yaptırma sözünü Manisa Valiliği’nde düzenlenen protokolle yerine getirdi...

Manisa Soma TOKİ'de 240 ay taksit!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Soma projesinde kaç adet konut yapılacak, Soma TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Soma 2022 ucuz konut projesi...

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Bergama-Soma Demiryolu projesi meclis gündeminde!

Bergama-Soma Demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul projesi!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 18 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Kırşehir'de 76 yıllık meslek lisesi yenileniyor!

Kırşehir'de 76 yıldır teknik eleman ve sanatkar yetiştiren meslek lisesi, Milli Eğitim Bakanlığının "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" ile yenileniyor.

Devlet Bahçeli'nin Karabağ'da yaptıracağı okulun projesi tamamlandı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ bölgesinin Şuşa kentinde yaptıracağı okulun projesi tamamlandı. Okul projesinin mimarı Yusuf Ziya Günaydın, projenin detaylarını paylaştı...

Esta'dan Rusya'ya özel okul projesi!

Esta, bu defa öksüz ve yetim çocukların eğitim ve yaşam kampüsünü tamamladı. Kampüste yetim ve öksüz çocuklar son teknoloji ile eğitim alırken,özel seçilmiş koruyucu aileler ile kampüste yer alan villalarda yaşamlarına devam edecekler. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 5 şehirde 12 okul inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının başlattığı "Hazine Taşınmazları Karşılığında Okul Yaptırılması Projesi" (AKOY) kapsamında 5 şehirde, 201 derslik kapasiteli toplam 12 okul yapılacak.

Kayseri Uğurevler'e yeni okul inşa edilecek!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada, kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Uğurevler Mahallesi’ne okul kazandıracaklarını söyledi

Manisa Soma'ya 28 derslikli yeni okul için protokol imzalandı!

Manisa’nın Soma ilçesinde hayata geçirilecek olan 28 derslikli Yunusemre İmam Hatip Ortaokulu yapımı için Manisa Valiliği’nde protokol imzalandı.

Silivri'nin en büyük okulu Şubat'ta açılıyor!

Silivri’nin en büyük okul projesi Şubat ayında hizmete açılıyor. Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yanmaz, okul projesinin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Karmod, Fransa’da okul projesi tamamladı!

Karmod, Fransa'da okul projesini tamamlayarak teslim etti. Fransa'nın Amilly şehrinde yapımı tamamlanan orta ve lise amaçlı kullanılacak okulun 200 öğrenci kapasitesine sahip... 

Soma'da acele kamulaştırma kararı!

Soma'da 380 kV Soma Kolin TES - Tunçbilek Şalt EİH Projesi kapsamında bazı taşınmazlar acele kamulaştırılıyor...

soma okul projesi Haberi

soma okul projesi

Soma’da 13 Mayıs tarihinde 301 madencinin hayatını kaybettiği facianın ardından yapılan yardımlara bir yenisi eklendi. Soma’ya eğitim yardımı yapma kararı alan Milangaz LPG Sanayi Ticaret Dağıtım Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı, Milliyet ve Vatan gazetelerinin sahibi Erdoğan Demirören, Soma’ya 2 okul yaptırma sözünü Manisa Valiliği’nde düzenlenen protokolle yerine getirdi. 

Valilikte düzenlenen protokole Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, Erdoğan Demirören adına Milliyet ve Vatan Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Ahmet Hamdi Türkmen, Milliyet ve Vatan Gazetesi Manisa Temsilcisi Erdinç Yumrukaya, Manisa Milli Eğitim Müdür Vekili Fevzi Yüksel, Soma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici katıldı. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Soma’nın yaralarının sarılması için hayırseverlerin büyük destek sağladığını belirterek, yapılacak okulun inşaat çalışmalarının başladığını bildirdi. 

Yeni yapılacak okulda 280 öğrencinin eğitim...