22 / 05 / 2024

Soma Otogarı açılış tarihi

Soma Otogarı açılış tarihi

Projesi, Soma Belediyesi tarafından hazırlanan ancak Manisa 'nın büyükşehir olmasıyla birlikte büyükşehire devrolan Soma Otogarı ve Çevre Düzenlemesi Projes i'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Antalya Elmalı Otogarı açılış için hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Elmalı Otogarı, açılış için sayıyor. Modern ve kullanışlı bir yapı olarak hizmete açılacak terminal 10 bin metrekarelik alana inşa edildi. 

Ordu'nun yeni otogarı açılışı için geri sayım başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kasım Ayı Toplantısı'nda inşa edilen yeni otogar için son düzenlemeler yapıldı.

Mersin Anamur Otogarı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur’a kazandırdığı Anamur Otogarı projesinin açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Harran Otogarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafındahayata geçirilen Harran Otogar'ının açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Şanlıurfa Harran Şehir Otogarı açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Harran Şehir Otogarı büyük açılışa hazırlanıyor.

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Soma Çevreyolu açılıyor!

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, şehir içinde dayanılmaz hale gelen Soma trafiğini rahatlatacak çevre yolunun önümüzdeki hafta içinde açılacağı müjdesini verdi.

Soma Devlet Hastanesi Kasım'da açılıyor!

Soma'da şehitlerin aileleri için yaptırılan konutların teslimleri yapılırken, 300 yataklı devlet hastanesi açılışı, Avdan mahallesinde yaptırılacak çimento fabrikasının temel atma töreni de gerçekleşecek.

TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu 12 Mayıs'ta açılıyor!

TFF'nin katkılarıyla inşa edilen TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu'nun açılışının, 12 Mayıs Perşembe günü saat 14.00'te gerçekleştirileceği belirtildi.

Soma'da toplu açılış töreni gerçekleşecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Toplu Açılış Töreni kervanına Soma ile devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün katılımlarıyla 20 Nisan Çarşamba günü Soma’da Toplu Açılış Töreni gerçekleştirilecek.

Soma'da 2 okulun açılış töreni yapıldı!

Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Soma'ya yaptığı son okul Seher Ali Ortaokulu ve Soma Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılışı yapıldı. Açılış sırasında ise yeni bir okulun protokolü imzalandı.

Erciş Şehirlerarası Otogarı açıldı!

Türkiye’nin önemli terminalleri arasında yer alan ve Van Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Erciş Şehirlerarası Otogarı ilçede düzenlenen açılış töreni ile bölge halkının hizmetine sunuldu.

Erciş Şehirlerarası Otogarı yarın açılıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi kent halkının hizmetine sunacağı yeni çalışmalarının açılışlarını gerçekleştirecek. Van Büyükşehir Belediyesi Kent Parkı, Sahil Parkı, Erciş Otogarı ve alınan 11 yeni otobüsün açılışlarını gerçekleştiriyor.

Soma Otogarı açılış tarihi Haberi

Soma Otogarı açılış tarihi


Projesi, Soma Belediyesi tarafından hazırlanan ancak Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte büyükşehire devrolan Soma Otogarı ve Çevre Düzenlemesi Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Manisa otogarı örneğiyle çalışmasına başlanan projenin 2015 yılında teslim edileceği belirtildi. Projenin 3 milyon 549 bin 541 lira bedelle yapılacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Yaklaşık 15 dönüm alan üzerine projesi yapılan ve büyükşehire devrolan projeyi bir an önce Somalı hemşerilerimizin hizmetine sunmak için çalışma başlattık. İnşallah 2015 Mart ayına doğru Soma yeni otogarına kavuşacak" dedi.

Vatandaşların ibadetlerini daha rahat yapabilecekleri bir ortam oluşturmak için projeye yakışır bir cami de inşa edileceğini söyleyen Başkan Cengiz Ergün, "Işıklandırması ve çevre düzenlemesiyle birlikte Somalı vatandaşlarımız ibadetlerini modern bir camide yerine getirecek. Şimdiden hayırlı olmasını...