29 / 04 / 2024

soma toki konutları ne zaman bitecek

soma toki konutları ne zaman bitecek

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk, Soma çevre yolu ile maden şehidi ailelerine yaptırılan TOKİ konutlarındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Soma Çevre Yolu ve TOKİ Konutları çalışmalarında son durum!

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk, Soma çevre yolu ile maden şehidi ailelerine yaptırılan TOKİ konutlarındaki çalışmaları yerinde inceledi

Soma 301 Konutları'nda anahtarlar teslimi bekleniyor!

Soma’da şehit madencilerin yakınları, Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konutun tapusunu 7 ay önce aldı ancak dairelerin anahtarları hala teslim edilmedi. TOKİ Soma 301 Konutları'nda anahtarlar teslimi bekleniyor.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Soma 301 Konutları'nda kuralar çekildi!

Manisa'nın Soma ilçesinde Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konut, kura çekimiyle maden faciasında hayatını kaybeden 301 madencinin ailelerine dağıtıldı.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

TOKİ Soma 301 Konutları bu yıl tamamlanacak!

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, 301 madencinin aileleri için TOKİ tarafından yaptırılan konutların bu yıl içinde tamamlanmasının planlandığını belirtti.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

Adıyaman Gerger Toki Konutları'nın kura çekimi gerçekleşecek!

Toplu Konut İdaresi (Toki) ve Adıyaman Gerger Kaymakamlığı tarafından yaklaşık 2 yıl önce projelendirerek hayata geçirilen Gerger Toki Konutlarının hak sahiplerine kura ile belirlenmesi bu hafta gerçekleşiyor.

Erzican Tercan'da 288 TOKİ konutları sahiplerine kavuştu!

Tercan’da 2012 yılında yapımına başlanan 288 Toki konutları tamamlanarak hak sahiplerine verildi. Vatandaşlar gerekli olan resmi işlemlerin ardından anahtarların firma yetkililerinden aldılar.

Soma TOKİ ile Kozanlı arası yol açma çalışmaları başladı!

Soma Belediyesi, Soma Kaymakamlığı ve Ege Linyitleri İşletmesi’nin destekleriyle 301 şehit madenci yakınları için yapılan TOKİ konutları ile Kozanlı yoluna bağlantıyı sağlayacak yolu açma çalışmalarına başladı.

soma toki konutları ne zaman bitecek Haberi

soma toki konutları ne zaman bitecek


Temel dolum çalışmalarının çoğu alanda tamamlanmasının ardından problemli bölgelerle ilgili sıkıntıların birebir görüşmelerle giderildiğini belirten Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, yüklenici firma tarafından çalışmaların 3 ay gibi bir sürede tamamlanması planlandığını söyledi. Başkan Ergene, yüklenici firmanın asfalt çalışmaları ile ilgili yeni bir asfalt şantiyesi çalışması yaptığını ifade ederek, "Soma trafiği için önemli ölçüde rahatlatıcı bir yatırım olan çevre yolu artık tamamlanma safhasına geldi. Yol ile ilgili ağır ve sıkıntılı işler tamamlandı. Artık yol asfaltlanma aşamasında buda önümüzdeki birkaç ay içinde tamamlanacak. Böylelikle şehir içinde araç ve kamyon trafiği rahatlamış olacak" dedi.


Kaymakam Altıntaş da çevre yolunun Soma için önemli bir ihtiyaç olduğuna değinerek, çevre yolu çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine gireceğini belirtti.


TOKİ'LER YENİ YILA HAZIR


Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Soma'da...