12 / 05 / 2024

soma yırca acele kamulaştırma

soma yırca acele kamulaştırma

Yırca'da, yargının yürütmeyi durdurma kararına rağmen, termik santral inşası için zeytin ağaçlarını iş makineleriyle söken, buna direnen köylüleri özel güvenlik görevlileriyle darp eden Kolin Şirketler Grubu bir açıklama yaparak, "Yapılanlar hukuka uygun

Satıştan kaldırılan ucuz iPhone 11 karşı konulamaz fiyatı ile BİM'de! A101, Migros, Carrefoursa'dan sonra şimdi burada!

iPhone 11 özel fiyatıyla BİM'de! Üretimi durdurulan iPhone'un stokları sınırlıdır, bu yüzden acele edin. Akıllı telefonunuzu şimdi BİM mobil uygulamasından sipariş edin. Bu fırsatı kaçırmayın! 28 Ağustos 2023 iPhone 11 fiyat listesi için tıklayınız…

Bu banka öyle bir kampanya yapıyor ki başvuran kazanır! İşte o detaylar!

DenizBank, yeni bireysel kredi kartı kampanyası ile müşterilerine özel indirimler sunuyor. Bu fırsatı kaçırmadan hemen başvurun ve anında 300 TL indirim ile kazanın. Son başvuru tarihi yaklaşıyor, bu yüzden acele edin ve detaylı bilgi için haberimizi okuyun.

Cep telefonu almak isteyenlere üzücü haber! Bu tarihten itibaren fiyatlar yükselecek! Acele edin!

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, akıllı telefonlar için yeni gümrük düzenlemeleri getirildi. Telefonlardan alınan gümrük ücretleri 200 dolardan 350 dolara çıkarıldı. 28 Mart tarihinden itibaren uygulanmaya başlanacak.

Satıştan kaldırılan iPhone 11 inanılmaz fiyat etiketi ile BİM'de! 15 Mart 2023 fiyat listesi...

iPhone 11 özel fiyatıyla BİM'de! Üretimi durdurulan iPhone'un stokları sınırlıdır, bu yüzden acele edin. Akıllı telefonunuzu şimdi BİM mobil uygulamasından sipariş edin. Bu fırsatı kaçırmayın! 15 Mart 2023 iPhone 11 fiyat listesi için tıklayınız…

Gümüşün geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! İslam Memiş ''acele etmeyin'' diyerek uyardı!

Gümüş fiyatları ''yükselecek mi yoksa düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için Altın Kahini İslam Memiş yatırıcılara ''acele etmeyin'' diyerek gümüşün geleceği en yüksek rakamı açıkladı. İşte o açıklama...

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro A101'de! 7 Ekim 2022 fiyat listesi...

A101, Apple'ın resmi web sitesinde iPhone 13 Pro'yu satıyor! Görenler şaşırdı! Bu fiyata hala mevcut, bu yüzden acele edin! Peki iPhone 13 Pro'nun A101 fiyatı ne kadar?İşte 7 Ekim 2022 itibariyle fiyat listesi...

Bilecik Bozüyük için acele kamulaştırma kararı!

Bilecik ili, Bozüyük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Adana Yüreğir için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Yüreğir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Yalova Çiftlikköy için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü'ne ait ''154 kV Çiftlikköy GIS İrtibatları Proje'' kapsamında ekli haritada gösterilen güzergahlara isabet eden taşınmazlarda direk yerlerinin mülkiyet şeklinde Genel Müdürlük tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Son 10 yılda kamulaştırılan taşınmazlar ve acele kamulaştırmalar TBMM'de!

Son 10 yılda kamulaştırılan taşınmazlar ve acele kamulaştırmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kütahya Uluköy için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili Ortaköy sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çerkezköy Kıyıköy için acele kamulaştırma kararı!

Çerkezköy'de yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Büyükorhan ve Orhaneli'de acele kamulaştırma kararı!

Bursa İli, Büyükorhan ve Orhaneli ilçelerinde Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projelerinin gerçekleştirilebilmesi için acele kamulaştırma kararı verildi.

soma yırca acele kamulaştırma Haberi

soma yırca acele kamulaştırma


Soma’nın Yırca köyündeki zeytinlik alanda termik santral kurmak isteyen ve mahkemenin durdurma kararına rağmen, 6 bin zeytin ağacını, direnen köylüleri özel güvenlik güçlerine darp ettirerek kesen Kolin Şirketler Grubu tüm eylemlerinin ‘hukuka uygun’ olduğunu iddia etti. Şirketten yapılan açıklamada, “Yapılan işlemler, acele kamulaştırma kararı ve bu karara istinaden hukuka uygun şekilde alınan mahkeme kararları ve buna uygun yapılan işlemlerdir" iddiasında bulunuldu.


Şirketin, ağaçların kesilmesine ilişkin açık ifadeler yerine “yapılan işlemler” gibi muğlak ifadeler kullanmayı tercih ettiği dikkat çeken açıklamada, Bakanlar Kurulu’nun aldığı “Acele Kamulaştırma Kararı”nın 10 Mayıs 2014 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandığı belirtildi. Açıklamada, binlerce ağacın iş makineleriyle talan edilmesinden hemen sonra ortaya çıkan Danıştay’ın yürütmeyi durdurma kararının “Greenpeace avukatının UYAP'tan aldığı bilgiler dayanak gösterilerek yapılan haberlerden” öğrenildiği öne sürüldü.


Açıklamada,...