05 / 05 / 2024

Soma yol yatırımları

Soma yol yatırımları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma Koyundere Mahallesi ile Söğütcük Mahallesi arasında bozulan yolları yeniledi

Soma'nın yolları onarılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’nın Muzaffer Tezcan Caddesi’nde Gediz A.Ş tarafından yapılan alt yapı çalışmalarının ardından vatandaşların mağduriyet yaşamaması amacıyla yolda bakım ve onarım çalışması yaptı.

Soma’ya 150 bin metrekare kilit parke!

Soma’da bir yandan Bölgesel Isıtma Sistemi’ni yaygınlaştırılabilmek amacıyla hızla alt yapı çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da çalışmaların ardından bozulan yolları bakımdan geçiriyor.

Soma caddeleri sıcak asfaltla buluştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma Adnan Menderes Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması yaptı. 3 kilometrelik yolda yapılan asfalt çalışmasıyla birlikte Soma’nın önemli caddelerinden bir tanesi daha vatandaşların kullanımına açıldı.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Soma Turizm Ve Otelcilik Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Soma Turizm Ve Otelcilik Yatırımları Limited Şirketi Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Harman tarafından kuruldu.

Manisa Soma yatırımları masaya yatırıldı!

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Toplantıda Soma yatırımları konuşuldu.

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

AVM yatırımcıları ve yöneticilerinin, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaların buluşacağı AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörel konuların yanı sıra ilham veren yol gösterici oturumlar yer alacak.

İş dünyasından 'yatırımlar devam edecek' sinyali!

Darbe girişimi, ülke ekonomisine inancını sürdüren iş dünyası temsilcilerinin yatırımlarında herhangi bir değişikliğe yol açmadı.

Ünye'de yol yatırımları artacak!

2015 yılında, 52 bin metrekare ile Belediye tarihinin en büyük yol ihalesini gerçekleştiren Ünye Belediyesi, 2016 yılında 75 bin metrekarelik beton yol ihalesi gerçekleştirerek yol yatırımını artırdı.

Çin'de yol yatırımlarına 375 milyar dolar harcanacak!

Çin, ekonomik büyümenin yavaşlamasını önlemek amacıyla 2016'da karayolu ve demiryolu yatırımlarına 375 milyar dolar harcayacak. Başbakan Li Kıçiang, beş yıllık ekonomik kalkınma planı hakkında çalışma raporu sundu.

Ünye'de yol yatırımları artacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, devam eden beton yol çalışmalarını inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı. Başkan Çamyar, ‘yol medeniyettir’ diyerek 2016 yılında da yol yatırımlarının artarak devam edeceğini kaydetti.

Atahan Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Atahan Arazi Yatırımları Anonim Şirketi, Cenk Dudaksız Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Bakırköy, Beşyol Mahallesi, İnönü Caddesi, Flor Plaza'da kuruldu.

Soma yol yatırımları Haberi

Soma yol yatırımları


Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yollarda bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Soma’nın Koyundere ile Söğütçük Mahallelerini birbirine bağlayan yolda Büyükşehir Belediyesi’ne ait greyderlerle bakım yapıldı. Hava şartlarının ağırlaşmasının ardından yolda gerçekleşen bozulmaları onardıklarını belirten ekipler, çalışmaların devam edeceğinin altını çizdi. Soma Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Yıldırım da yola giderek çalışmaları takip etti.




Manisa Büyükşehir...