19 / 05 / 2024

somada 301 yapı

somada 301 yapı

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden işçilerinin aileleri için yaptıracakları konut projesine Ramazan Bayramı'ndan sonra başlayacaklarını ifade etti.

TOKİ Aksaray projelerinin ihalesi yarın! 301 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projelerinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projelerde toplam 301 konut yer alacak.

TOKİ Gebze 301 konut ihalesi bugün!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gebze 301 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Gebze'ye 301 yeni konut müjdesi!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 1 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Yozgat 301 konut ihalesi 7 Eylül'de!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Aşağınohutlu Mahallesi 301 Adet Konut ve 48 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Eylül 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Kayseri Melikgazi'deki 301 dairenin ihalesi yapıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Kazımkarabekir Mahallesinde 6 blokta 301 daire ile dükkanların kat karşılığı için ihale yapıldığını belirtti.

Soma 301 Konutları teslim edildi!

Zorlu Holding'in Manisa'daki iki fabrikasının açılışı ve Soma'da Doğuş Holding tarafından yapılan 301 konutun teslimi gerçekleşti.

Folkart Yapı Folkart Ardıç fiyatları!

Folkart Yapı Folkart Ardıç fiyatları 301 bin Euro'dan başlıyor. Folkart Yapı imzası taşıyan Folkart Ardıç projesi denize sıfır konumda yer alıyor...

Soma'da ölen 301 madencinin ailesine konut teslimi yapıldı!

Maden faciasında yaşamını yitiren madencilerin yakınları için Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konutun sahipleri, kura çekimiyle belirlendi

Soma Konutları'nın içme suyu bağlantıları yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma’da şehit düşen 301 madencinin yakınları için yapılan TOKİ konutlarının içme suyu şebeke bağlantılarını yapıyor.

301 madencinin ailesi için yapılan konutlar teslim ediliyor!

301 işçinin yaşamını yitirdiği maden faciasının ardından Soma ilçesinde şehit madencilerin geride kalan aileleri için yapılan konutlar Kasım'da teslim edilecek.

Baybars Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Baybars Yapı Anonim Şirketi, Mehmet Cemal Üçbaşaran Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Esenler, Menderes Mahallesi, 301 Sokak 'ta kuruldu.

TOKİ Trabzon Pelitli'de 301 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Trabzon ili Pelitli kensel dönüşüm ve gelişim projesi 2.etap 301 adet konut, 1'er adet cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

somada 301 yapı Haberi

somada 301 yapı


Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden işçilerinin aileleri için yaptıracakları konut projesine Ramazan Bayramı'ndan sonra başlayacaklarını ifade etti Nakıboğlu,yaptığı açıklamada, maden faciasının ardından Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının başlattığı kampanyayı 301 konutla desteklediklerini belirtti. Konutların Gaziantepli iş adamlarınca yaptırılacağını vurgulayan Nakıboğlu, Van depremi sonrası yardımlara da önayak olduklarını anımsattı. Sosyal sorumluluk projelerine her zaman katkı sağladıklarını anlatan Nakıboğlu, şöyle konuştu: "Soma'da yaşanan acı olayın ardından işçilerimizin ailelerine ev yaptırmaya karar verdik. İş adamlarımız da bu düşünceye destek verince durumu yetkililere bildirdik. İnşallah 301 konutu kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz. Bu kapsamda Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ile görüşme yaptık ve kendileriyle protokol imzalanacak. İnşallah Ramazan Bayramı'ndan sonra projeye başlayacağız." Nakıboğlu, Gaziantep...