10 / 05 / 2024

somalı ailelere kaç ev verilecek

somalı ailelere kaç ev verilecek

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın somalı ailelere 2 ev müjdesinden sonra inşaat çalışmaları hızlandırıldı. Soma faciasında ölenlerin ailelerine ikinci evlerinin masrafını Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi karşılayacağı belirtildi.

Somalı ailelere verilecek 602 ev için çalışmalar hızlandı!

13 Mayıs'ta meydana gelen Soma madeni kazasından sonra Somalı ailelere tahsis edilecek 602 ev için inşaat çalışmaları hızlandırıldı. Soma ailelerin her birine ikişer adet daire verilecek.

Aile Bakanlığı 7.910 TL destek ödemesi yapacak. Para için son başvuru tarihini kaçırmayın

Aile Bakanlığı tarafından ailelere yönelik yapılan ödemelere de zam geldi. Parayı almak isteyen vatandaşların başvuru tarihini kaçırmamaları gerekiyor.

Çocuklu ailelere müjde! O bankadan çocuğu olanlar için kaçırılmayacak fırsat!

Yapı Kredi, çocuklu ailelere müjdeli bir haber verdi. Carter’s harcamalarına 5 taksit imkânı sağlayacağını duyuran Yapı Kredi, kampanyaya ilişkin tüm detayları paylaştı.

Aile Bakanlığı'ndan ailelere müjde! Kişi başı 300'er TL yardım yapılacak!

Aile Bakanlığı'ndan ailelere müjde... Kişi başı 300'er TL yardım yapılacak... Hemen bakın... Sakın başvuruları kaçırmayın...

Aile Bakanlığı'ndan bayram müjdesi! Çocuklu ailelere 450 TL harçlık verilecek!

Bayram sürprizi! Çocuklu ailelere özel olarak 450 TL nakit harçlık veriyoruz. Başvurunuzu hemen yapın ve bu fırsatı kaçırmayın!

Aile Bakanlığından destek alanlara müjde! SED ödemesine Nisan zammı geldi mi? Bu ay hesaplara kaç TL yatacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, yoksul ailelere çocuklarının masraflarının giderilebilmesi için yapılan SED yardımları merak ediliyor. Peki SED ödemesine Nisan zammı geldi mi? Bu ay hesaplara kaç TL yatacak?

SED yardımı hesaplara yatırıldı mı? Mart ayı sosyal destek ödemesi kaç lira? Başvuran anında alıyor! 

İhtiyaç sahibi ailelere çocuklarının bakımı ve desteklenmesi için destek ödemesi gerçekleştiriliyor. SED yardımı hesaplara yatırıldı mı? Mart ayı sosyal destek ödemesi kaç lira? Başvuran anında alıyor!

SED yardımı hesaplara yattı mı? Şubat ayı Sosyal destek ödemesi kaç TL? Başvurusu onaylanan hemen alıyor! 

İhtiyaç sahibi ailelere çocuklarının bakımı ve desteklenmesi amacıyla destek ödemesi yapılıyor. SED yardımı hesaplara yattı mı? Şubat ayı Sosyal destek ödemesi kaç TL? Başvurusu onaylanan hemen alıyor!

Aile destek ödemeleri müjdesi peş peşe geldi! Hesaplara tek tek yatıyor! Bayram ettirecek bu ödemeleri sakın kaçırmayın!

Devlet tarafından dar gelirli ailelere aylık olarak verilen 850 Türk Lirası ile 1.250 Türk Lirası arasında değişen destekler veriliyor. Aktarılan detaylara göre, aile destek ödemeleri müjdesi peş peşe geldi! Hesaplara tek tek yatıyor! Bayram ettirecek bu ödemeleri sakın kaçırmayın...

Aile destek ödemelerinde son dakika müjdesi geldi! Hesaplara peş peşe yatıyor! Bu ödemeleri sakın kaçırmayın!

Devlet tarafından dar gelirli ailelere aylık olarak verilen 850 TL ile 1250 TL arasında değişen destek veriliyor. Aile destek ödemelerinde son dakika müjdesi geldi! Paralar hesaplara peş peşe yatıyor! Bu ödemeleri sakın kaçırmayın....

Aile destek ödemeleri kaç günde hesaplara yatıyor? Daha hesabınıza geçmediyse mutlaka bakın

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından çocuklu ailelere yönelik aile destek ödemeleri gerçekleştiriliyor. Vatandaşlar bu ödemelerin kaç günde hesaplara yattığını merak ediyor. İşte konuyla ilgili detaylar....

Çocuk parası ne kadar? Çocuk desteği kaç TL? 

Çocuğu olan ailelere devlet tarafından sağlanan destek parasının tutarı güncellendi. Devlet, dar gelirli ailelere çocuk sayısına göre yarım parası veriyor. Peki, çocuk desteği 2022 tutarı ne kadar, kaç TL? Çocuk parası yardımını almanın şartları neler? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

Çocuklu ailelere 2.337 TL verilecek! Başvurular başladı: Son 12 gün kaçırmayın

Eylül ayı yardım başvuruları e-devlet üzerinden alınmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı başvuran çocuklu ailelere 2.337 TL ödeme yapacak.

Yoksul ailelere her ay 2 bin lira verilecek! Sakın kaçırmayın! Hemen bu detaya bakın!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı açıklamada şehirde tespit ettikleri 4 bin yoksul aile için “Aile Sigortası” yapılacağını dile getirerek, bu ailelere de her ay 2 bin lira yardımda bulunulacağını da söyledi.

somalı ailelere kaç ev verilecek Haberi

somalı ailelere kaç ev verilecek

OSB'den Başbakan Erdoğan'ın somalı ailelere 2 ev müjdesinden sonra çalışmalar hızlandırıldı. Soma faciasında ölenlerin ailelerine ikinci evlerini Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi katşılayacağı belirtildi. Manisa'nın Soma İlçesi' ndeki faciada Yaşamını yitiren 301 madencinin ailesine, iki ev müjdesini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın vermesi ardından, inşaatlar için çalışmalar hızlandırıldı. Konut projelerinden birinin TOKİ konutlarının yanına, diğerinin ise. fakülte yapılması planlanan Ege Linyit işletmesi (ELİ) Sosyal Tesisleri'nin yanına yapılacağı açıklandı. Soma Kaymakamı Bahattin Atçı. inşaatların kısa süre sonra başlayacağını ve 1 yıl içerisinde de ailelere dağıtılmasının planlandığını söyledi. 


Geçen 13 Mayıs'ta, Soma Kömür işletmeleri A.Ş.'ye ait ocaktaki yangında 301 madenci hayatını kaybetti. Türkiye'yi yasa boğan facia ardından devlet kurumları ve özel sektör, yardım için harekete geçti. Yaşamını yitiren madencilerin en büyük sorunlarından birisinin konut...