05 / 05 / 2024

somuncu grup Zirve Park Evleri

somuncu grup Zirve Park Evleri

Zirve Park Evleri 'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projede fiyatlar 111 bin liradan başlıyor...

Zirve Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zirve Grup Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de Burhanettin Erkek tarafından kuruldu.

Madnasa Zirve'de inşaat çalışmaları başlıyor!

AB Grup Holding tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Madnasa Zirve ve Madnasa Türkbükü'nde çalışmalar hızlandı. AB Grup Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak projenin 2023'e kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

AB Grup Madnasa Zirve!

AB Grup Madnasa Zirve detayları haberimizde yer alıyor. Proje Bodrum Türkbükü'nde inşa ediliyor.

Madnasa Zirve fiyat!

AB Grup Holding, Bodrum Türkbükü'ndeki yeni projesi Madnasa Zirve için düğmeye bastı. İşte Madnasa Zirve fiyat bilgisi ve proje detayları...

Madnasa Türkbükü ve Madnasa Zirve için düğmeye basıldı!

AB Grup Holding, Bodrum Türkbükü'nde Madnasa Türkbükü ve Madnasa Zirve projeleri için düğmeye bastı. Türkbükü'nde hayata geçirilen iki projenin de bu sene tamamlanması planlanıyor...

Somuncu Grup Motto Residence'ın ön talep süreci başladı!

Somuncu Grup'un hayallerinin peşinden koşan ve standartlara bağlı kalmayanlar için tasarladığı yeni konut projesi Motto sıra dışı mimarisi ve sky-house konsepti ile prestijli ve ayrıcalıklı bir yaşam sunacak.

Konya Mozaik Park'ta daire satışları devam ediyor!

SOMUNCU Grup'un yeni projesi Mozaik Park, butik konseptli ve mimarisiyle Konya'daki konut sektörüne yeni bir anlayış getiriyor. Projenin, ailelerin tercihi olma sebebi ise geniş dairelerden oluşması.

Karatay Mozaik Park daire fiyatları!

Karatay Mozaik Park projesi Somuncu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Projenin inşa çalışmaları 2014 yılı yaz aylarında başlandı. Karatay Mozaik Park daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Mozaik Park Karatay ödeme seçenekleri!

Mozaik Park Karatay 1+1 daireler 94 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Somuncu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Mozaik Park Karatay ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Mozaik Park Karatay iletişim bilgileri!

Somuncu Grup tarafından hayata geçirilen Mozaik Park Karatay projesinde daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildi. Mozaik Park Karatay iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Mozaik Park Konya projesinde 1+1 daireler 94 bin TL'den başlıyor!

Konya İli'nin Karatay İlçesi'nde yer alan Mozaik Park projesi Somuncu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Proje 2 blok şeklinde oluşuyor. Mozaik Park Konya projesinde 1+1 daireler 94 bin TL'den başlıyor.

Mozaik Park Konya projesinin lansmanı yarın!

Somuncu Grup tarafından hayata geçirilen Mozaik Park Konya projesi daireleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildi. Mozaik Park Konya projesinin lansmanı yarın yapılması planlanıyor.

Paşapark Selçuklu Hotel Sign of the City Awards'ta finale kaldı!

Somuncu Grup, Sign of the City Awards'ta Paşapark Selçuklu Hotel & Residence projesi ile “ En iyi rezidans ” kategorisinde finale yükselen firmalardan biri oldu.

somuncu grup Zirve Park Evleri Haberi

somuncu grup Zirve Park Evleri


Zirve Park Evleri Konya 'da inşa ediliyor. Proje Somuncu Grup imzası taşıyor.


112 konuttan meydana gelen projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Somuncu Grup Zirve Park Evleri 'nde fiyatlar 111 bin liradan başlıyor, 600 bin liraya kadar yükseliyor.


48 ay vade farksız taksitlerle konut sahibi olunabilen projenin 24 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Konya Zirve Park Evleri 'nde; fitness salonu, gusto, kış bahçesi,yürüyüş yolları, barbekü alanları, hamam, PS3 oyun odası, olimpik ölçülerde tenis kortu ve yüzme havuzu bulunuyor.


Telefon: 4449766

Web adresi: http://www.konyazirvepark.com/

Ceren...