18 / 05 / 2024

son grup projeleri 2015

son grup projeleri 2015

Son Grup'un gayrimenkul şirketi Çukurova Kent Yapı, yine İstanbul'da yeni bir projeye imza atıyor. Şirket, 90 milyon liralık yatırımla hayata geçen yeni projesinin konseptini 'balkon' esprisiyle tasarladı.

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Çukurova Balkon'da kısa süre için özel kampanya!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da yer alan projesi Çukurova Balkon’da kısa süre için başlattığı özel kampanya ile yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 aya kadar 0.98 faiz fırsatı sunarak konut almayı kolaylaştırdı.

Çukurova Balkon Kurban Bayramı kampanyası 2018!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da inşa edilen Çukurova Balkon'da Kurban Bayramı kampanyası başladı...

Çukurova Balkon'da daireler hemen teslim ediliyor!

İnşaat sektöründe 24 yıldır binlerce kaliteli konuta imza atan SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da hayata geçirdiği Çukurova Balkon'da ev sahibi yapıyor. 

Çukurova Balkon’da Nisan ayı kampanyası!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da yeni bir kampanya başlattı. 

Çukurova Balkon’da Mart ayına özel kampanya!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul'ün, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da Mart ayına özel olarak yeni bir kampanya başlattı. 

Çukurova Gayrimenkul'e Adana İnşaat Fuarı’nda yoğun ilgi!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Çukurova Gayrimenkul Adana İnşaat Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak. 

Yabancı yatırımcılar rotasını Çukurova’ya çeviriyor!

SON Grup bünyesindeki şirketlerden Adania Yatırım, Çukurova bölgesini dünyaya tanıtmayı ve bölgeye yatırımcı çekmeyi hedefliyor...

Çukurova Balkon'da 395 bin liraya 1+1!

İstanbul’un yeni cazibe merkezi Kartal’da Son Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi 19 ve 20 katlı iki blokta toplam 261 konuttan meydana geliyor.

Çukurova Balkon’dan yeni yıl kampanyası!

Son Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul’un, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da hayata geçirdiği Çukurova Balkon'da yeni yıl kampanyası başladı. 

Çukurova Balkon'da yüzde 12 indirim fırsatı!

Çukurova Balkon'da yüzde 12 indirim fırsatı devam ediyor. SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede  toplam 261 daireye yer veriliyor. 

Çukurova Balkon'da dört seçenekli kampanya!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirdiği Çukurova Balkon'da dört seçenekli kampanya... 

son grup projeleri 2015 Haberi

son grup projeleri 2015

Son Grup'un gayrimenkul şirketi Çukurova Kent Yapı, yine İstanbul'da yeni bir projeye imza atıyor. 


ADANALI Son Ailesi'nin şirketi Son Grup'un gayrimenkul şirketi Çukurova Kent Yapı, Adana'daki projelerinin ardından rotasını İstanbul'a çevirdi. İstanbul'daki ilk projesi olan 36 katlı Çukurova Tower projesini 3 ay erken bitiren ve tamamını satan Çukurova Kent Yapı, yine İstanbul'da yeni bir projeye imza atıyor. 


Şirket, 90 milyon liralık yatırımla hayata geçen yeni projesinin konseptini 'balkon' esprisiyle tasarladı. Yaklaşık 8 bin metrekare arsa üzerinde 18 ve 19 katlı 2 bloktan oluşan rezidans projesi nin adı ("Çukurova Balkon") da ordan geliyor. 


Projede en önemli kriterin manzara odaklı yerleşim olduğunu belirten Çukurova Kent Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Kara, blokların araziye yerleşimini, orman ve deniz manzarasını en uygun açıyla görecek şekilde tasarladıklarını...