07 / 05 / 2024

Son Kat Boyalar

Son Kat Boyalar

İnşaat sektörünün gereksinimlerini karşılamada köklü tecrübeye sahip; yenilikçi ürünleri ile de sektöre yeni bir soluk kazandıran KORAMIC, dayanıklı ve mükemmel otopark sistemlerini pazara sundu...

Son 4 yılda hangi hisse kaç kat kazandırdı?

Borsa yatırımcıları hangi hissenin ne kadar kazandırdığını merak ederken, yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu son 4 yılda hangi hisse kaç kat kazandırdığını paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Türk müteahhitlerinin iş hacmi son 5 senede 2 katı yükseldi...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye-Özbekistan ticari ilişkilerini geliştirdiklerini kaydederek ;"Ticaretimiz son beş yılda yaklaşık iki katına kadar çıktı. Tercihli Ticaret Anlaşması'nın 1 Temmuz itibarıyla uygulanmaya başlamasından mutluyuz." diye konuşt

İstanbul'da konut fiyatları son 5 yılda 10 kat arttı!

Türkiye'de konut fiyatlarındaki artış devam ediyor. İstanbul’da konut birim metrekare fiyatını Ekin ayında 41,766 TL olurken kentte son 5 yılda konut fiyatları yaklaşık 10 kat arttı.

Konutta son 5 yıl bilançosu: Kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı!

Türkiye'de son günlerde oldukça gündem olan konut ve kira fiyatlarının 5 yıllık serüveni dikkat çekti. Söz konusu dönemde kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı.

İtalya’nın dev kuruluşu 2 Türk şirketini birden satın alacak!

Türkiye, denizcilik alanında önemli yatırımlar, satın almalar ve ortaklıklara sahne olmaya başladı. Bu zincire son katılan ise İtalyan devi Savino Del Bene S.p.A. ve bağlı iştiraki SDB Benelux S.A. oldu.

TEB müşterilerinin cebi para dolacak! Bu tarihe kadar 600 TL’nizi alın!

TEB, yine müşterilerinin yüzünü güldürecek bir kampanyayla geri döndü. Otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine 600 TL’ye kadar iade edeceğini duyuran TEB, kampanyaya ilişkin detayları ve son katılım tarihini paylaştı.

Akbank bu parayı almanız için bugünün son olduğunu duyurdu!

Akbank, düzenlediği kampanya kapsamında tüm müşterilerine 300 TL hediye edeceğini duyurdu. 30 Haziran’ın son katılım tarihi olduğunu paylaşan Akbank, Axess müşterilerine özel düzenlediği kampanyanın katılım şartlarını da paylaştı.

Ziraat Bankası ve Vodafone müşterilerinin hesabına tam bu kadar para yatacak!

Ziraat Bankası, Vodafone iş birliğiyle bir kampanya düzenlediğini ve kampanya kapsamında müşterilerin 150 TL kazanacağını duyurdu. İlgili kampanyasına yönelik detayları ve son katılım tarihini de paylaşan Ziraat Bankası, müşterilerin acele etmesi gerektiğini belirtti.

Ziraat Bankası’ndan müjde üstüne müjde! Başvuru yapanın hesabına para yatacak! Son tarih 31 Mayıs!

Market ürünlerine gelen zamların ardından yeni bir kampanya düzenleyen Ziraat Bankası, market alışverişlerinde toplam 150 TL tutarındaki hediyenin hesaplara yatıracağını duyurdu. Ziraat Bankası, kampanyanın son katılım tarihinin de 31 Mayıs olduğunu paylaştı.

Yapı Kredi'den Kasko sigortasında yüzde 50 indirim! Son gün 31 Mart 2023!

Yapı Kredi’den kasko sigortasında yüzde 50 indirim sağlıyor! Yapı kredi müşterilerinin faydalanabileceği kampanyaya son katılım 31 Mart 2023!

Ev fiyatları son 6 yılda 7 kat arttı! Türkiye konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler arasında zirvede!

Konut Fiyat Endeksi’ne göre konut fiyatları ocak ayında yüzde 6,9 oranında yükselirken son 6 yılda 7 kat arttı. Türkiye konut fiyatlarının en çok arttığı ülkeler arasında zirvede yer aldı.

Özdilek’te herkese 100 TL! Son gün yarın sakın kaçırmayın!

Özdilek’te herkese 100 TL veriliyor. Kampanyaya son katılım tarihi 5 Şubat 2023 olarak belirlendi. İşte kampanyanın detayları…

Son Moda MaxiPuan Kampanyası! Alışveriş yapan herkese 150 TL! Son tarih 31 Ocak 2023!

İşCep veya Maximum Mobil’den yapılacak alışverişlere Son Moda MaxiPuan Kampanyası kapsamında herkese 150 TL veriliyor. Kampanyaya son katılım tarihi 31 Ocak 2023!

Son Kat Boyalar Haberi

Son Kat Boyalar

Koramic Yapı Kimyasalları, epoksi ve poliüretan esaslı zemin ürünleri ile endüstriyel zemin kaplama pazarında iddialı bir başlangıç yaptı. İnşaat sektörüne mükemmel çözümler yaratan Koramic Yapı Kimyasalları; CERMIX markası ile dayanıklı ve dekoratif Otopark Sistemleri ile farklılığı ortaya koyuyor.  


Döşeme betonu üzerine uygulanan Epoksi Esaslı Astar, Kuvars, Epoksi Esaslı Kaplama ve Son Kat Boyalar’dan oluşan ürünler sayesinde mükemmel görünümlü otoparklar gün yüzüne çıkıyor. CERMIX ürünleri ile betona yapışma mukavemeti yüksek, çizilmeyen, hijyenik, kolay temizlenen, kimyasallara dayanıklı alanlar ve otoparklar yaratılıyor. 


CERMIX zemin kaplamaları ürünleri, farklı kombinasyonlarla bir arada kullanılabilme özelliğine sahip ve böylelikle farklı ihtiyaçlara cevap verebiliyor. Dayanıklı ve mükemmel bir otopark için sunulan çözüm seti ise şu şekildedir: 


1-  Döşeme Betonu

2- Epoksi Esaslı Astar Malzemesi: CERMIPRIME EP

İki komponentli, epoksi esaslı, solventsiz...