23 / 07 / 2024

son tarih

son tarih

TBMM’ye sunulan Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre, Kur Korumalı Mevduat (KKM) uygulamasını 31 Aralık 2023'e kadar uzatılacak.

10 bin TL’nin altındaki borçlar siliniyor! Bakan resmen açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 10 bin TL'nin altındaki borçların silineceğini duyurdu.

A101'de indirimli aktüel ürünler için son tarih 5 Temmuz! Bulaşık deterjanı, peynir, çay, sucuk, zeytin indirimde!

A101'de indirimli aktüel ürünler için son tarih 5 Temmuz olarak açıklandı. A101'de bu hafta bulaşık deterjanı, beyaz peynir, çay, sucuk, zeytin indirimde...

Buradan ev almak isteyenlere 1 milyon TL hibe ediliyor! Aman dikkat, son tarih 27 Temmuz!

Toskana'da ev almak isteyenlere 1 milyon TL hibe ediliyor. Son tarihin 27 Temmuz 2024 olarak açıklandığı destek için bazı şartların sağlanması gerekiyor. 

8 bankanın 0 faizli kredi kampanyası için son tarih 30 Haziran 2024! Aylık taksitler 1.666 TL'den başlıyor!

8 banka tarafından başlatılan 0 faizli krediler için son tarih 30 Haziran 2024 olarak açıklandı. Söz konusu krediler için aylık taksitler 1.666 TL'den başlıyor.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'dan bayrama özel büyük fırsat! 0 peşinat ve 0 faiz için son gün 23 Haziran!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da başlatılan bayram kampanyası kapsamında 0 peşinat ve 0 faiz imkanı sunuluyor. Söz konusu kampanya için son tarih 23 Haziran olarak açıklandı.

TOKİ'den 36 şehir için Mayıs ayının son fırsatı! 60 ve 72 ay vadeyle hem konut hem de iş yeri satacak! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı toplamda 36 kentte konut ve iş yeri satışı için start verdi. Yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla satışa çıkan konut ve iş yerleri için son tarih bugün...

Evi, iş yeri, arsası ve arazisi olanlar dikkat! Emlak vergisi ödemeleri için son 10 gün! 

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi ödemeleri için artık son 10 güne girildi. Peki 2024 emlak vergisi nasıl ödenir? Emlak vergisi ödemeleri için son tarih ne zaman?

Milli Emlak'tan 5 bin, 7 bin ve 20 bin TL'ye arazi fırsatı! KDV'den muaf araziler için son gün 30 Mayıs 2024!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 5 bin TL, 7 bin TL ve 20 bin TL bedelle arazi satacak. KDV'den muaf araziler için son tarih 30 Mayıs 2024 olarak açıklandı.

Skoda'dan 250 bin TL'lik büyük fırsat! Son tarih 31 Mayıs 2024! Kaçırmayın!

Skoda hem kampanyalarını hem de Mayıs 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. İşte son dakika Skoda fiyatları...

Emlak vergisi ödemelerinde son 15 güne girildi! Emlak vergisi nasıl hesaplanır, kimler muaf olur? 

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisinin ilk taksit ödemeleri için son tarih 31 Mayıs olarak belirtildi. Peki emlak vergisi nasıl hesaplanır? Emlak vergisinden kimler muaf olur? 

Emlak vergisi ödemeleri için son gün 31 Mayıs!

Ev, arsa, iş yeri gibi taşınmazlar için mülk sahiplerinin ödemesi gereken emlak vergisinin bu yıla ait ilk taksit ödemeleri 1 Mart itibarıyla başladı, 31 Mayıs son tarih olarak açıklandı.

TOKİ Tuzla 100 bin konut projesinde hak sahibi olanlar dikkat! Tuzla TOKİ sözleşmeleri için son tarih ne zaman? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Tuzla projesinin sözleşme tarihi açıklandı. Peki TOKİ Tuzla projesinin sözleşmeleri ne zaman imzalanacak? TOKİ Tuzla projesi sözleşmeleri için son tarih ne zaman?

Evi ve arsası olanlar dikkat! Emlak vergisinde son tarih 31 Mayıs!

1 Mart tarihinde başlayan emlak vergisi ilk taksit ödemeleri için son tarih 31 Mayıs 2024 olarak açıklandı. Peki emlak vergisi nasıl ödenir? İşte merak edilen sorunun yanıt...

Zeray Bahar Kampanyası'nda son gün 31 Mayıs! Dilasa Orman'da 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksitle!

Zeray İnşaat tarafından başlatılan Bahar Kampanyası'nda son tarih 31 Mayıs 2024 olarak açıklandı. Söz konusu kampanya kapsamında Dilasa Orman projesinden 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksitle konut sahibi olunabiliyor.

son tarih Haberi

son tarih

Çalışanlara elektrik ve doğalgaz desteğine vergi muafiyeti, öğrenim ve katkı kredisinin faizsiz geri ödenebilmesi ile varlık yönetim şirketlerine verilen 2 bin 500 liraya kadar olan icra takibindeki borçların tasfiyesini de içeren ekonomiye yönelik "torba" kanun teklifi, Meclis Başkanlığına sunuldu.

KKM’NİN SÜRESİ BELLİ OLDU

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, teklifle birlikte Kur Korumalı Mevduat (KKM) uygulamasını 31 Aralık 2023'e kadar uzatılacağını söyledi. 

Elitaş sıfır ve ikincil el taşıtlarda 6 bin kilometre veya 6 ay süreyle satmama şartına uymayan oto galerilere uygulanan 8 bin 500 lira para cezasının alt limitinin ise 10 bin, üst limitin 300 bin liraya çıkarılacağını belirtti.

Gazetecilerin sorularını da yanıt veren Elitaş, "Öğrenim ve katkı kredisi borçlarına ilişkin faiz silinecek, anaparanın ödenmesiyle ilgili bir ödeme planı var mı?" sorusu üzerine,...