24 / 07 / 2024

Sone Çukur Çetin

Sone Çukur Çetin

Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Soner Çetin, mahalleye semt kreşi, kadın sohbet evi, kadın ve erkek emekliler için emekli evi ve yeni muhtarlık binası yapılacağını müjdeledi.

İlkay Girgin Erdoğan'dan Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama yaptı. Suç duyurusunda bulunduklarını belirten Erdoğan, "Biliyorsunuz ki toplumda örnek olması gerekenler bu insanlar. Bizim için fark etmiyor o gayrimenkulün sahibinin kim olduğu" dedi.

Karaburun Belediyesi'nden Çukur dizisi oyuncularının inşaatına suç duyurusu!

Geçtiğimiz Pazartesi final yapan Çukur dizisinin başrol oyuncularının İzmir'in Karaburun İlçesi'nde satın aldıkları ortaya çıktı. Karaburun Belediyesi söz konusu arsanın SİT alanı olması nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Çukur Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çukur Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud S.M.A. tarafından kuruldu.

Salda Gölü'ndeki derin çukur havadan görüntülendi! 

Salda Gölü'nde iş makinesi ve kamyonların beyaz kuma zarar vermesinden sonra geriye iş makinelerinin kazdığı derin çukur havadan görüntülendi...

Osmangazi Çukur Cami çevresindeki 3 bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Maksem Mahallesi’ndeki Çukur Cami’nin çevresindeki 3 binayı kamulaştırarak yıktı.

Başaran Holding'e ait jet, Çukur dizisinde kullanılmış!

Geçtiğimiz gün İran'da düşen ve 11 kişinin hayatını kaybettiği Başaran Holding'e ait jetin, Show TV'nin dizisi Çukur'un ilk bölümünde kullanıldığı ortaya çıktı.

Isparta Elektrik Üretim Çukurçayı HES değerleme raporunu yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Isparta Elektrik Üretim Çukurçayı HES değerleme raporunu yayınladı.

Utopya Turizm İnşaat, Çukurçayı HES projesinin değerlemesini yayınladı!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Çukurçayı HES projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Trabzon Çukurçayır’a doğalgaz geliyor!

Trabzon Çukurçayır Mahallesi’nde doğalgaz için boru döşeme çalışmalarına başlandı.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Şehrimizin en yoğun konut yerleşiminin olduğu bölgelerden biri olan Çukurçayır’a doğalgaz ulaştırmak için çelik boru döşeme çalışmalarına başladık." dedi.

Trabzon Çukurçayır'a doğalgaz müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı ilk toplantısı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Çukurçayır Mahallesi’ne doğalgaz ulaştırılması içinde çalışmaların sürdürüldüğünü açıkladı

Manisa Gökçukur'un kaderi büyükşehirle değişti!

Manisa merkezde hayata geçirilen dev projelerin yanı sıra ilçe merkezleri ile birlikte mahallelerinde sorunlarına el atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç Gökçukur mahallesinin de kaderini değiştirdi.

Manisa Gökçukur’un altyapı yenileme çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesinin Gökçukur mahallesinde yürütülen kanalizasyon ve içme suyu şebeke hatlarını yenileme çalışmalarını tamamladı.

Manisa Sarıgül Kızılçukur Mahallesi’nde düğün salonu yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl ilçesi Kızılçukur Mahallesi’nde yapılacak olan düğün salonunun temeli atıldı.

Sone Çukur Çetin Haberi

Sone Çukur Çetin

Başkan Soner Çetin, önerilen Kezban Park'a giderek inceleme yaptı ve müjdelerini sıraladı: Çamlık'ın hemen karşısında 60 yavrumuz için semt kreşini 15 güne kadar açacağız. Muhtarlık binasını yıkıp yeniden yapacağız. Mevcut yere Kadınlar Sohbet Evi, Kezban Park'a da kadın-erkek tüm emeklilerin gelebileceği Emekli Dinlenme Evi yapacağız. Kadınların ve çocukların kalbini kıran kendini kırar."



Sabah...