02 / 05 / 2024

Sone İstanbul teslimleri

Sone İstanbul teslimleri

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarından oluşan proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Küçükçekmece Sone İstanbul Rezidans fiyat listesine göre 310 bin TL'den başlıyor.

Sone İstanbul Residence teslimleri ne zaman?

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanları bulunuyor. Peki Sone İstanbul Residence teslimleri ne zaman?

Sone İstanbul satış ofisi telefon!

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarının bulunduğu proje 36 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Sone İstanbul satış ofisi telefon numarası 0212 244 54 54 olarak belirlendi.

Sone İstanbul Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Proje 4-6 blok şeklinde yükseliyor. Peki Sone İstanbul Evleri teslimleri ne zaman?

Cathay Sone İstanbul Evleri fiyat!

5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan meydana gelen projede 1.067 adet konut bulunuyor. Cathay Sone İstanbul Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 310 bin TL'den başlıyor.

Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Cathay İnşaat imzasıyla İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Sone İstanbul projesinde toplam 1.067 adet konut bulunuyor. Peki, Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Sone İstanbul satış ofisi!

İstanbul Küçükçekmece Basın Ekspres bölgesinde hayata geçirilen Sone İstanbul projesi Cathay İnşaat imzası taşıyor. Sone İstanbul satış ofisi ile 0212 2445454 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün.

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi 33 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Lens Yapı imzasını taşıyan proje Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de!

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de gerçekleştirilecek. "Modern dokunuşlarla tarihin içinde yaşayın" sloganı ile tanıtılan projede satışlar önümüzdeki haftalarda başlayacak. 

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de Lens Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri!

Misal İstanbul Konutları Süleyman Ekşi İnşaat tarafından 13 blok olarak planlandı. Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri ne zaman?

Kavaklı Vira İstanbul teslimleri!

Toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazanın bulunduğu proje Kavaklı sahiline ve Megakent'e yakın yerde bulunuyor. Kavaklı Vira İstanbul teslimleri 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. Peki Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Cathay Sone İstanbul Rezidans fiyat!

Cathay Sone İstanbul Rezidans fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Küçükçekmece'de inşa edilen projede 1.067 adet konut bulunuyor.

Kağıthane Beyazhane İstanbul teslimleri!

Toplam 1.380 metrekare arsa üzerinde yükselen Beyazhane İstanbul projesi Beyaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Kağıthane Beyazhane İstanbul teslimleri 2017 yılında yılında yapılması planlanıyor.

Sone İstanbul Cathay teslimleri!

Konum bilgisine göre Eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde yükselen proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Sone İstanbul Cathay teslimleri 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev!

Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması öngörülen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan bulunuyor. Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Sone İstanbul Rezidans ev fiyatları!

Sone İstanbul Rezidans ev fiyatları 310 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Sone İstanbul Rezidans projesinde 1.067 adet daire, otel ve ticari birimler yer alıyor...

Cathay Sone İstanbul Rezidans nerede?

5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede konut, otel ve dükkan bulunuyor. Peki Cathay Sone İstanbul Rezidans nerede?

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Peki Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Sone İstanbul teslimleri Haberi

Sone İstanbul teslimleri

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen Sone İstanbul projesi toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarından meydana geliyor. Proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan meydana geliyor.


Sone İstanbul daire tipleri

Projedeki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Sone İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Projedeki daire teslimleri 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.  


Sone İstanbul nerede?

Proje İstanbul Küçükçekmece'de Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor. 


Küçükçekmece Sone İstanbul lokasyon

Proje Eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde, Marriott Hotel'in karşısında bulunuyor. 



Sone İstanbul hangi firma tarafından inşa ediliyor?

Proje Cathay İnşaat imzası taşıyor.


Küçükçekmece Sone İstanbul Rezidans fiyat!

Dairelerin 310 bin TL'den başlayıp kata ve cepheye göre yükseldiği projede metrekare birim bazında 5 bin 500 TL ile 6...