06 / 05 / 2024

Soner Çetin özgeçmiş

Soner Çetin özgeçmiş

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin kimdir? Soner Çetin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Soner Çetin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Soner Çetin...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Çukurova Belediyeevleri kentsel dönüşüm projesi ne zaman tamamlanacak?

9 defa Türkiye’nin En Başarılı Belediye Başkanı seçilen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Belediyeevleri Kentsel Dönüşüm Projesini bu dönem içerisinde tamamlamak istiyoruz" dedi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Soner Çetin'den imar affı çıkışı!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kendisi hakkında yazılan iftira mektupları ve Uğur Mumcu Bulvarındaki 32 katlı bina başta olmak üzere imar konularında açıklamalarda bulundu.

Soner Çetin: Projeye aykırı inşaata izin vermem!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 6.9 büyüklüğündeki İzmir depremi nedeniyle inşaatların projeye uygun yapılmasının hayati önemini bir kez daha ortaya koyduğundan bahsederek, ''Projeye aykırı inşaata izin vermem” diye konuştu.

Konut kredi faizleri yükselmeye başladı! Konut fiyatları düşer mi?

Reagroups Gayrimenkul Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi ve Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, “Konut kredi faizleri yükselmeye başladı! Konut fiyatları düşer mi?” konulu yazısını kaleme aldı.

Soner Çetin'den Çukurova'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Adana'nın Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediyeevleri Mahallesi’nde ziyarette bulundu. Çetin, , mahallede yapılacak kentsel dönüşüm projesini tanıttı.

Adana Şambayadı'nın 24 yıllık imar sorunu çözüldü!

Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin, Şambayadı, Kabasakal, Esentepe bölgesindeki imar sorununun ortadan kalktığını söyledi. 

Çukurova Metrosu etap etap tamamlanacak!

DABB ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen Halk Günleri’nde önemli açıklamalarda bulundu. Çetin, Çukurova Metrosu'nun etap etap tamamlanacağını açıkladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Soner Çetin: Temel atmada rekor kırdık!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yaptığı açıklamada ilçede temel atma da rekor kırdıklarını söyledi.

Soner Çetin özgeçmiş Haberi

Soner Çetin özgeçmiş

Soner Çetin kimdir?

Soner Çetin, 1968 yılında Adana’nın Yüreğir ilçesi Şıhmurat köyünde doğdu. Çocukluğu ve ilk gençliği Sarıyakup Mahallesi’nde geçti. İlköğrenimini İnkılap İlkokulu’nda, orta ve lise öğrenimini Adana Anadolu Lisesi ile Adana Erkek Lisesi’nde tamamladı. 1988 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne girdi, 1992 yılında mezun oldu. Hemen memleketi Adana’ya dönerek Adana Barosu’nda avukatlık stajına başlayan Soner Çetin 1993 yılından bu yana Adana Barosu’nda kayıtlı üyesi olarak serbest avukatlık yaptı. Belediye başkanı seçilmesiyle birlikte bu görevini bıraktı.


Bugüne kadar birçok sivil toplum örgütü, dernek ve spor kulübünde yöneticilik yapan Av. Soner Çetin Adana Barosu bünyesindeki çeşitli komisyonlarda görev aldı. 2004 yılında Adana Barosu Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Çetin 2006 yılında Adana Barosu Demokrat Avukatlar Grubu’nun başkan adayı olarak seçimlere girdi.


Siyasal yaşamına 1992...