05 / 07 / 2024

Songül Kıran

Songül Kıran

3K Gayrimenkul ve Proje Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi 15 Nisan'da kuruldu

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yüzde 190 oranında büyüdü!

Yılın ilk 8 ayında prim üretimi %190,2 büyüyen Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, sağlık branşının lokomotifi haline geldi. TSS yaptıran sigortalıların sayısı 3 milyon 614 bin kişiye ulaştı.

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Songül Erdoğan tarafından kuruldu.

Euro kurunda son dakika! Rekor kıran Euro bugün ne kadar oldu? İşte 1 Nisan 2023 Euro kuru!

Son iki yılda birçok kez rekor kıran euro/TL kurundaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Euro kurunda son durum ne? Euro bugün ne kadar?

İslam Memiş yine bildi! Rekor kıran altında yeni tahminini tek tek duyurdu! “Bir düşerse iki çıkacak”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, rekor kıran altına ilişkin yeni açıklamalar yaptı. “Altın bir düşerse iki yükselir” diyen Memiş, 2023 altın yılı olacak dedi.

Sağlık Bakanlığı'ndan ikinci etap personel alımı ne zaman olacak? İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan ve büyük ilgi uyandıran 85 bin atamanın ilk etabı tamamlanmıştı. Tamamlanan ilk etap gözleri ikincinin ne zaman olacağına çevirdi. Peki bu ikinci atama için bir açıklama yapıldı mı?

Bankacılık hisseleri yine zıpladı! Borsa İstanbul'da neler oluyor?

Haftaya yükselişle başlayan Borsa İstanbul’da bankacılık endeksinde de yüzde 9.8 oranda yükseliş yaşandı. Haftanın ilk işlem gününde tüm sektör endeksleri yükselirken, en çok kazandıran yatırımlar ise bankacılık hisseleri oldu.

Deru Gayrimenkul Turizm Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Deru Gayrimenkul Turizm Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirket Fatih'de Deniz Dalkıran tarafından kuruldu!

Sağlık Bakanlığı'ndan randevu dolandırıcılığı uyarısı

Sağlık Bakanlığı, vatandaşları arayarak kendilerini bakanlık personeli gibi tanıtıp vatandaşları dolandıran sahtekarlara karşı dikkat çeken bir uyarı yaptı.

Songül Karlı'nın gayrimenkul davasında son durum!

Ünlü şarkıcı Songül Karlı'yı 8-10 dönümlük arsa satışında dolandırdığı iddiasıyla eski eşi ve 2 sanık hakkında "nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açıldı.

Ruslar tatil, İranlılar vatandaşlık için Türkiye’den ev alıyor!

Yabancıya konut satışıyla ilgili önemli bilgiler veren Gayrimenkul Brokeri Songül Toprak Özsan, Ruslar'ın tatil, İranlılar'ın ise vatandaşlık için Türkiye’den ev aldığını söyledi.

Türkiye'nin dolandırıcılık tarihi!

Türkiye’de dolandırıcılık denildiğinde akla gelen belli isimler bulunuyor. O isimlerden kimi Galata Kulesi’nin kimi de olmayan ineklerin satışını yaptı. Başbakanı dolandıran, çaycıyken banker olan bile oldu. İşte Türkiye’nin dolandırıcılık tarihine ismini yazdıranlar... 

Almanya Sağlık Bakanı Spahn emlak zengini çıktı!

Almanya Sağlık Bakanı Jens Spahn hakkında şaşırtan iddia ortaya çıktı. Bakanın gayrimenkul yatırımlarını araştıran gazeteciler Spahn'ın emlak zengini olduğunu ortaya çıkardı. 

Gayrimenkul alan 7 bin yabancıya vatandaşlık!

Taşınmaz edinimi yoluyla vatandaşlık almak isteyen yaklaşık 7 bin yabancıya uygunluk belgesi verildi. Taşınmaz edinimi şartını yerine getiren yabancılar arasında 1475 kişiyle İran vatandaşları ön sırada yer aldı.

Songül Kıran Haberi

Songül Kıran

3K Gayrimenkul ve Proje Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, 15 Nisan'da kuruldu. 3K Gayrimenkul ve Proje Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle sitelerplazalar marketler depolar soğuk hava depoları işyeri arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


3K Gayrimenkul ve Proje Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi adres: Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi, Boru Çiçeği Sokak, Selçuk Apartmanı...