15 / 05 / 2024

Sönmez Plan Proje iletişim

Sönmez Plan Proje iletişim

Sönmez Plan Proje Tasarım Ürün Uygulama Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Ali Mintaş tarafından kuruldu. 

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk dev proje! Costal Heaven projesi için start verildi!

Fenercioğlu Gayrimenkul, Kıbrıs’ta 3 bin dairelik Costal Heaven projesinin inşaatına başladı. Kıbrıs'a dev proje geliyor. İşte Costal Heaven projesi ile ilgili ayrıntılar...

Ekonomist Mustafa Sönmez: Doların 24TL'ye ulaşması enflasyon tehlikesini artırıyor!

Ekonomist Mustafa Sönmez, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda doların sürekli olarak rekor seviyelere çıkmasının ve Türk lirasının değer kaybetmesinin enflasyonu artırabileceği uyarısında bulundu. İşte ayrıntılar...

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Ceceloğlu tarafından kuruldu.

Süper Villa Proje Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Süper Villa Proje Geliştirme Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökberk Tanyolaç tarafından kuruldu.

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

Karma Plan Proje Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Karma Plan Proje Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Anonim Şirketi Maltepe'de Şafak Çağlar tarafından kuruldu.

Ataköy 2.5.6 Kısım plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bakırköy ilçesi, Ataköy 2.5.6 Kısım Mahallesi, 257 ada, 60 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ersan Plan Proje Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersan Plan Proje Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Erol Altun ve Fatih Altun ortaklığında kuruldu.

Mahfi Eğilmez, Burak Arzova, Mustafa Sönmez... İşte ekonomistlerin yeni paketle ilgili yorumları

Ekonomistler Mahfi Eğilmez, Mustafa Sönmez ve Burak Arzova, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı yeni ekonomi paketini değerlendirdi.

Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Ermiş ve Selim Durğur ortaklığında kuruldu.

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Sönmez Plan Proje iletişim Haberi

Sönmez Plan Proje iletişim

Sönmez Plan Proje Tasarım Ürün Uygulama Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Ali Mintaş tarafından kuruldu. 

Sönmez Plan Proje Tasarım Ürün Uygulama Mimarlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü...