07 / 05 / 2024

Sophie Turner ve Joe Jonas nerede yaşıyor

Sophie Turner ve Joe Jonas nerede yaşıyor

Game of Thrones’un yıldızı, İngiliz oyuncu Sophie Turner ile Amerikalı şarkıcı Joe Jonas, Los Angeles'ın Encino semtindeki lüks malikanelerini 15,2 milyon dolar bedelle sattı.

Turner'den şantiyelerde tedarik sıkıntısına ve maliyet artışına çözüm geldi!

Turner'in Türkiye Direktörü Mehmet Sami Kılıç, hızlı artan maliyetler ve malzeme tedarik sıkıntısına çözüm buldu! Kılıç, “Dönem daha planlı inşaat yapmak, tedarik sürecini iyi planlayarak israfı önleyen Yalın İnşaat yöntemlerini kullanmak" dedi.

Sophie Turner ve Joe Jonas, malikanelerini 15,2 milyon dolara sattı!

Game of Thrones’un yıldızı, İngiliz oyuncu Sophie Turner ile Amerikalı şarkıcı Joe Jonas, Los Angeles'ın Encino semtindeki lüks malikanelerini 15,2 milyon dolar bedelle sattı.

Sophie Turner ve Joe Jonas Miami'den ev aldı!

Game of Thrones dizisi ile büyük üne kavuşan Sophie Turner şarkıcı eşi Joe Jonas ile Miami'den dev malikane aldı. Çift malikane için 11 milyon dolar ödedi. 

Sophie Turner ve Joe Jonas New York'taki evlerini 5.8 milyon dolara satıyor!

Game of Thrones dizisinde Sansa Stark karekteriyle bilinen Sophie Turner ve eşi Joe Jonas New York'taki evlerini 5.8 milyon dolara satışa çıkardı.

Çengelköy Park Evleri'nde mahalle kültürünü yaşatıyor!

Sakinlerini bekliyor William Turner ve Demirland GYG A.Ş'nin ortak projesi olan Çengelköy Park Evleri, Boğazın tarihi semtlerinden Çengelköy'de sakinlerini bekliyor.

Çengelköy Park'ta rezidanslar Ocak 2016'da teslim!

William Turner ve Demirland GYG A.Ş/nin ortak projesi olarak 2013'ün ikinci yarısında temeli atılan Çengelköy Park Evleri'nde rezidansların Ocak 2016'da, villaların ise Ağustos 2016'da teslim edilmesi planlanıyor.

Çengelköy Park Evleri'nde rezidanslar Ocak'ta teslim!

Wıllıam Turner ve Demirland GYG A.Ş.'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri, Boğaz manzaralı rezidans, konaklar ve villalardan oluşuyor.

Çengelköy Park Evleri teslim tarihi ne zaman?

William Turner ve Demirland GYG A.Ş.’nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri 2016'da tamamlanacak.

Çengelköy Park Evleri’nde satışlar sürüyor!

William Turner ve Demirland GYG A.Ş.’nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri’nde satışlar devam ediyor. Yatırım değeri 250 milyon dolar olan projede, teslimlerin 2016’da...

Çengelköy Park Evleri'nde teslimler yaklaşıyor!

Wıllıam Turner ve Demirland GYG A.Ş.'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri'nde teslimler yaklaşıyor. 2013'ün ikinci yarısında temeli atılan projedeki rezidansların Ocak 2016'da, villaların ise Ağustos 2016'da teslim edilmesi planlanıyor.

Çengelköy Park Evleri teslim için gün sayıyor!

WILLIAM Turner ve Demirland GYG A.Ş.'nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri'nde teslimler yaklaşıyor. Rezidans, dubleks evler ve villalardan oluşan projede 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve butik çarşı bulunuyor.

Çengelköy Park Evleri projesinde sona yaklaşıldı!

William Turner ve Demirland Gayrimenkul tarafından hayata geçen İstanbul Çengelköy'de, mahalle konsepti ile insa edilen Çengelköy Park Evleri projesinde sona yaklaşıldı.

Çengelköy Park Evleri'nde teslimler Ocak 2016'da!

İstanbul Çengelköy'de, mahalle konsepti ile insa edilen Çengelköy Park Evleri projesinde sona yaklaşıldı. William Turner ve Demirland Gayrimenkul tarafından hayata gecen projeden beklenen satış geliri 250 milyon dolar.

Sophie Turner ve Joe Jonas nerede yaşıyor Haberi

Sophie Turner ve Joe Jonas nerede yaşıyor

Geçtiğimiz sene kızları dünyaya gelen Game of Thrones’un yıldızı, İngiliz oyuncu Sophie Turner ile Amerikalı şarkıcı Joe Jonas, ailelerini genişletmenin yanı sıra servetlerini de artırıyor. 

NTV'de yer alan habere göre; 25 yaşındaki Turner ile 32 yaşındaki Jonas, Los Angeles'ın Encino semtindeki lüks malikanelerini 15,2 milyon dolar bedelle sattı.

1400 metrekare büyüklüğünde bir alanı bulunan malikenin 10 yatak odası, 11 büyük banyosu ve üç de küçük banyosu mevcut.

Ünlü çift, malikanenin yanı sıra konuk evi de bulunan gayrimenkulü 14,1 milyon dolara satın almıştı, bu sene Haziran'da da satışa sundu.

Lüks malikanede SPA salonu, spor salonu, göz alıcı dev avizeler, özel ses sistemi, modern sinema salonu ve özel güvenlik sistemi bulunuyor. Bahçede bulunan havuz, ana bina ile iki yatak odalı misafir...