28 / 07 / 2024

sorgun gevrek ve araplı göleti

sorgun gevrek ve araplı göleti

Devlet Su İşleri 12. Bölge Müdürlüğü tarafından 2011 yılında başlatılan proje kapsamında Sorgun Gevrek Köyü ve Araplı Köyü’ne inşa edilen göletler, ihale süreleri tamamlanmış olmasına karşın bitirilemedi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Sorgun ve Akdağmadeni YHT gar binaları açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT hattına hizmet verecek olan Sorgun ve Akdağmadeni YHT garlarının tamamlanarak hizmete hazır hale getirildiğini ve 13 Mart 2024 Çarşamba günü hizmete alınacağını açıkladı.

O ilde 153 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi ve arsalar satılıyor! 

Yozgat ili Sorgun Belediye Başkanlığı, Yozgat ili, Sorgun ilçesi, Agahefendi ve Yenidoğan Mahallelerinde yer alan 2 arazi ile 29 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

TMO'nun ucuz un açıklamasına rağmen simit ve boyoza enflasyon zammı geliyor! İşte yeni fiyatı

Dolardaki artış akaryakıt ve gıda piyasalarına zam olarak yansımaya devam ediyor. Mazota 2 liraya yakın zam haberinin ardından KKTC'de ekmeğin 7 lira olduğu haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Şimdi de İzmir'de gevrek ve boyoza zam geliyor.

Yozgat Sorgun Belediyesi 3 taksitle arsa satıyor! Yüzde 40 peşinatla arsa fırsatı! 

Yozgat Sorgun Belediyedi, Yozgat ili, Sorgun ilçesi, Agahefendi Mahallesi Eski Buğday Pazarında yer alan arsayı  3 taksit ve yüzde 40 peşinat imkanıyla satıyor...

TOKİ Yozgat Sorgun kuraları bugün çekiliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Sorgun projesinde yer alan konutların kura çekilişini bugün gerçekleştirecek.

Sorgun TOKİ kura sonucu 08 Şubat 2022!

Sorgun TOKİ kura sonucu 08 Şubat 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Sorgun TOKİ kura sonucu 08 Şubat 2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Yozgat Sorgun kura sonucu 08.02.2022 isim isim tam liste!

TOKİ Yozgat Sorgun kura sonucu 08.02.2022 isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Yozgat Sorgun kura sonucu 08.02.2022 isim isim tam liste ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Kamu yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Sorgun Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı 16 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Yozgat ili, Sorgun Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 16 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Yozgat Sorgun 95 konut ihalesi yarın!

Yozgat İli, Sorgun İlçesi, Doğankent 95 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Yozgat Sorgun'a 95 yeni konut!

Yozgat İli, Sorgun İlçesi, Doğankent 95 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 2 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

CR Huzur Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CR Huzur Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevat Gevrek, Cihan Sarı, Rıdvan Hakan ortaklığında kuruldu...

Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi yıkıldı!

Yozgat Sorgun'da yeni devlet hastanesinin hizmete açılmasıyla, 1987 yılında 50 yataklı olarak inşa edilen ve yaklaşık 28 yıldır hizmeti veren eski Sorgun Devlet Hastanesi binasının yıkımı tamamlandı.

sorgun gevrek ve araplı göleti Haberi

sorgun gevrek ve araplı göleti

Sorgunda yapımı planlanan Gevrek ve Araplı göletleri bitirilmeyi bekliyor. 


Devlet Su İşleri 12. Bölge Müdürlüğü tarafından 2011 yılında başlatılan proje kapsamında Sorgun Gevrek Köyü ve Araplı Köyü’ne inşa edilen göletler, ihale süreleri tamamlanmış olmasına karşın bitirilemedi. 


Konuyu yakından takip eden İlçe Kaymakamı Ali Arslantaş, DSİ tarafından Yozgat’a birçok yatırım ve proje uygulandığını ve bunlardan gölet projesi olan Gevrek Göleti ve Araplı Göleti’nin henüz tamamlanamadığını söyledi. 


Proje sahibi DSİ 12. Bölge Müdürlüğü adına konuyla ilgili bilgi aktaran DSİ 12. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun ise Gevrek Göleti’nde proje değişikliğine gidildiğini ve bundan dolayı bir uzama olduğunu, Gevrek Göleti’nin zemininden kaynaklanan bir problemden dolayı yeniden proje hazırlandığını bildirdi ve “Müteahhit firma projeleri hazırlıyor. Bu problemden dolayı orada süre uzatmış olduk. Hazırlanan projenin ardından çalışmalarımız devam...