28 / 04 / 2024

TOKİ Yozgat Sorgun kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Yozgat Sorgun kuraları bugün çekiliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Sorgun projesinde yer alan konutların kura çekilişini bugün gerçekleştirecek.



Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, hayata geçirdiği projelerin kura çekilişlerini de gerçekleştiriyor.

TOKİ Yozgat Sorgun projesinde toplam 95 adet konut yer alıyor. Projede yer alan konutlar için başvurular geçtiğimiz günlerde sona erdi.

TOKİ Yozgat Sorgun kuraları bugün çekiliyor!

Yozgatlı vatandaşların yüzünü güldüren  TOKİ  Yozgat Sorgun projesi kapsamındaki konutlar için kura heyecanı başladı. Projeki konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Dar gelirli ailelerin ev sahibi olacağı TOKİ Yozgat Sorgun projesi için başvurular Ziraat Bankası tarafından kabul edildi. Proje için ödenecek başvuru bedeli 1000 TL şeklinde belirlendi.

TOKİ Yozgat Sorgun kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ'nin resmi internet sitesinde aktarılanlara göre, merakla beklenen TOKİ Yozgat Sorgun 2022 projesinde asil hak sahipleri sözleşmeleri 21 Şubat 2022-25 Şubat 2022 tarihleri arasında, yedek hak sahipleri sözleşmeleri 7 Mart 2022-9 Mart 2022 tarihleri arasında imzalanacak.
 

TOKİ'den 12 bin ucuz konut geliyor!


Geri Dön