03 / 05 / 2024

Sosyal Gelişim Merkezi yapım işi

Sosyal Gelişim Merkezi yapım işi

Büyükşehir Belediyesi tarafından Sakarya’ya kazandırılacak Sosyal Gelişim Merkezi’nin yapım işi ihalesi gerçekleşti

Kibar Holding Güç Bizde Gelişim Merkezi açıldı!

Kibar Holding, insan kaynağının öğrenme ve gelişim süreçlerini desteklemek amacıyla yapımı 35 günde tamamlanan "Güç Bizde Gelişim Merkezi"ni hizmete açtı.

Sakarya Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “5 bin metrekarelik alanda inşa edilen Karasu SGM tamamlanmak üzere" dedi.

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi için geri sayım başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, inşa çalışmaları süren Karasu SGM hakkında açıklamalar yaptı. 

Kemal Sayar'dan Sakarya SGM binasına övgü!

Sakarya'ya kazandırılan Sosyal Gelişim Merkezi binası ile ilgili konuşan Prof. Dr. Kemal Sayar “ Bu muazzam yapının şehre kazandırılmasını sağlayan Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum” dedi.

Ürgüp Gençlik Gelişim Merkezi için imzalar atıldı!

Ürgüp Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan “Ürgüp KOP Kadın ve Gençlik Gelişim Merkezi Projesi” protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Karasu Sosyal Gelişim Merkezi'nde sona gelindi. 4 bloktan oluşan merkezin kaba inşaatı tamamlandı.

Altıeylül Gelişim Merkezi'ne yeni şube!

2015 yılından bu yana sosyal hizmet çalışmalarını sürdüren Altıeylül Gelişim Merkezi’nin ikincisinin yapımına başlandı. Başkan Hasan Avcı “İhtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam edeceğiz” dedi.

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Merkezimiz hızla tamamlanıyor." dedi.

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi yükseliyor!

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sakarya Kocaali'ye sosyal gelişim merkezi müjdesi!

Kocaali AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’ndan sosyal gelişim merkezi müjdesi geldi

Sakarya Karabürçek'e sosyal gelişim merkezi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçek'e dosyal gelişim merkezi müjdesi verdi.

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi yıl içinde açılacak!

Karasu’da inşa çalışmalarının sürdüğü Sosyal Gelişim Merkezi’nin yıl içerisinde vatandaşların hizmetine açılması planlanıyor.

Hulusi Armağan Yıldırım: Sakarya SGM örnek bir mimariye sahip!

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi ile ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli Bakım Hizmetleri Dairesi Başkanı Hulusi Armağan Yıldırım, “Sosyal Gelişim Merkezlerinin hizmetleri ve mimari yapısı bizleri oldukça etkiledi” dedi.

Sosyal Gelişim Merkezi yapım işi Haberi

Sosyal Gelişim Merkezi yapım işi

Sosyal Gelişim Merkezi’nin yapım işi ihalesi gerçekleşti, ihaleye bir firma katıldı. Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören, “Sosyal belediyecilik alanında çok önemli bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Sosyal Gelişim Merkezi şehrimize hayırlı olsun” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi dev yatırımların ihalelerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Şehrin sosyal hayatına önemli ölçüde katkı sağlayacak “Sosyal Gelişim Merkezi Yapım İşi İhalesi” Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirildi.


İhaleye Bir Firma Katıldı

İhale ile ilgili açıklamalarda bulunan Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören, “Sakarya’mızı daha modern ve daha yaşanabilir bir kent haline getirme hedefiyle çıktığımız yolda çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyor, dev projelerin ihalelerini bir bir gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Sosyal Gelişim Merkezi’nin ihalesini de tamamladık. İhalemize tek firma katıldı. İhaleye katılan firma; BOEN İnş. Met. Yat. San. ve Tic. Ltd....