03 / 05 / 2024

Sosyal Gelişim Merkezi’nin ihalesi

Sosyal Gelişim Merkezi’nin ihalesi

Büyükşehir Belediyesi tarafından Sakarya’ya kazandırılacak Sosyal Gelişim Merkezi’nin yapım işi ihalesi gerçekleşti

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Capital Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamam!

Güler GYG, Mersin kent merkezinde 4 ilçenin kesişim noktasındaki ofis projesi Capital Ticaret Merkezi’nin yüzde 90’ını tamamladı. Şirket bu projesiyle 2018 yılında Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi ofis projeleri ödüllerini almıştı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Arnavutköy Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli atıldı!

Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temel atma töreni, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla düzenlendi. Aile sağlığı merkezinin 2 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yapımı yeniden başladı!

Kentsel dönüşümden, altyapıya, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yatırımlara kadar birçok hizmet sunan Mamak Belediyesi, yapımı durdurulan Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin inşaatına yeniden başlandı. 

Kibar Holding Güç Bizde Gelişim Merkezi açıldı!

Kibar Holding, insan kaynağının öğrenme ve gelişim süreçlerini desteklemek amacıyla yapımı 35 günde tamamlanan "Güç Bizde Gelişim Merkezi"ni hizmete açtı.

Çiğli'de sürdürülebilir kentsel gelişim protokolü imzalandı!

Çiğli'de sürdürülebilir Yerel İzleme Araştırma ve Uygulamalar Derneği'nin sürdürülebilir kalkınma hedeflerinin yerelleştirilmesi için kentsel gelişim protokolü imzalandı. 

Sakarya Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “5 bin metrekarelik alanda inşa edilen Karasu SGM tamamlanmak üzere" dedi.

Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, seçim öncesi vaatleri arasında yer alan Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi'nin kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi için geri sayım başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, inşa çalışmaları süren Karasu SGM hakkında açıklamalar yaptı. 

Tekirdağ Türkmenli Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Tekirdağ Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin gelişmesi için inşa ettiği Türkmenli Mahallesi Kültür Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı.

Kemal Sayar'dan Sakarya SGM binasına övgü!

Sakarya'ya kazandırılan Sosyal Gelişim Merkezi binası ile ilgili konuşan Prof. Dr. Kemal Sayar “ Bu muazzam yapının şehre kazandırılmasını sağlayan Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyorum” dedi.

Sosyal Gelişim Merkezi’nin ihalesi Haberi

Sosyal Gelişim Merkezi’nin ihalesi

Sosyal Gelişim Merkezi’nin yapım işi ihalesi gerçekleşti, ihaleye bir firma katıldı. Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören, “Sosyal belediyecilik alanında çok önemli bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Sosyal Gelişim Merkezi şehrimize hayırlı olsun” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi dev yatırımların ihalelerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Şehrin sosyal hayatına önemli ölçüde katkı sağlayacak “Sosyal Gelişim Merkezi Yapım İşi İhalesi” Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirildi.


İhaleye Bir Firma Katıldı

İhale ile ilgili açıklamalarda bulunan Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören, “Sakarya’mızı daha modern ve daha yaşanabilir bir kent haline getirme hedefiyle çıktığımız yolda çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyor, dev projelerin ihalelerini bir bir gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Sosyal Gelişim Merkezi’nin ihalesini de tamamladık. İhalemize tek firma katıldı. İhaleye katılan firma; BOEN İnş. Met. Yat. San. ve Tic. Ltd....