06 / 05 / 2024

sosyal konut çalışmaları

sosyal konut çalışmaları

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Türkiye genelinde 14 bin sosyal konutu tamamladık, 49 bininin inşaatı devam ediyor. 100 binini de planlamak üzere çalışıyoruz" dedi...

Deprem bölgesinde konut çalışmaları tam gaz devam ediyor!

11 kenti etkileyen 6 Şubat deprem felaketinin ardından yaraların sarılması ve bölgenin yeniden ayağa kalkması için konut çalışmaları hızla devam ediyor. 

Sosyal konut projesinde can alıcı nokta

İlk 2 günde 2 milyondan fazla kişinin başvurduğu 900 milyar liralık sosyal konut projesinde en can alıcı konu konutların teslim tarihi ve TOKİ'nin üretim kapasitesiyle ilgili. İşte kafaları karıştıran o sorular...

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken sosyal konut açıklaması! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Tuzla Aydınlık Evler” projesinin hak sahiplerini belirleme kurasında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sosyal konut çalışmalarına değinen İmamoğlu, mülk sahiplerine iş birliği çağrısında bulundu.

Kentsel dönüşüm çalışmaları konut sektörünü hareketlendirebilir! 

2021 yılında kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasıyla konut sektöründe olumlu gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Peki, 2021' de konut sektöründe neler yaşanacak? 

Keşan'da toplu konut projesi için çalışmalar başladı! 

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

Mamak Eserkent Sosyal Konut 2021 kura sonuçları! 

Mamak Eserkent Sosyal Konut 2021 kura sonuçları haberimizde yer alıyor. İşte Mamak Eserkent 2021 kura sonuçları ve proje detayları...

Mamak Eserkent Sosyal Konut kura tarihi!

Mamak Eserkent Sosyal Konut kura tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. Peki, Mamak Eserkent Sosyal Konut kuraları ne zaman çekilecek? Mamak Eserkent Sosyal Konut kura çekimi tarihleri 2021...

İdris Akbıyık: Kentin konut sorununa yönelik çalışmalarımız sürüyor!

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık yaptığı açıklamada kentin konut sorununa yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Giresun Dereli'de konut inşası için temel kazı çalışmaları başladı!

Giresun Dereli'de sel felaketi sonrasında büyük zarar gören vatandaşlar için inşa edilecek iş yerleri ve konutların inşası için temel kazı çalışmaları başladı. 

Murat Kurum'dan dar gelirli ailelere sosyal konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Sabah 35. Yaş Sektör Buluşmaları"nda yaptığı konuşmasında dar gelirli vatandaşlar için on binlerce sosyal konut inşa edildiğini söyledi. 

Bolu'da dar gelirlilere 'sosyal konut' müjdesi!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal konut projesi için Dağkent’ten satın alınan 26 dönüm arazinin tapusunu Bolu kamuoyu ile paylaşarak, “Bolu Belediyesi tarihinde satın alınan en değerli gayrimenkul.  İnşallah sosyal projemizi burada hayata geçireceğiz” dedi.

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

TOKİ 30 bin sosyal konutun yapımına başladı!

Sosyal konut çalışmalarının hızla devam ettiğimi ifade eden Kurum, "TOKİ'mizle şu ana kadar ülkemizde sosyal donatılarıyla beraber toplam 1 milyon bağımsız bölüm ürettik'' dedi.

sosyal konut çalışmaları Haberi

sosyal konut çalışmaları




Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Türkiye genelinde 14 bin sosyal konutu tamamladık, 49 bininin inşaatı devam ediyor. 100 binini de planlamak üzere çalışıyoruz" dedi. 


Şahin, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneğinin bir otelde düzenlediği iftar programında yaptığı konuşmada, inşaat sektörünün önemine değinerek yaşanabilir şehirleşmeye vurgu yaptı. İktidarda oldukları 10 yıldan beri sektörle ilgili çok önemli değişiklikler yaptıklarını kaydeden Şahin, "Sorunun parçası olamayız. 


Biz çözümün bir parçası olmak durumundayız. 10 yıldır da sizlerle beraber, sizler için, ülkemiz için, şehrimiz için bu mücadeleyi yapıyoruz. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Bakanlık olarak TOKİ'nin yaptığı sosyal konutların planlamasını yaptıklarını ifade eden Şahin, Gaziantep'te de 2 bin konutun yapılması kararını verdiklerini kaydetti. 


Sosyal devlet olmanın gereği olarak, insanca yaşayacak şartları olmayan vatandaşların yaşam kalitelerini...