28 / 08 / 2024

Sosyal Medya Uzmanı Şerife Aydın

Sosyal Medya Uzmanı Şerife Aydın

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Sosyal Medya Uzmanı ve Ofis Yöneticisi Şerife Aydın, Fatih Şişoğlu yarın evleniyor.

Konut birim fiyatı bin 37 dolara yükseldi!

Şehir plancısı, gayrimenkul değerleme uzmanı Celal Erdoğdu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut birim fiyatının bin dolara yükseldiğini açıkladı. 

Konutu yüksek faiz vurdu! Konut değerinin yüzde 27'sine kredi kullanılırken, yüzde 73'ü nakit ödendi!

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ortalama bir konutun değerinin yüzde 27'lik kısmına kredi kullanılırken, yüzde 73'lük bakiyesinin nakit ödendiğini belirtti.

Ünlü gayrimenkul uzmanı arsa ve arazi alınması gereken bölgeyi 'Yakın gelecekte çok kıymetli hale gelecek' diye açıkladı

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için çok önemli bilgiler verdi. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Yurt dışından ev almak isteyenler dikkat! İşte konut yatırımında gözde olan ülke ve şehirler!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut yatırımında gözde olan ülke ve şehirleri açıkladı. Peki konut yatırımında en gözde ülkeler hangileri?

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür Tekirdağ depremi için uyardı! 112 yıl öncesinde oldu! Şimdi endişe etmeyin...

Dün saat 22.26'da Marmara Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin hemen ardından Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya hesabından Tekirdağ depremi için önemli açıklamalarda bulundu.

Sosyal medyada dikkat çeken soru: Emekli olup da kirada evi olmayan tanıdığınız var mı?

Ocak ayından beri 10 bin TL olarak ödenen en düşük emekli maaşı, 12 bin 500 TL'ye yükseltildi. Sosyolog Lağrima isimli kullanıcı, sosyal medya hesabından 'Emekli olup da kirada evi olmayan tanıdığınız var mı?' sorusunu yöneltti. İşte gelen cevaplar...

Ünlü gayrimenkul uzmanından çarpıcı açıklama: Konut sektörünün yüzü bir süre daha gülmeyecek!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Konutta daha dip yok" diyerek, bir süre daha konut sektörünün yüzünün gülmeyeceğini söyledi.

Uzmanından arsa almayı düşünenler için hap bilgi! 

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa almayı düşünenler için hap bilgi verdi. İşte Arif Güdül'ün o paylaşımı...

'En basit hali ile söylüyorum' diyen gayrimenkul uzmanı arsa ve arazi yatırımı için öne çıkan şehirleri açıkladı!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 'En basit hali ile söylüyorum' diyerek, yatırım yapılacak illeri paylaştı.

Uzmanından arazi yatırımcılarına çok önemli tavsiye: Büyük satın al, böl, parçala ve tekrar sat!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden arazi yatırımları için çok önemli bir paylaşım yaptı. İşte Arif Güdül'ün o paylaşımı...

Çeyrek altın 5 bin TL olacak! İslam Memiş net tarihi verdi! Altın borcu olanlar aman dikkat!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, sosyal medya hesabından Sarrafiye grubu altınlarda beklentisini açıkladı. Çeyrek altın 5 bin TL olacak. Peki yarım altın, tam altın, Cumhuriyet altını ne kadar olacak?

Konut sorunu nasıl çözülür? Uzmanı 8 maddede açıkladı!

Konut sorunu her geçen gün giderek daha da büyürken, ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 8 madde sıraladı. Peki konut sorunu nasıl çözülür? İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Ocakta 10 bin TL'lik altın, dolar, euro ve gümüş şimdi ne kadar kazandırdı? İslam Memiş hesapladı! Doları olanlar uyanın

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş sosyal medya hesabından yatırımcılar için önemli bir hesaplama yaptı. Memiş, 1 Ocak'ta 10 bin lira değerinde altın, dolar, euro ve gümüş alan yatırımcıların şu anda ne kadar kazandıklarını açıkladı.

Sosyal Medya Uzmanı Şerife Aydın Haberi

Sosyal Medya Uzmanı Şerife Aydın


Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un Sosyal Medya Uzmanı ve Ofis Yöneticisi Şerife Aydın, Fatih Şişoğlu ile evleniyor.

7 Mayıs 2017 tarihinde nişanlanarak evliliğe bir adım daha yaklaşan Şerife Adın ile Fatih Şişoğlu Çifti yarın gerçekleşecek düğünle dünya evine girecek. Çiftin düğünü yarın saat 19:00'da Saray Davet Balo ve Düğün Sarayı'nda gerçekleşecek.

Emlakkulisi.com ailesi olarak sosyal medya uzmanımız Şerife Aydın'ı tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...