03 / 05 / 2024

Souvenir 2013 açıldı mı

Souvenir 2013 açıldı mı

Souvenir 2013 açıldı. Souvenir geleneğinde katılımcı ve ziyaretçi memnuniyetini zirveye taşıdıklarını belirten Osman Gençer, sevdiklerini bir hediye ile sevindirmek isteyenleri Hediyelik Eşya Günlerine beklediklerini söyledi.

Souvenir 2013 yarın kapılarını açıyor!

Binlerce ürünün satıldığı SOUVENIR 2013 Hediyelik Eşya Günleri, yılbaşı öncesi armağan almak isteyenleri bir araya getirecek. İzmir Uluslararası Fuar alanında yarın açılacak SOUVENIR 2013, 17 gün sürecek

Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi açıldı!

2013 yılında temeli atılan Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi açıldı. Hastane 250 yataklı olarak dizayn edildi.

Emek Sineması’nda ilk perde açıldı!

2013 yılında başlayan çalışmayla restore edilen tarihi Emek Sineması’nda perde açıldı, ilk oyunlar oynanmaya başladı. Provalarla birlikte son detayların yapıldığı Emek’te, etkinlikler de sürüyor.

Bayraklı Hilton Garden Inn açıldı!

Yapımına 2013'ün son çeyreğinde başlanan Hilton Garden Inn Hotel, önceki gün hizmete açıldı. Bayraklı'da hayata geçirilen otelde, toplam 197 oda, 3 toplantı salonu ve körfez manzaralı çatı katı restoran yer alıyor.

Kütahya Şapçıdede Köyü Camii açıldı!

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine bağlı Şapçıdede köyünde 2013 yılında yaşanan yangın sonrası büyük hasar gören ve yenisi inşa edilen Şapçıdede Köyü Cami düzenlenen törenle ibadete açıldı.

İnegöl Baykoca Gençlik Merkezi hizmete açıldı!

İnegöl'e bağlı Baykoca Mahallesi TOKİ konutları bölgesinde Gençlik ve Spor Bakanlı tarafından 970 bin TL bedelle ihale edilerek yapımına 2013'te başlanan Gençlik Merkezi hizmete açıldı.

Edirne Kazasker Salih Mescidi ibadete açıldı!

1600'lü yılların başında yapıldığı sanılan Kazasker Salih Mescidi iki yıldan az bir sürede restore edilerek Ramazan ayının ilk cuma namazıyla ibadete açıldı. 2013 yılının Temmuz ayında başlayan onarım çalışmaları, Mayıs 2015'te tamamlandı.

Manisa Salihli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açıldı!

17 Mayıs 2013 tarihinde temeli atılan, 10 bin 171 metrekare arsa üzerine yapılan, 5 bin metrekare kapalı inşaat alanı ve 4 katlı ve 32 ünitelik Salihli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Salihli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açıldı!

17 Mayıs 2013 tarihinde temeli atılan Salihli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. 4 katlı ve 32 ünitelik Salihli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin açılışına Manisa Valisi Erdoğan Bektaş katıldı.

Kastamonu Azdavay anaokulu açıldı!

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde inşaatı tamamlanan anaokulu hizmete açıldı. Azdavay Kaymakamlığı tarafından 2013 yılında ihalesi yapılan Bahçelievler Mahallesindeki anaokulu dört derslik ve 100 öğrenci kapasiteli.

Babadağ'da kış sezonu açıldı!

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ'dan 2014'te paraşütle atlayanların sayısı 2013 yılına göre yüzde 22 artarak, 165 bine yaklaştı. Babadağ'da kış sezonu açıldı.

İlk tuz oteli olan AKBAK Otel Çankırı'da açıldı!

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından 2013 Yılı Mali Destekleri kapsamında desteklenen AKBAK Otel, geçen yıl hizmete açıldı. Türkiye'nin ilk "tuz oteli" unvanının sahibi AKBAK Otel, konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin ilk tuz oteli Çankırı'da açıldı!

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından 2013 Yılı Mali Destekleri kapsamında desteklenen AKBAK Otel, 28 Kasım 2014 Cumartesi günü düzenlenen törenle hizmete açıldı. Otel 33 odaya ve 50 yatak kapasitesine sahip.

Atatürk Köşkü ziyarete açıldı!

Trabzon'da yer alan Atatürk Köşkü, röleve ve restorasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte ziyarete açıldı. Köşk, 16 Kasım 2013 tarihinden itibaren ziyarete kapatılmış ve çalışmalara start verilmişti.

Souvenir 2013 açıldı mı Haberi

Souvenir 2013 açıldı mı


Hediyelik Eşya Günleri (Souvenir 2013) İzmir'de 24'üncü kez açıldı. Souvenir geleneğinde katılımcı ve ziyaretçi memnuniyetini zirveye taşıdıklarını belirten Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, sevdiklerini bir hediye ile sevindirmek isteyenleri Hediyelik Eşya Günlerine beklediklerini söyledi.


Alışveriş zirveye taşınacak

Her yaş ve bütçeye hitap eden hediyelik eşyalar ile hediyelik eşya sektörünün seçkin temsilcilerinin bir kez daha Souvenir ile vizyona çıktığını belirten Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, "Başarılı organizasyon 1 kere olursa şanstır, 2 kere olursa tesadüftür, 3 kere olursa istikrardır. 24 kez düzenlediğimiz Hediyelik Eşya Günleri, sektörümüz ve ziyaretçilerimizle başlayıp, birlikte başardığımız bir marka organizasyondur. Bu marka organizasyonun başarısında, kolay ulaşım, tek çatı altında binlerce ürün, kişiye özel hediyelikler, hesaplı fiyatlar, eğlenceli bir alışveriş var. Sevdiklerini sevindirmek için armağan arayanlar için...