17 / 05 / 2024

Souvenir 2013 kapılarını 24. kez açtı!

Souvenir 2013 kapılarını 24. kez açtı!

Souvenir 2013 açıldı. Souvenir geleneğinde katılımcı ve ziyaretçi memnuniyetini zirveye taşıdıklarını belirten Osman Gençer, sevdiklerini bir hediye ile sevindirmek isteyenleri Hediyelik Eşya Günlerine beklediklerini söyledi.




Hediyelik Eşya Günleri (Souvenir 2013) İzmir'de 24'üncü kez açıldı. Souvenir geleneğinde katılımcı ve ziyaretçi memnuniyetini zirveye taşıdıklarını belirten Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, sevdiklerini bir hediye ile sevindirmek isteyenleri Hediyelik Eşya Günlerine beklediklerini söyledi.


Alışveriş zirveye taşınacak

Her yaş ve bütçeye hitap eden hediyelik eşyalar ile hediyelik eşya sektörünün seçkin temsilcilerinin bir kez daha Souvenir ile vizyona çıktığını belirten Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, "Başarılı organizasyon 1 kere olursa şanstır, 2 kere olursa tesadüftür, 3 kere olursa istikrardır. 24 kez düzenlediğimiz Hediyelik Eşya Günleri, sektörümüz ve ziyaretçilerimizle başlayıp, birlikte başardığımız bir marka organizasyondur. Bu marka organizasyonun başarısında, kolay ulaşım, tek çatı altında binlerce ürün, kişiye özel hediyelikler, hesaplı fiyatlar, eğlenceli bir alışveriş var. Sevdiklerini sevindirmek için armağan arayanlar için kolay ulaşım, hediye alanlar için çok beğeni var" dedi.

Bu yıl da Souvenir'ın çıtasını yükselttiklarını, hitap edilen kesimi genişlettiklerini söyleyen Gençer, "24 Aralık'ta başlayacak Souvenir 2013 Altın ve Pırlanta Günleri ile yüzde 60'a varan indirimlerle İzmir'de adeta hediyelikte kapış dönemi yaşanacak. Etkinliklerimizin de bütünselliğiyle eğlenceli alışverişin zirvesi Souvenir 2013'te yaşanacak. Yeni yıla yeni umut ve kazanımlarla girmek isteyenleri organizasyonumuza davet ediyoruz" dedi.

24'üncü Hediyelik Eşya Günleri kurdelesini davetliler birlikte kesti. Programa katılanlar hediyelik eşya stantlarını ziyaret etti. Daha organizasyonun ilk dakikalarında keyifli bir alışveriş başladı. 

Etkinlikte bu yıl 240 firma bu sene stant açtı. Ahşap aksesuarlar, antika hediyelik eşyalar, bijuteri, çiçek, deri ve tekstil aksesuarları, elektronik eşyalar, ev tekstili, gıda, Gümüş aksesuarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, kristal ürünler, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, seramik ürünler, tekstil, yılbaşı süs eşyaları ve zücaciye gibi hediyelikler stant vitrinlerinde sergilendi. Çarpıcı fikirlerle oluşturulan binlerce hediyelik eşyanın tanıtımı ve sıcak satışı 17 gün boyunca devam edecek.


Yeni Asır


Geri Dön