03 / 05 / 2024

soyak Amerikan Yeşil Binalar Konseyi üyesi

soyak Amerikan Yeşil Binalar Konseyi üyesi

Soyak, Amerika Birleşik Devletleri Yeşil Binalar Konseyi USGBC (United States Green Building Council)’nin Gümüş Üyeliğine seçildi. Konseyin web sitesinde yer alan Soyak her yıl üyeliğini yenileyebilecek...

Sabiha Gökçen Havalimanı'na Yeşil Bina Sertifikası! 

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (U.S. Green Building Council - USGBC) tarafından verilen LEED sertifikasını Gold (Altın) seviyesinde almaya hak kazandı...

Soyak Konforia'ya LEED Silver yeşil bina sertifikası!

Türkiye'nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı'nın, İstanbul Kuzey Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Soyak Konforia Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almayı kazandı.   

Avrupa’nın en önemli yeşil bina etkinliğinde Altensis'e ödül!

Almanya’nın Berlin şehrinde 18 Nisan 2018 tarihinde  gerçekleştirilen ve LEED sisteminin kurucusu Amerikan Yeşil Binalar Konseyi’nin Başkanı  Mahesh Ramanujam’ın da katıldığı törende Altensis adına plaketi şirket ortaklarından Emre Ilıcalı aldı. 

Soyak Siesta Oxygen’e LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı’nın, İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği Soyak Siesta Oxygen Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almaya hak kazandı.

Soyak Konforia: İlk mega-yeşil proje!

Yeşil binalar konusunda yatırımlarına hız veren Soyak, Kuzey Bahçeşehir'de yer alan Soyak Konforia ile İstanbul'un ilk mega-yeşil projesine imza atıyor.

Soyak 5 bin konutluk yeşil projeye imza attı!

Soyak, Kuzey Bahçeşehir'de 5 bin konutluk yeni bir projeye başlıyor. En büyük yeşil bina projelerinden olacak Konforia İstanbul'da satış başladı.

Soyak yeşil bina markalı konutlarını Ortadoğu pazarına açtı!

LEED NC Gold Sertifikalı Soyak Soho, LEED NC Silver Sertifikalı Soyak Siesta ve Soyak Park Aparts projelerinin de tanıtımını yapan Soyak; Türkiye’de en çok yeşil bina geliştiren gayrimenkul markası olarak Ortadoğu pazarına açıldı.

Türkiye, yeşil bina sertifikaları sıralamasında ilk 10'da!

Türkiye, Amerikan Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından yapılan ve 150 ülkeyi kapsayan yeşil bina araştırmasına göre, çevre dostu yeşil bina sertifikaları sıralamasında ilk 10'a girdi.

Türkiye ‘yeşil bina’ konusunda dokuzuncu sırada!

Amerikan Yeşil Binalar Konseyi, çevreye ve yerkürenin kaynaklarına duyarlı ülkeleri sıraladı. Türkiye toplam 477 adet sertifikalı proje ile dünyada 9’uncu oldu. Türkiye ilk 5'e girebilir...

Türkiye çevre dostu yeşil bina sertifikalarında 10. sıraya girdi!

Amerikan Yeşil Bina Konseyi USGBC’nin 150 ülkeyi kapsayan araştırmasına göre, çevre dostu yeşil bina sertifikaları sıralamasında Türkiye ilk 10’a girmeyi başardı.

Soyak’lı Yeşil Yakalı Çalışanlar ilk yıllarını tamamladı!

Soyak’ın Yeşil Yakalı Çalışanları bu değişimle, karbon ayak izinde 90 tonluk yani yüzde 18’lik bir düşüş sağlayarak, sürdürülebilir bir dünya için örnek bir davranış sergilediler.

Soyak Holding’in yeşil yakalı çalışanlar etkinliği 23 Mayıs'ta gerçekleşti!

Soyak Holding’in Sürdürülebilir Yaşam Yaklaşımı çatısı altında hayata geçirdiği gönüllülük projesi ‘Yeşil Yakalı Çalışan’lar, 23 Mayıs Cumartesi Günü bisiklet turu etkinliğinde bir araya geldi.

Finans merkezi ve iki yeni şehir projesinde yeşil dönüşüm ön plana çıkacak!

İstanbul'un cazibe merkezi olmaya devam etmesi, Finans Merkezi ve iki yeni şehrin fırsat olacağını belirten Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, "Teknoloji, medya ve telekomünikasyonla yeşil dönüşümü ön plana çıkarmalıyız" dedi.

soyak Amerikan Yeşil Binalar Konseyi üyesi Haberi

soyak Amerikan Yeşil Binalar Konseyi üyesi

Soyak, Amerika Birleşik Devletleri Yeşil Binalar Konseyi USGBC (United States Green Building Council)’nin Gümüş Üyeliğine seçildi. Konseyin web sitesinde yer alan Soyak her yıl üyeliğini yenileyebilecek.


Soyak, 1998 yılından bu yana yeşil binalara sertifika veren Amerika Birleşik Devletleri Yeşil Binalar Konseyi USGBC (US Green Building Council)’nin gümüş üyesi oldu. Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel USGBC’ye üyelik konusunda şunları söyledi: “Soyak olarak, 2006 yılında Sürdürülebilir Yaşam Raporu ile başlayan sürdürülebilirlik ve yeşil bina yolculuğumuz bizi bugün sektörde en çok yeşil bina üreten firma konumuna getirmiştir. Sürdürülebilirlik politikalarımız gereği kurumsal sosyal sorumluluk projelerinden ürün geliştirmeye; STK ve üniversitelerle işbirliğinden raporlar üretmeye kadar geniş bir çerçevede sürdürülebilirlik faaliyetlerimizi grçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Amerikan Yeşil Binalar Konseyi üyeliği de bizim için önemli bir...