03 / 05 / 2024

Soyak İnşaat konut projeleri

Soyak İnşaat konut projeleri

2003 yılında Soyak Yenişehir Evleri'nin son etabı olarak inşa edilen 320 dairelik Kibele Evleri satışa sunulmuş. 2005 yılında teslim edilecek evler 43 milyar liradan başlayan peşinatlarla satılıyormuş.

2002 yılında Soyak Yenişehir'de 530 milyon liradan başlayan taksitlerle daire!

2002 yılında Soyak Yenişehir'de bulunan konutların satışı devam ediyormuş. Palmiye Evleri'nde bulunan 56 metrekarelik bir daire 11 milyar 200 milyon lira peşinat ve 530 milyon lira taksitle satılıyormuş.

Başbar Nüans konut projesi satışta! Yeni proje!

Başbar İnşaat tarafımdan inşa edilen Başbar Nüans konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Samer Machnouk tarafından kuruldu.

Teminat sağlamayan ön ödemeli konut satışlarına ceza geliyor!

Otuz adet ve üzeri konut ve inşaat projelerinde, bina tamamlama sigortası ya da teminat sağlamayan ön ödemeli konut satış sözleşmesiyle konut veya devre tatil satışı gerçekleştiren satıcılara da 1 milyon 557 bin 139 TL idari para cezası uygulanacak.

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi yarın!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut, 2 Adet Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi 6 Ocak'ta!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 6 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Kentsel dönüşüm konut kredisi faizleri yüzde 1’in altına indi!

Bankaların kredi faiz indirim trendi hız kaybetmeden devam ediyor. Kentsel dönüşüm konut kredilerinde de faiz oranları yüzde 1’in altına düştü...

Kentsel dönüşüm konut kredisi faizleri yüzde 1.08’e indi!

Kentsel dönüşüm kapsamında devlet kira desteği ya da konut kredisi faiz desteği sunuyor. Kentsel dönüşüm konut kredisi faiz desteği almak isteyen vatandaşlara yüzde 0.41’e kadar destek sağlanıyor.

Aydın’da konut sektörünün önü açıldı!

Özbaşak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Müteahhit Kasım Payza, konut kredisi faiz oranlarının düşmesinin Aydın’da bitme noktasına gelen konut sektörüne de nefes aldırdığını belirtti.

Ziraat Bankası kentsel dönüşüm konut kredisi 2019!

Ziraat Bankası Kentsel Dönüşüm kapsamından yararlanan vatandaşlara özel düşük faiz oranlarıyla Kentsel Dönüşüm Konut Kredisi ürünü kullandırıyor.

Kentsel dönüşüm konut kredisi faizleri yükseldi!

Konut kredisi faiz oranlarının artması ile kentsel dönüşüm konut kredisi faiz oranları da yükseldi. Kentsel dönüşüme devlet desteği ne kadar? En düşük kentsel dönüşüm konut kredisi hangi bankada?

Kentsel dönüşüm konut kredisi fırsatları!

VakıfBank kentsel dönüşüm konut kredisi kapsamında yüzde 1.14!ten başlayan faiz oranlan iie bankalar arasında görülen en düşük faizli konut kredisi ürününü sunuyor...

TOKİ Aydın 206 konut ve 4 dükkan ihalesi 25 Nisan'da!

Aydın İncirliova İlçesi 206 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Nisan'da yapılacak.

Soyak İnşaat konut projeleri Haberi

Soyak İnşaat konut projeleri



Soyak Yenişehir'de son etap KİBELE EVLERİ


Anadolu'da her yıl baharın ve bereketin gelişini müjdeleyen Kibele heykelleriyle bir arada yaşayacağız. Soyak Yenişehir Kibele Evleri sizi bekliyor.


6 blokta 75 m2'den 185 m2'ye değişen 320 daireden oluşan Soyak Yenişehir Kibele Evleri Ocak 2005'te teslim ediliyor. Yüzme havuzu, tenis kortları, basketbol sahası, koşu-yürüyüş alanı, cafe-restoran, çok amaçlı-jimnastik salonu, açık-kapalı otoparkları ve özel güvenliğiyle Kibele Evleri, Soyak Yenişehir'in her etabında olduğu gibi size çağdaş bir yaşam sunuyor.




SOYAK YENİŞEHİR



(2003 yılında Reşat Altın 136.000.000 liraya...