04 / 05 / 2024

Soyak Konforia özel fiyat avantajı için son 2 gün

Soyak Konforia özel fiyat avantajı için son 2 gün

Soyak Konforia özel fiyat avantajı için son 2 gün. Teslimlerin 2017 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanan projede konutların büyüklükleri minimum 50 metrekareden oluşuyor.

Soyak Konforia'da ara ödeme yok peşinat yok!

Soyak Konforia'da son 80 daire satışa sunuluyor.  Ara ödeme ve peşinatı bulunmayan projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. 

Soyak Konforia 2018 kampanyası!

Soyak Konforia'dan Sevgililer Günü kampanyası... Sevgililer Günü'ne özel ev alanlara 20 bin TL değerinde tatil çeki hediye ediliyor.

Soyak Konforia'dan Sevgililer Günü kampanyası!

Soyak Konforia'dan Sevgililer Günü kampanyası... Soyak Yapı tarafından hayata geçirilen projede Sevgililer Günü'ne özel ev alanlara 20 bin TL değerinde tatil çeki hediye ediliyor.

Soyak Konforia fiyat tablosu!

Sevgililer Günü'ne özel İphone 7 kampanyası düzenleyen Soyak Konforia'da fiyatlar 327 bin TL'den başlıyor. Projeden aylık 2 bin 800 TL'lik ödeme ile ev sahibi olunabiliyor...

Soyak Konforia'da Sevgililer Günü hediyesi iphone 7!

Soyak Konforia'da 14 Şubat'a kadar ev alanlara Sevgililer Günü'ne özel iphone 7 hediye ediliyor. Soyak Konforia projesi bu yıl Eylül'de teslim ediliyor...

Soyak Konforia'dan bayrama özel kampanya!

Soyak farkıyla konut alacaklara sunulan Soyak Konforia Evleri İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Projede konut teslimlerin Eylül 2017’de yapılması planlanıyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir'de 10 bin TL hediye çeki!

Soyak Konforia projesinde bu haftaya özel 2+1 daireler için 10 bin TL, 3+1 daireler için 15 bin TL hediye çeki veriliyor. Proje Eylül 2017'de teslim edilecek...

Bahçeşehir Soyak Konforia'da bu haftaya özel yüzde 10 indirim fırsatı!

5 bin konutluk Soyak Konforia'da bu haftaya özel yüzde 10 indirim yapılıyor, isteyenler haftaya özel olarak peşin ve banka kredili alımlarda sıfır faizli Soyak Finansmanı'nı da kullanabiliyor.

Soyak Konforia Evleri'nde yüzde 10 indirim! 211 bin 500 TL'ye!

Soyak Konforia Evleri'nde bu haftaya özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. İstanbul Bahçeşehir'de yükselen Soyak Konforia projesinde fiyatlar 211 bin 500 TL'den başlangıç gösteriliyor...

Soyak Konforia kampanyalı ödeme planı!

Soyak Konforia kampanyalı ödeme planı kapsamında Sevgililer Günü'ne özel olarak indirim uygulanıyor. Soyak Yapı tarafından inşa edilen proje 5 bin konuttan oluşuyor.

Soyak Konforia: Soyak'tan Deliklikaya OSB yanında yepyeni bir proje!

"Soyak Konforia: Soyak'tan Deliklikaya OSB yanında yepyeni bir proje" sloganıyla tanıtılan Soyak Konforia Rezidans 15 katlı 40 blok halinde inşa ediliyor. Projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir'de ilk fiyat avantajı! 178 bin TL'den!

Soyak Konforia Bahçeşehir'de ilk fiyat avantajıyla 178 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Soyak Konforia Bahçeşehir'de 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılabiliyor...

Soyak Konforia Fiyat ve Ödeme Seçenekleri!

Soyak Konforia fiyat ve ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir'de inşa ediliyor olan Soyak Konforia projesinde 178 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor.

Soyak Konforia özel fiyat avantajı için son 2 gün Haberi

Soyak Konforia özel fiyat avantajı için son 2 gün

Soyak Konforia Evleri İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yükseliyor. Kelebekler Vadisi'nin arka kısmında olan proje 5 bin adet konuttan meydana geliyor. 


Soyak Konforia özel fiyat avantajı için son 2 gün. Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği proje 100 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. 


Teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlenen Soyak Konforia Bahçeşehir Rezidans'ta dairelerin alanları 50 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor. Proje Soyak Yapı tarafından inşa ediliyor. 


Bahçeşehir Soyak Konforia'nın 1. etabında 500 adet konut satışa sunuldu. Projede dinlenme alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 


Soyak Konforia daire fiyatları!

1+1 daireler 158 bin TL, 

2+1 daireler 248 bin TL, 

3+1 daireler ise 298...