06 / 05 / 2024

Soyak projeleri ödül aldı

Soyak projeleri ödül aldı

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen Sign of the City Avvards'ta Soyak; Soyak Siesta Blue, Soyak İzmir izmir, Soyak Soho projeleriyle 3 ödül birden kazandı.

XL Mimarlık+Mühendislik'e The DNA Paris Design Awards 2020’den iki ödül!

The DNA Paris Design Awards 2020’de en iyiler ödüllendirild. XL Mimarlık+Mühendislik, “İrme Elektrik Genel Merkez Binası” ve “WITHCO Coworking Space” projeleri ile iki ayrı ödülü almaya hak kazandı.

Sign Of The City Awards’da MESA En İyi Konut ödülünü aldı!

Türkiye’deki inşaat ve gayrimenkul projeleri arasından en iyilerinin ödüllendirildiği Sign of the City Awards ödül töreninde MESA imzası taşıyan MESA Orman projesi devam eden en iyi konut kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

Taşkent Uluslararası Havalimanı'na Honorable Mention ödülü!

GMW Mimarlık tasarımı Taşkent Uluslararası Havalimanı, Amerika menşeli mimarlık ödülü Architecture MasterPrize 2019’da “Ulaşım Projeleri” kategorisinde “Honorable Mention” ödülüne sahip oldu.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

Folkart'a 2 ödül birden!

Folkart, Çeşme projeleri ile ödülleri topluyor. Folkart Blu ve Folkart Hills projeleri, peyzaj sektörünün en prestijli ödülü olarak gösterilen, bu yıl 3.cüsü düzenlenen Plant Ödülleri yarışmasında 2 ödül aldı.

Ekim ayında ödül alan markalı konut projeleri!

Markalı konut üreticileri dikkat çeken projeleriyle ödül almaya devam ediyor. Ekim ayı içinde özellikleriyle ön plana çıkan ve ödüllere layık görülen 3 firma bulunuyor. İşte Ekim ayında ödül alan markalı projeler...

Soyak Kristalkule'ye International Architecture Awards 2016’dan ödül!

Dünyanın en büyük ve en kapsamlı küresel mimari ödül programı olarak tanımlanan International Architecture Awards 2016’da Soyak Kristalkule ödüle layık görüldü.

Akçansa'ya betonda mükemmellik ödülü!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Amerikan Beton Enstitüsü’nün beton dünyasındaki en yenilikçi projeleri ödüllendirdiği yarışmada Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile “Betonda Mükemmellik” ödülünün sahibi oldu.

Nef’e Stevie Awards’tan bir ödül daha!

Nef, ödüle doymuyor. Devam eden projeleri, cirosu ve satış rakamlarıyla Türkiye markalı konut sektörünün lideri olan Nef, son olarak ise Stevie Awards’da ‘Yılın İşvereni / Employer of the Year’ kategorisinde ödül kazandı.

Soyak'ın şirketine İhracat Şampiyonu ödülü!

Soyak Holding şirketlerinden Trakya Döküm’ün dış ticaret şirketi olan ERKU, ‘Demir Çelik Döküm Eşyaları’ kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden Endülüs Park'a 2 ödül!

Endülüs Park, inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak ve özgün projeleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Şehrin Yıldızları 2016 Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden iki ödül birden kazandı.

Kocaeli kentsel tasarımı Golden City Awards'dan ödül aldı!

Kocaeli Büyükşehir'e "En İyi Akıllı Kent Teknolojisi" ödülü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, dünya şehircilik ve kentsel tasarım projeleri alanında en profesyonel yarışma olan Golden City Awards'dan ödül aldı.

Soyak projeleri ödül aldı Haberi

Soyak projeleri ödül aldı

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen Sign of the City Avvards'ta Soyak; Soyak Siesta Blue, Soyak İzmir izmir, Soyak Soho projeleriyle 3 ödül birden kazandı. 



7 kategoride 6 projesiyle finale kalan ve 3 ödülle yarışmada en fazla ödüle sahip olan Soyak geceye damgasını vurdu. Soyak Holding CEO'su Dr. M. Emre Çamlıbel "Bu kadar prestijli bir yanşmada 3 ödül birden kazanmaktan dolayı son derece mutlu ve gururluyuz. Soyak olarak 50 yılı aşkın bir süredir projelerimizle Türkiye'yi ev sahibi yapıyoruz. Soyak olarak, yaşamın sürdürülebilirliği konusunda çok taraflı gayretlerimiz var. Hep en iyiyi aramaya devam edeceğiz." dedi. 


Ege...