04 / 05 / 2024

Soyak Soho satışları

Soyak Soho satışları

Soyak’ın İstanbul’un en merkezi noktası Zincirlikuyu’da yer alan rezidans projesi ve LEED Gold sertifikası adayı Soyak SOHO’nun %90’ı tamamlandı. Soyak Soho’nun geçtiğimiz aylarda açılan satış ofisi ve örnek dairesi de görülmeye değer...

Konforia Soyak Sitesi satılık daire!

Konforia Soyak Sitesi satılık daire fiyatları 184 bin TL'den başlıyor. 2017'de tamamlanacak olan Bahçeşehir Soyak Konforia projesinde yüzde 1 KDV avantajıyla satışlar yapılıyor...

Leed Gold sertifikasını alan Soyak Soho'ya yatırımlar artıyor!

Soyak Holding'irı Soyak Soho projesinde yer alan Soyak Soho Ofis'e yerli ve yabancı ilgisi artarak sürüyor. Proje, Leed Gold sertifikasını alarak yatırımcılar üzerindeki ilgiyi artırdı.

Soyak Soho'da 6 adet bisiklet parkı yer alıyor!

Soyak'ın İstanbul Avrupa yakası Esentepe girişinde yer alan Soyak Soho Ofis projesinde ofis kullanıcılarının işe bisikletle de gidip gelebilmesi için bisiklet park alanlarına yer ayrıldı.

Soyak Soho Ofis'te 6 adet bisiklet parkı yer alıyor!

Soyak'ın İstanbul Avrupa yakası Esentepe girişinde yer alan Soyak Soho Ofis projesinde ofis kullanıcılarının işe bisikletle de gidip gelebilmesi için bisiklet park alanlarına yer ayrıldı.

Soyak Evostar satış ofisi nerede?

Soyak Evostar satışları devam ediyor. 1.900 TL peşinatla mobilyalı dairelerin satıldığı projede 36 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Peki Soyak Evostar satış ofisi nerede?

Soyak Yapı Soyak Soho satılık daire!

Soyak Yapı Soyak Soho satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 1 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon dubleks rezidans daire seçenekleri sunuluyor.

Soyak Soho'da 2 milyon TL'ye 1+1 dubleks!

İstanbul Avrupa yakası Zincirlikuyu'da hayata geçirilen Soyak Soho projesi, yatırımcılar için yüzde 25 peşinat verildiği takdirde yüzde 75 banka kredisi imkanı veriyor. Proje Mart ayında satışa çıkmıştı.

Soyak Soho'da satışlar devam ediyor!

LEED Gold Sertifika adayı olan Soyak Soho projesinde Mart ayından itibaren hayat başladı. Satışları başlanan daireler, yavaş yavaş sahiplerini buluyor. Projede satışlar halen devam ediyor.

Soyak Soho'da teslimler başladı!

Mimarı Mutlu Çilingiroğlu'nun tarif ettiği gibi kunt, güçlü ve kimlikli bir mimari yapı olan LEED Gold Sertifika adayı Soyak Soho'da yaşam, Mart ayı itibarıyla başladı. Soyak Soho'da teslim edilen dairelerin yanı sıra satışlar da halen devam ediyor.

Zincirlikuyu Soyak Soho'da yaşam başlıyor!

Soyak'ın Zincirlikuyu'da yer alan rezidans projesi ve LEED Gold sertifikası adayı Soyak Soho sakinlerine kavuşuyor. Soyak Soho'da teslim edilen dairelerin yanı sıra satışlar da halen devam ediyor.

Soyak, kampanyalı satışlara devam ediyor!

2013 Aralık ayında lansmanı yapılan Soyak Siesta Oxygen' de 1+1 dairelerin satışları ilk günkü fiyatları ile devam ediyor. Projede 1+1 daireler için kampanya süresi uzatıldı.

Soyak Siesta Oxygen etabında satışlar başladı!

Soyak Siesta Oxygen etabında satışlar başladı. İzmir Soyak Siesta Oxygen projesinde daireler 119 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. Soyak Siesta Oxygen'de 380 daire bulunuyor...

Soyak Soho'nun yüzde 90'ı tamam!

Emlak Oscar'ı olarak nitelendirilen 'Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012'de Yeşil Bina Kategorisi'nde birinciliğe layık görülen Soyak Soho'nun iç mimarı Tanju Özelgin tarafından tasarlanan satış ofisi ve örnek dairesi de görülmeye değer...

Soyak Soho satışları Haberi

Soyak Soho satışları

Zincirlikuyu’da inşaatı devam eden butik rezidans projesi Soyak Soho’nun % 90’ı tamamlandı. Emlak Oscar’ı olarak nitelendirilen ‘Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012’de Yeşil Bina Kategorisi’nde birinciliğe layık görülen Soyak Soho’nun iç mimarı Tanju Özelgin tarafından tasarlanan satış ofisi ve örnek dairesi de görülmeye değer. Farklı bir proje olduğu henüz satış ofisinin girişinden anlaşılan Soyak Soho’nun iç tasarımında kullanılan malzemeleri de girişte incelemek mümkün. Şehir yaşamına göndermeler yapan siyah beyaz resimlerin duvarlarını süslediği satış ofisinin ardından Soyak Soho’nun örnek dairesi görülmeye değer. 2+1 138 m2 olan dairenin salonu son derece zevkli döşenmiş. Banyo ve mutfağıyla da göz dolduran Soyak Soho’nun örnek dairesinde projenin tüm detaylarını yakından inceleme fırsatı sunuluyor.


Mimarı Mutlu Çilingiroğlu’nun tarif ettiği gibi kunt, güçlü ve kimlikli bir mimari...