08 / 05 / 2024

soyak yeni web sitesi

soyak yeni web sitesi

Soyak Holding'in kullanıcı alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak oluşturduğu yeni tasarımlı web sitesi kullanıma açıldı. Site sade tasarımı ve kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor. Holding'in hizmet verdiği sektörlerin tüm bilgilerine ulaşmak mümkün..

Web Tapu sisteminde entegrasyona ihtiyaç var!

“Tapunun Kısayolu” sloganı ile hayata geçen ve kullanımı artarak devam eden Web Tapu sisteminde her geçen gün yeni geliştirmeler yaşanıyor.

Web Tapu kullanıcı sayısı koronavirüs tehlikesinden sonra arttı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün yeni tip koronavirüs tehlikesi sonrasında uygulamaya koyduğu Web Tapu sistemini kullananların sayısı arttı. Web Tapu sistemini 17 Mart tarihinde 20 bin, 18 Mart tarihinde ise 35 bin kişi kullandı.

'Web Tapu' koronavirüs tedbirleri kapsamında geliştirildi!

Web Tapu uygulaması yeni tip koronavirüs tehlikesi riskiyle geliştirildi. Bu kapsamda, uygulama vatandaşların kalabalık ortamlara girmesini önlemek için daha fonksiyonel hale getirildi.

Yeni Cerrahpaşa böyle olacak!

Cerrahpaşa Hastanesi’nin yenilenme çalışmaları hızla devam ediyor. Yeni hastanenin maketi üniversitenin web sitesinde yayınlandı. Yerinde inşa edilecek hastanede 36 ameliyathanede, 7 günlük ameliyathane, 1100 yatak, 164 yoğun bakım yatağı bulunacak.

Tapuda web emlakçı dönemi başlıyor!

Web-tapu sistemine emlakçılar da dahil oluyor. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü emlakçıları yeni sisteme ekledi. Uygulama ilk olarak Kocaeli'nde yapılmaya başlandı.

Soyak Hadımköy projesinde 973 konut inşa edecek!

Soyak Hadımköy projesinde 973 konut inşa edecek. Soyak Yapı'nın yeni projesinde konutlar iki etap halinde teslim edilecek...

Soyak Konforia’dan ev alan herkes 2017 model otomobil hediye!

İstanbul’un yeni yüzü Kuzey Bahçeşehir’de yükselen Soyak Konforia 10 Nisan’a kadar kaçırılmaz bir fırsat sunuyor.

Soyak 2017'ye yeni projelerle giriyor!

Soyak Yapı A.Ş'nin Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tarık Ongun, kendilerini yenilikçi yaklaşım ve yatırımcılar için doğru lokasyonlarda gerçekleştirdiği projelerin başarıya taşıdığını söyledi. Ongun ayrıca yeni projeler için de çalışmaların başladığını belirtti...

Soyak Konforia’da bayrama özel kampanya!

Türk gayrimenkul sektörünün sürdürülebilirlik temelli öncü markası Soyak’ın, İstanbul’un yatırım değeri yüksek yeni merkezi Bahçeşehir’in kuzeyinde, 5.000 konutluk projesinin ilk etabı Konforia’da bayrama özel kampanya pazar akşamına kadar devam ediyor.

Soyak Konforia'da metrekaresi 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Türk gayrimenkul sektörünün sürdürülebilirlik temelli öncü markası Soyak, İstanbul’un yatırım değeri yüksek yeni merkezi Bahçeşehir’in kuzeyinde, 5 bin konutluk Konforia projesi ile yatırımcıların yeni gözdesi

Soyak Konforia'da 312 bin TL'ye 2+1! Peşinde yüzde 10 indirim!

İstanbul’un mega-yeşil projesi Soyak Konforia, İstanbul’un yeni merkezinde yükseliyor. Soyak Konforia’da 2+1 daireler 312 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Bahçeşehir Soyak Konforia'da indirim avantajı!

İstanbul’un yeni merkezi Bahçeşehir'de yükselen Soyak Konforia projesinde 5.000 konut yer alıyor. Projedeki konutların satışında peşin ve banka kredili ödemelere yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor.

İzmir Seferhisar'a yeni okul geliyor!

İzmir Seferhisar Valisi Mustafa Toprak, hayırsever Nejat Hepkon'un vekili Ersayın Soyak ile 21 derslikli ilkokul protokolüne imza attı. Yeni ilkokula Nejat Hepkon'un eşi Müşerref Hepkon'un adının verileceği bildirildi.

soyak yeni web sitesi Haberi

soyak yeni web sitesi

Soyak Holding'in kullanıcı alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak oluşturduğu yeni tasarımlı web sitesi kullanıma açıldı. Site sade tasarımı ve kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor. 


Soyak Holding'in yenilenen web sitesi geçtiğimiz günlerde kullanıma açıldı. Soyak Holding'in hizmet verdiği gayrimenkul, enerji, çimeto ve döküm sektörlerindeki faaliyetlerinin yer aldığı sitede, her sektör için belirlenen renkler ön plana çıkarılıyor. Logoda yer alan mavi, kırmızı, yeşil ve sarı renklere tıklanarak Soyak Holding'in hizmet verdiği sektörlerin tüm bilgilerine ulaşmak mümkün. 


HTML 5 kodlama sistemi kullanılarak tasarlanan sitenin Kurumsal Sorumluluk sekmesinden Soyak Holding'in 'Sürdürülebilir Yaşam' yaklaşımı ve sosyal sorumluluk çalışmaları hakkında bilgi ediniliyor. Siteden ayrıca Soyak'ın yayınladığı tüm raporlara pdf olarak da erişmek mümkün. Sade tasarımıyla dikkat çeken site Türkçe ve İngilizce olarak 2 dilde tasarlandı, www.soyakholding.com.tr adresli siteden Soyak...