10 / 05 / 2024

Söz Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik İnşaat nerede

Söz Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik İnşaat nerede

Söz Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sefa Özkanca tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Ataşehir, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Düzgün Dalga, Ertan Çağlın ve M. Mustafa Baytok ortaklığında kuruldu.

Ploutos Gayrimenkul İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ploutos Gayrimenkul İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Ersin tarafından kuruldu.

Afetzede aileler için dönüşebilir barınma üniteleri tasarlanacak

Bursa’nın mimari tasarım sektöründe tek tasarım merkezi unvanına olan Hasan Sözüneri Mimarlık Tasarım Merkezi üniversite-sanayi işbirliği kapsamında Biruni Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü ile protokol imzaladı. İşte haberin ayrıntıları...

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Haness Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Haness Mimarlık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Neşet Altın tarafından kuruldu.

Mosta İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosta İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ensar Yalnız ve Mustafa Yalnız ortaklığında kuruldu.

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Öz Şahinoğlu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Öz Şahinoğlu Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Sıracettin Alma tarafından kuruldu.

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Özge Arıkan tarafından kuruldu.

Dg Homeart Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dg Homeart Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Derya Eğer ve Gökçe Emek ortaklığında kuruldu.

Öz Emka Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Öz Emka Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Bülent Varis tarafından kuruldu.

Söz Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik İnşaat nerede Haberi

Söz Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik İnşaat nerede

Söz Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sefa Özkanca tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Ataşehir, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.


Söz Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...