07 / 05 / 2024

Sözbir Otel hisseleri

Sözbir Otel hisseleri

İstanbul Boğazı’ndaki dikkat çeken lokasyonu sebebiyle televizyon kanalları için çekilen birçok dizide kullanılan Sözbir Otel'in mahkemelik olduğu öğrenildi.

World İs Yours Otel İşletmeleri Limited Şirketi Kuruldu!

World İs Yours Otel İşletmeleri Limited Şirketi Beyoğlu’nda 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Furkan Çakmak ve Koray Neccar ortaklığıyla kuruldu.

Solins Güneş Entegre Sistemler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Solins Güneş Entegre Sistemler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Emre Sözbir tarafından kuruldu.

Cıs Zoom Otel İnşaat Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cıs Zoom Otel İnşaat Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cevar İsmailoğulları, Abdullah Değerli ve Yasin Savci ortaklığında kuruldu.

Intercity İstanbul Park'ta yapılacak olan otel ve konaklama evlerinde son durum ne?

Sayıştay’ın hazırladığı 2020 raporunda Formula 1 pisti ihalesine ilişkin çarpıcı bir detay yer aldı. 2003'te gerçekleştirilen Formula 1 İstanbulpark ihalesinde pistin yanı sıra otel ve konaklama evleri de inşa edilecekti. Peki o otel inşaatında son durum ne?

İstanbul Boğazı'ndaki Sözbir Otel mahkemelik oldu!

İstanbul Boğazı’ndaki dikkat çeken lokasyonu sebebiyle televizyon kanalları için çekilen birçok dizide kullanılan Sözbir Otel'in mahkemelik olduğu öğrenildi.

ABD’nin en büyük konut kredisi sağlayıcısının hisseleri 1 günde yüzde 71 arttı!

Ünlü forum sitesi Reddit, konut kredisi sağlayıcısı olarak hizmet sunan Rocket Companies adlı şirketi yükseltti. Reddit'in borsa konuşulan bölümü WallStreetBets’teki kullanıcılar tarafından büyük ilgi gören Rocket hisseleri bir gün içerisinde yüzde 71 yükseldi. 

Dafni Mimarlık Restorasyon Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dafni Mimarlık Restorasyon Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Sözbir ve Defne Sözbir ortaklığında kuruldu.

Anthenea 'ilk yüzen eko-lüks süit otel' oldu!

“İlk yüzen eko-lüks süit otel” olan Anthenea, 1977 yapımı James Bond filminden esinlenerek, Fransız mimar Jean-Michel Ducancelle tarafından dizayn edildi. 

Tayfun Küçükoğlu: İnşaat malzemeleri sanayisi yeni alanlara yönelecek!

Türkiye İMSAD'ın ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısı Demirdöküm’ün katkılarıyla düzenlendi. Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ferdi Erdoğan, Covid-19 salgını sürecinde otel, fabrika, alışveriş merkezi, hastane, ofis ve benzer yapıların havalandırma sistemlerinin mercek altına alındığını anlattı

Kovid-19 sürecinde otel olarak kullanılan evler yuvalara dönüştü!

Yeni tip koronavirüsle mücadele sürecindeki evde kalma zorunluluğu, salgından önce adeta otel olarak kullanılan evleri ailelerin sığındığı yuvalar haline getirdi. Evler, pek çok keyfin, mutluluğun, huzurun ve neşenin evde olduğunu hatırlattı...

Otel kiralamalarına ilişkin irtifak hakkı bedelleri ve hasılat payı ödemeleri ertelendi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koronavirüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı'nın ardından düzenlediği basın toplantısında otel kiralamalarına ilişkin irtifak hakkı bedelleri ve hasılat payı ödemelerini nisan, mayıs ve haziran ayları için 6 ay süreyle ertelediklerini açıkladı.

Ramses Organizasyon Turizmcilik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ramses Organizasyon Turizmcilik ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Sözbir tarafından kuruldu. 

İzzet Yıldızhan'ın Kıbrıs'taki otelinin temeli bitti!

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, Kıbrıs'ta otel yatırımına soyundu. Yıldızhan, 300 yatak kapasiteli otelinin inşaatında incelemelerde bulundu.

Sözbir Otel hisseleri Haberi

Sözbir Otel hisseleri

İstanbul Boğazı’ndaki dikkat çeken lokasyonu sebebiyle televizyon kanalları için çekilen birçok dizide kullanılan Sözbir Otel'in mahkemelik olduğu öğrenildi.

Milliyet’ten Gökhan Karakaş’ın haberine göre; Kurtlar Vadisi, Binbir Gece, Kızıl Elma, Aşk Kırmızı gibi izlenme rekorları kırmış birçok dizideki mekan kullanımlarında tercih edilen Sözbir Otel’in sahibi olan Sözbir kardeşler arasında hukuk savaşı var.

Sözbir Şirketler Grubu kurucusu Serdar Sözbir, kardeşleri Tamer ve Nihal Sözbir’in babaları Nazif Sözbir’in sağlık problemlerini kullandıklarını, böylelikle otel ve şirkete ait hisselerini üzerlerine aldılarını ileri sürdü ve mahkemeye başvuru yaptı. Babası Nazif Sözbir’in 89 yaşında olduğunu belirten ve aklı dengesinin bulunmadığını ileri süren Serdar Sözbir, babası için vasi atanması talebinde bulundu.

Serdar Sözbir, babasının sağlık problemlerini kullanarak hisseleri üzerlerine aldıklarını ileri sürerek iki kardeşi hakkında şikeyetçi oldu. 

Yalnızca Sözbir Otel’in...