18 / 05 / 2024

Space Gayrimenkulün kaç ofisi var

Space Gayrimenkulün kaç ofisi var

Space Gayrimenkul’ün Nişantaşı’ndaki yeni ofisi, aynı zamanda bir sanat galerisi Sanatla her an iç içe yenilikçi bir ofis Seçkin gayrimenkul danışmanlık firmalarından Space Gayrimenkul, İstanbul’daki üçüncü ofisini Nişantaşı’nda açtı.

Tapu sahipleri dikkat! Geri sayım başladı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milyonlarca gayrimenkul sahibini ilgilendiren Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri için geri sayım başladı. Tapu sahipleri dikkat, bu tarihi sakın kaçırmayın...

Nıka Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nıka Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Irina Ilina tarafından kuruldu.

PORTAŞ, Ankara'daki 1 konut ile 4 gayrimenkulünü 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

PORTAŞ, Ankara ili, Çankaya ve Gölbaşı ilçelerinde yer alan 5 gayrimenkulünü satışa sunuyor. Peki satışa sunulan gayrimenkullerin fiyatları kaç lira? Gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Kiler GYO Esenyurt'taki gayrimenkulünü 86 bin 500 TL'ye kiraya verdi!

Kiler GYO portföyünde yer alan Esenyurt'ta yer alan gayrimenkulünü Ege-Met Kağıtçılık'a aylık kira bedeli 86 bin 500 TL+KDV olmak üzere 1,5 yıl süreliğine kiraya veridi.

İstanbul Defterdarlığı 7 ilçedeki 22 gayrimenkulünü satıyor!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Bankası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Beyoğlu ve Beylikdüzü İlçesinde yer alan 22 gayrimenkulünü satışa çıkarıyor.

ABank 28 ilde 140 gayrimenkulünü 5 Mayıs'ta satışa çıkarıyor!

ABank Anonim Şirketi (Alternatifbank) ihtiyaç fazlası 28 ilde 140 gayrimenkulünü 5 Mayıs tarihinde satışa çıkarıyor. Gayrimenkullerin fiyatları konutlarda 36 bin TL'den, ticari ünitelerde 25 bin TL'den başlıyor.

Space Gayrimenkul'den İstanbul'a 3. ofis!

Space Gayrimenkul, İstanbul'daki üçüncü ofisini Nişantaşı'nda açtı. Dekorasyonu Vivian Elvaşvili tarafından yapılan ofis, aynı zamanda bir pop up sanat galerisi..

Space Gayrimenkul Nişantaşı'nda ofis açtı!

Space Gayrimenkul’ün Nişantaşı’ndaki yeni ofisi, aynı zamanda bir sanat galerisi Sanatla her an iç içe yenilikçi bir ofis Seçkin gayrimenkul danışmanlık firmalarından Space Gayrimenkul, İstanbul’daki üçüncü ofisini Nişantaşı’nda açtı.

Ata GYO Çorlu'daki gayrimenkulünü 4 milyon TL'ye sattı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Tekirdağ - Çorlu'da yer alan gayrimenkulünü 4 milyon TL bedelle Günay Otomotiv Emlak Gıda İnşaat Sanayii Ticaret Feyzi Günay'a sattı.

Vakıf GYO Trabzon'daki gayrimenkulünün değerleme raporunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Trabzon Ortahisar Kalkınma Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulünün değerleme raporunu yayınladı.

Ata GYO'nun Düzce'deki gayrimenkulünün yapı belgesi alındı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Düzce Camikebir Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün yapı kullanma izin belgesi alındı.

ABank 29 ilde 165 gayrimenkulünü yarın satışa çıkarıyor!

ABank Anonim Şirketi (Alternatifbank) ihtiyaç fazlası 29 ilde 187 gayrimenkulünü yarın satışa çıkarıyor. Gayrimenkullerin fiyatları 13 bin 500 TL ile 3 milyon 726 bin TL arasında değişiyor.

Kiralık gayrimenkulün kiracısı tarafından kiraya verilmesi halinde vergi ödenir mi?

Cem Barlas Aslan Hürses Gazetesi'ndeki bugünkü yazısında kiralık gayrimenkulün kiracısı tarafından kiraya verilmesi halinde vergi ödenip ödenmeyeceği hakkında bilgi verdi. İşte o yazı...

Space Gayrimenkulün kaç ofisi var Haberi

Space Gayrimenkulün kaç ofisi var

Space Gayrimenkul, sektördeki 15. yılını Nişantaşı’nda açtığı, yenilikçi bir tasarıma sahip ofisiyle kutluyor. Dekorasyonu Vivian Elvaşvili tarafından yapılan, aynı zamanda bir pop up sanat galerisi olarak sanatseverleri bekleyen ofis, yalın, kullanışlı ve seçkin detaylarıyla dikkat çekiyor. 


Space Gayrimenkul Nişantaşı ofisi, her yıl 3-4 ayrı sergiye ev sahipliği yapacak. Ofiste, 30 Haziran tarihine kadar Galerist’ten bir seçki sergileniyor. Sergide Ayça Telgeren, Oleg Dou, Arik Levy, Merve Morkoç, Ali Emir Tapan ve İdil İlkin’nin eserleri yer alıyor. 


Space, sektördeki 15. yılını kutluyor

Nişantaşı ofisin açılışı ile ilgili olarak Space Gayrimenkul Kurucu Ortağı Filiz Çakmur, “Genişleyen kadromuz ve zenginleşen portföyümüzle 3. ofis hedefimiz 2 yıldır planlarımızın içindeydi. Sosyal ve kültürel anlamda İstanbul’un en önemli semtlerinden olan Nişantaşı, trendlerin belirlendiği, ekonomisinde kültür ve eğlence sektörlerinin yer...