30 / 04 / 2024

Spain Homes

Spain Homes

Yabancıya konut satışında dünyanın en büyük pazarlarından biri olan İspanya’da 2017 yılında 61 bin 500 konutun satışı gerçekleşti. Türk girişimciler İspanya pazarında yer almayı hedefliyor.

Altın vize ile hemen İspanya’ya gidebilirsiniz! Detaylar haberde!

Türk vatandaşları İspanya’da Golden Visa (Altın Vize) programına büyük ilgi gösteriyor. 2017 yılından beri İspanya’da faaliyet gösteren Spain Homes şirketi, Altın Vize başvurularında yasal danışmanlık ve rehberlik hizmeti veriyor.

Türk yatırımcılar rotasını İspanya'ya çevirdi!

Türk vatandaşlar İspanya’da Golden Visa (Altın Vize) programına yoğun ilgi gösteriyor.  2017'den beri İspanya’da faaliyet gösteren Spain Homes, Altın Vize başvurularında yasal danışmanlık ve rehberlik hizmeti veriyor.

Esas Homes İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Homes İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Najeeb tarafından kuruldu.

Homes Glow Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Homes Glow Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammad Shoaıb Khan tarafından kuruldu.

Kartal Homes İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Homes İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kartal tarafından kuruldu.

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Homes Real Estate Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sevda ve Mohammaed Fakhrı Qader ortaklığında kuruldu.

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Obulkasim Farabi tarafından kuruldu.

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Obulkasim Farabı tarafından kuruldu.

Peker GYO, Peker GYO Spain SL şirketine ait 2 konutu 2.1 milyon Euro'ya satıyor! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, paylarının tamamı şirkete ait olan Peker GYO Spain SL unvanlı şirkete ait olan 2 konutun satışı için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Ties Homes İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ties Homes İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugü Maltepe'de Tolga Açarı tarafından kuruldu.

Air Homes Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Air Homes Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şİşli'de Revan Bateekh ve Samer Bateekh ortaklığında kuruldu.

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Syed Subug J. Shah tarafından kuruldu.

Peker GYO'nun iştiraki Peker GYO Spain SL, İspanya'da 1.4 milyon Euro'ya 2 gayrimenkul aldı! 

Peker GYO'nun İspanya'daki iştirak şirketi Peker GYO Spain SL, İspanya Malaga Marbella'da Urbanisation Oasis Club projesindeki 2 konutu 1 milyon 400 bin Euro'ya satın aldı. 

Spain Homes Haberi

Spain Homes

Avrupa’da yabancı yatırımcıya konut satışında Türkiye'nin en büyük rakibi İspanya oldu. İspanya'da 2017 yılında yabancılara 61 bin 500 konut satıldı. 

En büyük rakip İspanya

Türkiye'de ise 2018’in ilk  çeyreğinde yabancılara 5 bin 298 konutun satışı gerçekleşti. Türkiye’deki pazarın 3 katı büyüklüğe sahip olan İspanya, Türk girişimcilerin radarına girdi. Yabancı yatırımcıların en çok tercih ettiği iller sırasıyla İstanbul, Antalya ve Bursa olurken, İspanya’da Madrid, Barcelona, Alicante ve Malaga şehirleri oldu. 

Hedef 90 milyon Euro’luk iş hacmi

Ülkemizde 14 yılda 74 ülkeden binlerce kişiyi ev sahibi yapan Antalya Homes, İspanya’nın Malaga kentinde, Spain Homes markasıyla ofis açtı. İspanya pazarında ev satmaya hazırlanan firma, 5 yıl içinde 14 ofis açmayı ve yıllık 90 milyon Euro’luk iş hacmine ulaşmayı planlıyor.

Küresel gayrimenkul piyasası

Spain Homes Kurucu Ortağı Özkan Tekçe, İspanya...