28 / 04 / 2024

Türk yatırımcılar rotasını İspanya'ya çevirdi!

Türk yatırımcılar rotasını İspanya'ya çevirdi!

Türk vatandaşlar İspanya’da Golden Visa (Altın Vize) programına yoğun ilgi gösteriyor.  2017'den beri İspanya’da faaliyet gösteren Spain Homes, Altın Vize başvurularında yasal danışmanlık ve rehberlik hizmeti veriyor.



İspanya’da gelişen gayrimenkul sektörü, pek çok yatırımcının da gündeminde yer alıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, İspanya'da Golden Visa (Altın Vize) programı da son dönemlerde Türk vatandaşları arasında da giderek daha popüler bir hale geliyor. 

Paylaşılan detaylara göre, İspanya’da gayrimenkul yatırımı, hem satın alınan gayrimenkulün kendi yatırım değeriyle  önemli bir fırsat, hem de kısa dönemli kiralama taleplerinin de oldukça yüksek olması nedeniyle avantajlı kira getirisi fırsatları sunuyor. 

12-15 sene arası yatırım geri dönüş süresi İspanya’yı gayrimenkul yatırımlarında da oldukça avantajlı duruma getiriyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, aynı zamanda söz konusu bu program, Türk vatandaşlarına Schengen ülkelerine özgürce seyahatle İspanya’da oturum ve çalışma izni imkanları da sağlıyor.

Verilen detaylara göre, İspanya'nın yüksek yaşam kalitesi, ekonomisi, yatırım getirisi ve eğitim olanakları da programın daha da cazip bir duruma gelmesinde oldukça etkili oluyor. İspanya'nın güzel iklimi, huzurlu yaşam tarzı, turistik cazibesi ve  zengin kültürel mirası da Altın Vize programını tercih etmek için etkileyici faktörler arasında bulunuyor.

Türk yatırımcılar rotasını İspanya ya çevirdi!

Karlı ve getirisi yüksek gayrimenkul seçeneklerini müşteriler ile buluşturuyor

Paylaşılan detaylara göre, dünya gayrimenkul sektöründe uçtan uca hizmet veren ve yurt dışına açılan ilk Türk gayrimenkul aracılık firması olma özelliğine sahip olan Tekce Overseas’in grup şirketleri arasında yer alan Spain Homes, Türkiye'den dünyaya açılan bir marka olarak bugüne kadar pek çok kişinin de sorunsuz Altın Vize almasına imkan sağladı.

Aktarılan bilgilere göre, Spain Homes, Türk ve İspanyol avukatlarıyla Altın Vize başvurularında yasal danışmanlık ve rehberlik hizmeti de sağlıyor. 2017'den beri İspanya’da faaliyet gösteren Spain Homes, gayrimenkul sektöründe seneler içinde edinmiş olduğu tecrübeyle tüm satın alım süreci boyunca müşterilerinin yanında oluyor, binlerce konut,  çiftlik evi, villa, ticari gayrimenkul ve satılık arsa ilanını müşterilerine sunuyor. Yine verilen blgilere göre, Spain Homes uzman ve deneyimli ekibi ile ofislerinde İngilizce, Türkçe, Fransızca, İspanyolca, Almanca,  İsveççe, Rusça, Felemenkçe, Arapça, Lehçe ve Macarca başta olmak üzere 20'den çok dilde hizmet veriyor. Ayrıca karlı ve getirileri yüksek olan en iyi gayrimenkul seçeneklerini müşterileri ile bir araya getiren Spain Homes, özellikle Costa del Sol (Malaga) ve Costa Blanca (Alicante) bölgelerinde öne çıkıyor.

Uluslararası alıcıların hayallerindeki gayrimenkullere ulaşmasında rehberlik ediyoruz

Konu ile ilgili olarak önemli açıklamalar yapan Tekce Overseas COO’su Özkan Tekçe, “Spain Homes olarak 2017'den beri İspanya’da uluslararası alıcıların hayallerindeki gayrimenkullere ulaşmasında rehberlik ettiklerini kaydederek, İspanya’daki milyonlarca gayrimenkul seçeneği arasından yatırımcılar için en uygun gayrimenkulleri bulduklarını ve uzman ekiplerinin yurt dışındaki satın alım süreci boyunca yüksek kaliteli hizmet ile müşterilere destek sağladığını kaydetti. 

Tekce Overseas COO’su Özkan Tekçe ayrıca açıklamasında bununla beraber son dönemlerde çok popüler olan Altın Vize başvurularında yasal danışmanlık ve rehberlik konusunda da Türk ve İspanyol avukatlarımız ile en çok tercih edilen firma olduklarını da sözlerine ekledi.

Türkiye konut fiyat artışında yine zirvede!

Çeşme’de ortalama konut fiyatı 13 milyon TL'yi geçti!

Konut ve kira fiyatları neden artıyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 5 maddede açıkladı!


Geri Dön