29 / 04 / 2024

Altın vize ile hemen İspanya’ya gidebilirsiniz! Detaylar haberde!

Altın vize ile hemen İspanya’ya gidebilirsiniz! Detaylar haberde!

Türk vatandaşları İspanya’da Golden Visa (Altın Vize) programına büyük ilgi gösteriyor. 2017 yılından beri İspanya’da faaliyet gösteren Spain Homes şirketi, Altın Vize başvurularında yasal danışmanlık ve rehberlik hizmeti veriyor.



Son dönemde Avrupa ülkelerinin vizede problem yaratması yurt dışına çıkacaklar için diğer alternatifleri gündeme getirdi. Bunlardan biri de İspanya’da uygulanan Altın Vize.

Kârlı bir yatırım olmasının yanı sıra Schengen ülkelerine özgürce seyahat, İspanya’da oturum ve çalışma izni imkanları sunan program konusunda İspanya’da faaliyet gösteren Spain Homes rehberlik hizmeti veriyor.

 İspanya'da Golden Visa (Altın Vize) programı son dönemlerde Türk vatandaşları arasında gittikçe popüler hal almaya başladı. Program dahilinde İspanya’da gayrimenkul yatırımı yapanlar iki türlü de kazanç sağlıyor. Alınan gayrimenkul kısa sürede kendi yatırım değerini yükseltirken, avantajlı kira getirileri de söz konusu oluyor. İspanya’daki gayrimenkullerin yatırım geri dönüş süresi ortalama 12-15 yıl arasında değişiyor. Bu süre diğer ülkelere göre avantaj sağlıyor. Bu program sayesinde Türk vatandaşları Schengen ülkelerinde özgürce seyahat ile İspanya’da oturum ve çalışma izni imkanlarına kavuşuyor.

Altın vize ile hemen İspanya’ya gidebilirsiniz! Detaylar haberde!

İSPANYA’DA YATIRIM ÇOK KARLI

Dünya gayrimenkul sektöründe uçtan uca hizmet veren ve yurt dışına açılan ilk Türk gayrimenkul aracılık firması olan Tekce Overseas’in grup şirketlerinden Spain Homes, bugüne kadar birçok kişinin Altın Vize almasına aracılık etti. 2017 yılından beri İspanya’da faaliyet gösteren şirket, gayrimenkul sektöründe yıllar içerisinde edindiği tecrübeyle tüm satın alım sürecinde müşterilerinin yanında oluyor. Spain Homes ofislerinde Türkçe, İspanyolca, İngilizce, Fransızca, Almanca, Rusça, Felemenkçe, İsveççe, Arapça, Lehçe ve Macarca başta olmak üzere 20'den fazla dilde hizmet veriyor.

Tekce Overseas COO’su Özkan Tekçe, “Spain Homes olarak 2017 yılından beri İspanya’da uluslararası alıcılara gayrimenkulde satış rehberliği yapıyoruz. İspanya’da milyonlarca emlak seçeneği var. Bunlar arasından yatırımcılarımız için en uygun gayrimenkulleri buluyoruz. Uzman ekibimiz yurt dışındaki satın alım süreci boyunca müşterilerimize her türlü desteği veriyor. Bu hizmet dışında son dönemde çok popüler olan Altın Vize başvurularında yasal danışmanlık ve rehberlik yapıyoruz” şeklinde konuştu.


 

 


Geri Dön