30 / 04 / 2024

Sparta Tower arsa alanı ne kadar

Sparta Tower arsa alanı ne kadar

İçerisinde 298 adet rezidans ve 76 adet ticari birim bulunan Sparta Tower yatırım bedeli 30 milyon TL olarak belirlendi. Beyoğlu Group Proje ve İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 19 bin 934 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor...

Yatırımcılar dikkat! Antalya ve Isparta'da 12 arsa satılacak!

Antalya ve Isparta'da yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Torun Tower'ın değeri 14 milyar TL'yi aştı! 

Torunlar GYO tarafından arsa değeri dahil olacak şekilde Torun Tower'ın 2023 yıl sonu değeri açıklandı. İşte o rakam...

Gaziantep, Isparta ve İzmir'de 41 adet arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Gaziantep, Isparta ve İzmir yer alan 41 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Isparta'da 12 adet arsa ve arazi satacak!

Isparta Milli Emlak Müdürlüğü tarafından 12 adet taşınmazın (arsa ve tarla) satışının yapılacağını açıklandı.

Isparta'da arsa sahibi olma fırsatı! Belediye 11 arsayı 7 Kasım'da satıyor! 

Isparta Belediye Başkanlığı, Isparta ili, Merkez ilçesi, Gülcü Mahallesinde yer alan 11 adet arsayı satıyor. Peki Isparta'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Isparta'da imarlı arsa satılacak! İhalesi 26 Eylül'de!

Isparta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Isparta Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 3 bin 552 metrekare alana sahip.

Isparta'da arsa bulmak çok zor!

Dereli Emlak Ortağı Osman Yıldız, "Arsa payları Isparta'da çok yüksek. Bundan dolayı da arsanın olmayışı konut alanını daraltıyor ve maliyetler artıyor" dedi.

Isparta TOBB Mesleki ve Teknik Lisesi'nin arsa sorunu çözülüyor!

Isparta'daki Gül Küçük Sanayi Sitesinde bulunan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için Atölye yapılması konusundaki en büyük engel olan arsa sorunu çözülüyor.

Isparta'daki imar sorunları arsa fiyatlarını yükseltti!

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kadir Dal Isparta'daki arsa maliyetlerinin artışının nedeni ele alı. Dal ''300 bin TL'ye daire satılan yerde 150 bin TL arsa maliyeti olamaz.'' dedi.

Isparta'da arsa sıkıntısı konut fiyatlarına yansıyor!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Belediye imkanlarıyla Isparta’da ucuz konut yatırımı yapmanın sinyalini verdi. Günaydın, bölgede arsa sıkıntısının konut fiyatlarına yansıdığını belirtti.

NND 100 Tower Rezidans nerede?

37 bin 595 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen NND 100 Tower projesi Nanda Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki NND 100 Tower Rezidans nerede?

Nanda Yapı NND 100 Tower satış ofisi!

Nanda Yapı NND 100 Tower satış ofisi telefon numarası 0216 380 80 01 olarak belirlendi. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen proje 37 bin 595 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Kartal NND 100 Tower iletişim!

Kartal NND 100 Tower iletişim için 0216 380 80 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Nanda Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 37 bin 595 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Sparta Tower arsa alanı ne kadar Haberi

Sparta Tower arsa alanı ne kadar

Sparta Tower yatırım bedeli hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. Proje,   ticari alanların yer alacağı baza üzerinde 4 bodrum + 40 katlı tek blok halinde yükseliyor. 


İçerisinde; sosyal tesis, çocuk oyun salonu, spor salonu, çok amaçlı salon, yüzme havuzu, 451 araçlık otopark alanı bulunan Sparta Tower Bahçeşehir projesi, 2 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. 


19 bin 934 metrekare alan üzerinde konumlanan Sparta Tower yatırım bedeli Türk Lirası bazında belirlendi. Proje, İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir-Ispartakule bölgesinde yaşama geçiriliyor. 


Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat imzasıyla inşa edilen Sparta Tower yatırım bedeli 30 milyon TL olarak belirlendi. Proje; 7 bin 876 metrekare  kule taban alanına, 14 bin 127 metrekare baza ticari merkez taban alanına sahip.


Sparta Tower Residence iletişim

Telefon: 0 212 669...