29 / 04 / 2024

Sparta Tower daire tipleri

Sparta Tower daire tipleri

Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Sparta Tower nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir-Ispartakule cevabı veriliyor. 30 milyon TL yatırım bedeli ile inşa edilen projede 298 adet rezidans ve 76 adet ticari birim yer alıyor..

Ozan Doğulu Miami Okan Tower'dan daire aldı!

Müzisyen Ozan Doğulu Amerika Miami'de yapımına yeni başlanan Okan Tower'ın 66. katından daire satın aldı.

Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire satışta! 260 bin TL'ye!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile inşa edilen ve dairelerin hemen teslim edildiği Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire alıcılarını bekliyor..

AZE Tower satılık daire!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen AZE Tower satılık daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Proje Soyak Metro İstasyonu'na 400 metrelik mesafede yer alıyor.

Referans Tower Kartal daire fiyatları!

Mayıs 2018'de tamamlanması planlanan Referans Tower Kartal projesinde 451 daire ve 800 metrekare ticaret alanları mevcut. Referans Tower Kartal daire fiyatları 320 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Çukurova Tower Kartal'da son 10 daire için kampanya!

Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Tower’da son 10 daire için yeni bir kampanya başlattı. 60 ay boyunca sıfır faiz uygulanan Çukurova Tower’ın en önemli avantajlarından biri oturuma hemen başlanabiliyor olması…

Ankara Veb Tower İncek satılık daire!

Mogan ve Eymir göllerinin manzarasına hakim Veb Tower İncek projesi 86 daireden meydana geliyor. Ankara Veb Tower İncek satılık daire tipleri haberimizde yer alıyor.

Divan G Tower daire fiyatları!

Toplam 430 adet daireden meydana gelen Divan G Tower daire fiyatları 370 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projeden ev alanlar Divan’ın rezidans hizmetlerini alabilecekler.

Babacan Premium Tower daire fiyatları!

Babacan Premium Tower daire fiyatları 269 bin TL'den başlayarak değişiyor. Babacan Premium Tower projesinde yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Beylikdüzü Aris Grand Tower satış fiyatı!

Nihal , Kaymakçı ve Gürboğan İnşaat işbirliğiyle hayata geçirilen Aris Grand Tower daire fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. Projenin daire tipleri ise 1+1, 2+1 ve 3+1'den oluşuyor.

Aris Grand Tower Esenyurt daire fiyatları!

Aris Grand Tower Esenyurt daire fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. Aris Grand Tower projesinde 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Aris Grand Tower güncel daire fiyatları!

Aris Grand Tower güncel daire fiyatları 229 bin liradan başlangıç gösteriliyor. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Aris Grand Tower projesi Mayıs 2018 yılında tamamlanacak...

Aris Grand Tower Beylikdüzü daire fiyatları!

Aris Grand Tower Beylikdüzü daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiyor. E5 Otoyolu'na 2 dakikalık mesafede olan projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Aris Grand Tower Esenyurt daire fiyatları!

Aris Grand Tower Esenyurt daire fiyatları 239 bin liradan başlayarak değişiyor. Aris Grand Tower projesinde 36 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Sparta Tower daire tipleri Haberi

Sparta Tower daire tipleri

Toplam 19 bin 934 metrekare alan üzerinde konumlanan Sparta Tower nerede sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. Proje  ticari alanların yer alacağı baza üzerinde 4 bodrum + 40 katlı tek bloktan oluşuyor. 


Dairelerin 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Ispartakule Sparta Tower projesinde; sosyal tesis, çocuk oyun salonu, spor salonu, çok amaçlı salon, yüzme havuzu, 451 araçlık otopark alanı yer alıyor. 


İçerisinde; 298 adet rezidans ve 76 adet ticari birim bulunan Bahçeşehir Sparta Tower,  kule taban alanı 7 bin 876 metrekare, baza ticari merkez taban alanı ise 14 bin 127 metrekare olarak belirlendi. 


Toplam 30 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Sparta Tower nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir-Ispartakule deniliyor. Proje, Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat imzası taşıyor. 


Sparta...