29 / 04 / 2024

Sparta Tower ön talep

Sparta Tower ön talep

Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Sparta Tower nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir-Ispartakule cevabı veriliyor. 30 milyon TL yatırım bedeli ile inşa edilen projede 298 adet rezidans ve 76 adet ticari birim yer alıyor..

Torun Tower'ın değeri 14 milyar TL'yi aştı! 

Torunlar GYO tarafından arsa değeri dahil olacak şekilde Torun Tower'ın 2023 yıl sonu değeri açıklandı. İşte o rakam...

Torun Tower'ın değeri ne kadar oldu?

Torunlar GYO tarafından Torun Tower'ın 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. İşte Torun Tower'ın değeri...

Miami Okan Tower'ın lansmanı yapıldı!

İnşaat sektörü dahil, turizmde, eğitimde, sağlıkta ve gıdada 50 yıllık tecrübeye sahip Okan Grubu’nun yeni projesi 70 katlı Okan Tower Miami satışa çıktı.

New York'taki Trump Tower'da yangın çıktı!

ABD'nin New York kentindeki Trump Tower'ın 50. katında yangın çıktı.

Regnum Sky Tower, Çukurambar’ın değerini artırıyor!

Çukurambar’daki canlılık Regnum Sky Tower’ın cadde mağazaları ile daha da artıyor. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, hem konut hem de iş merkezlerinin bulunduğu Çukurambar’ın eğlence için de tercih edilen mekanlara ev sahipliği yaptığını söyledi.

Divan Residence at G Tower basın toplantısı 30 Kasım'da!

Divan Grup tarafından İstanbul’un yükselen lokasyonu Güneşli’de inşa edilecek olan Divan Residence at G Tower'ın basın toplantısı 30 Kasım'da basına lanse edilecek.

Donald Trump'ın Trump Tower'daki evi görenleri şaşkına çeviriyor!

ABD'nin 45. Başkanı olarak seçilen Donald Trump uzun yıllardır New York'ta 5inci Cadde'de bulunan Trump Tower'ın çatı katındaki lüks evinde yaşıyor. Trump'ın Trump Tower'daki üç katlı evi görenleri şaşkına çeviriyor.

Global Tower'ın halka arzı ertelendi!

Turkcell'in bağlı ortaklıklarından Global Tower, planlanan halka arz işlemini, piyasaların daha güvenli ve istikrarlı hale gelişine kadar ertelediğini duyurdu.

Allianz, İzmir’e 17 dönümlük kampüs kuruyor!

Yaklaşık bir asırdır Türkiye’de hizmet veren Allianz, ülkenin geleceğine yatırım yaparak bölgesel büyüme kararı aldı. Sigorta sektörünün lideri, Allianz Tower’ın ardından Allianz Kampüs ile İzmir’e operasyon merkezi kuruyor.

Varyant Tower ön satışta! 268 bin TL'ye!

Bornova Yeşilova'da yükselen Varyant Tower'da fiyatlar 268 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimleri Aralık 2017'de gerçekleşecek.

Gürcistan Porta Batumi Tower'ın yüzde 60'ı satıldı!

İngiliz mimarlık bürosu Broadway Malyan tarafından geliştirilen Porta Batumi Tower, Gürcistan'ın Batum şehrinde hayata geçiyor. Projede toplamda 30 bin metrekare olan daire alanının yüzde 60'ı satıldı.

Isparta Barla'nın imar planına itiraz!

Bediüzzaman Said Nursi’nin bir süre hayatını sürdürdüğü Isparta’nın Eğirdir ilçesine bağlı Barla köyünde yapılacak Kırsal Kalkınma Eylem Planı kapsamında hazırlanan revize imar planına köy nüfusunun dörtte biri itiraz etti.

Almina Tower Temmuz'da satışta!

Esenyurt'ta hayata geçirile Almina Tower ön talep topluyor. Fiyatların 200 bin TL'den başladığı projede 200 adet konut yer alıyor...

Sparta Tower ön talep Haberi

Sparta Tower ön talep

Toplam 19 bin 934 metrekare alan üzerinde konumlanan Sparta Tower nerede sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. Proje  ticari alanların yer alacağı baza üzerinde 4 bodrum + 40 katlı tek bloktan oluşuyor. 


Dairelerin 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Ispartakule Sparta Tower projesinde; sosyal tesis, çocuk oyun salonu, spor salonu, çok amaçlı salon, yüzme havuzu, 451 araçlık otopark alanı yer alıyor. 


İçerisinde; 298 adet rezidans ve 76 adet ticari birim bulunan Bahçeşehir Sparta Tower,  kule taban alanı 7 bin 876 metrekare, baza ticari merkez taban alanı ise 14 bin 127 metrekare olarak belirlendi. 


Toplam 30 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Sparta Tower nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir-Ispartakule deniliyor. Proje, Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat imzası taşıyor. 


Sparta...