19 / 05 / 2024

Spil Dağı kaya

Spil Dağı kaya

Manisa'da etkili olan sağanak yağışta, Spil Dağı'nda tarihi Ağlayan Kaya (Niobe) mevkisinde yaklaşık 2 metre çapındaki kaya parçası koparak yamaçtan yuvarlandı. kaya parçası, ​belediye tarafından yaptırılan amfi tiyatroya zarar verdi

Hakan Kaya hangi alanlarda uzmandır? EYG GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Hakan Kaya hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç yıldır iş hayatında görev alıyor? Hangi alanlarda uzmanlaştı? EYG GYO’da hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Hakan Kaya ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Veysal Atılgan ve Ömer Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Özgür Atilla tarafından kuruldu.

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi açıldı!

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kaya tarafından açıldı. 

Just İnvestment İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Just İnvestment İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Öznur Daşkaya tarafından kuruldu.

Serenay Sarıkaya Adana’da çiftlik evi arıyor!

Yeni dizisi Şahmeran'ın çekimleri için Adana'ya giden güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Adana'da çiftlik evi arıyor...

Bes Kaya Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bes Kaya Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Kaya tarafından kuruldu.

Kuşkaya Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşkaya Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Birol Çalışkan, İbrahim Avcı, Mahir Uzun ve Şenol Çalışkan ortaklığında kuruldu.

Serenay Sarıkaya Kaz Dağları'nda ev sahibi oluyor!

Cem Yılmaz’la ayrıldıktan sonra soluğu Kaz Dağları’nda alan Serenay Sarıkaya, buradan ev sahibi olmak amacıyla 1.5 dönümlük arsa satın aldı. Gönlüne göre bir arsa bulan Sarıkaya, şimdilerde hayalindeki evin projesini çizdiriyor.

Trabzon'da 10 ev kaya düşme tehlikesi nedeniyle boşaltıldı! 

Trabzon Ortahisar’da bir mahallede yamaçtan düşen kaya parçaları nedeniyle 10 ev boşaltıldı.

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Kaya Hotels & Resorts ile anlaştı!

Deniz GYO, turizm başta olmak üzere birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Kaya Holding ile ilk projesi Le Chic Bodrum için iş birliği yaptı.

Manisalı üç arkadaş koronavirüsten korunmak için ağaç ev yaptı!

Manisa’da üç arkadaş, koronavirüs salgınına karşı önlem almak amacıyla Spil Dağı Milli Parkı’ndaki arazilerine ağaç ev yaptı.

Sarıkaya Nakliye İnşaat Metal Hafriyat Gıda Temizlik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkaya Nakliye İnşaat Metal Hafriyat Gıda Temizlik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sarıkaya tarafından kuruldu.

Spil Dağı kaya Haberi

Spil Dağı kaya


Spil Dağı'nda sağanak yağış sebebiyle kopan kaya parçası, ağaçları yıkıp, amfi tiyatroya ve park halindeki midibüs ile otobüse zarar verdi.


Manisa'da etkili olan sağanak yağışta, Spil Dağı'nda tarihi Ağlayan Kaya (Niobe) mevkisinde yaklaşık 2 metre çapındaki kaya parçası koparak yamaçtan yuvarlandı. Eğimle hız kazanarak ağaçları yıkıp yuvarlanmaya devam eden kaya parçası, ​belediye tarafından yaptırılan amfi tiyatroya zarar verdikten sonra, kır kahvehanesi yakınına park edilmiş olan 45 AC 700 plakalı midibüs ile 45 DA 448 plakalı otobüse çarptıktan sonra durdu. 


Olayda yaralanan olmazken, kayanın kaldırılması için Manisa Belediyesi’nden ekip çağırdı. Ekipler, kayayı iş makinesi yardımıyla parçalayarak...