02 / 05 / 2024

Spına Stone Mimarlık nerede

Spına Stone Mimarlık nerede

Spına Stone Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lütfü    Gün tarafından kuruldu. 

Mimarlık ve inşaat sektöründe yapay zeka devrimi!

Mimarlık ve inşaat sektörü, yapay zeka ile beraber teknolojik gelişmelerin getirdiği değişim rüzgarlarına kapıldı. Sektörün her aşamasında yer alan yapay zeka, projelerin planlanmasından, inşasında kadar büyük rol oynuyor.

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Uğuz tarafından kuruldu.

Desıgnc Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Desıgnc Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Günaç Sarıahmetoğlu tarafından kuruldu.

Rosso Stone And House Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosso Stone And House Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Kürşat Koç ve Zafer Çınar ortaklığında kuruldu.

Day Stone Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Day Stone Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Duran Ali Yalçın, Ramazan Yalçın ve Tamer Sevil ortaklığında kuruldu.

Reflect Stone Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reflect Stone Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile Burak    Taşdemir  ve Mevlüt Can Adalı kuruldu.

Nest Mimarlık Yapı  Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Mimarlık Yapı  Anonim Şirketi Küçükçekmece’de  5 milyon TL sermaye bedeli  ile İlkar İnaş Yapı Anonim Şirketi Conoğlu İnşaat Sanayi Ve Spor Tesisleri Ticaret Li  tarafından kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Rai Design İç Mimarlık Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rai Design İç Mimarlık Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Iana Pızhurına tarafından kuruldu.

Na Sa Home Design Mimarlık İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Na Sa Home Design Mimarlık İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Nazif Bulut tarafından kuruldu.

Beymen'in yeni mağazalarına YOO Mimarlık imzası!

Türkiye’nin ve dünyanın perakende devlerine tasarım hizmeti sunan YOO Mimarlık, son dönemde Beymen mağazalarının proje çalışmalarını hayata geçirdi.  

İrme Elektrik Headquarters’a XL Mimarlık ve Mühendislik imzası!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık+Mühendislik tasarımına sahip İrme Elektrik Headquarters, çevreye, kente ve çalışanların hayatını değerlendirecek bir genel merkez olarak kurgulanacak.

Eskişehir'in tren garı projesine 2020 Dünya Mimarlık Ödülü!

Eskişehir'de inşaatına başlayan yüksek hızlı tren garı projesi, Dünya Mimarlar Topluluğu tarafından verilen 2020 Dünya Mimarlık Ödülü’nü alamaya hak kazandı.

Spına Stone Mimarlık nerede Haberi

Spına Stone Mimarlık nerede

Spına Stone Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lütfü    Gün tarafından kuruldu. 

Spına Stone Mimarlık Limited Şirketi konusu:
BAYINDIRLIK MÜTEAHHİTLERİ a. Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire,müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu,demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak. b. Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir. c. Her türlü katı atık yönetimi, geri kazanım konularında projeler hazırlamak, işletilmesi, bakım ve onarımını yapmak. Atıklardan alternatif ısıtma ve soğutma teknolojileri ve alternatif su elde etme...