04 / 05 / 2024

Spine Plaza istanbul kiralama

Spine Plaza istanbul kiralama

İstanbul’un en prestijli ofis binası SPINE PLAZA da kiralamalar başladı. İstanbul’da en büyük lüks, işyeri ile ev arasındaki geçirilen en kısa zamandır. Hem ofisiniz ve hem eviniz bu binada birarada olabiliyor.

Özak GYO İş İstanbul 34 Plaza 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun İstanbul İli Bağcılar İlçesi'nde yer alan İş İstanbul 34 Plaza'ya ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

İş İstanbul 34 Plaza 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bağcılar İlçesi'nde yer alan İş İstanbul 34 Plaza'ya ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO İş İstanbul Plaza değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bağcılar İlçesi'nde yer alan İş İstanbul Plaza'ya ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO İş İstanbul 34 Plaza 2018 değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İş İstanbul Plaza 2018 Yıl Sonu Değerleme Raporunu yayınladı...

İş İstanbul 34 Plaza 2017 değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İş İstanbul 34 Plaza'ya ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

İş İstanbul 34 Plaza 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO İş İstanbul 34 Plaza 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Crowne Plaza, İstanbul Florya kapılarını açtı!

Crowne Plaza İstanbul-Florya kapılarını açtı. İlker Yöreoğlu, tesisin toplam yatırımının 300 milyon dolar olduğunu dile getirdi.

Via GYO ve Crowne Plaza İstanbul Asia'ya İnsana Saygı ödülü!

Via GYO ve Crowne Plaza İstanbul Asia, Eventus Fuarcılık tarafından düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nde Kariyer.net tarafından “İnsana Saygı” ödülüne layık görüldü.

Özak, İş İstanbul 34 Plaza'nın değerleme raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bağcılar İlçesi'nde yer alan İş İstanbul 34 Plaza'ya ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. İşte değerleme raporu.

Soma Holding'in hisselerine el kondu!

Tilaga Madencilik tarafından 2010 yılında yapımına başlanan Spine Tower istanbul projesi tamamlandı. Soma Holding'in İstanbul Maslak'ta müteahhitlik anlaşması imzaladığı Spine Towers projesindeki hisselerine bankalar tarafından el kondu.

Spine Plaza'da kiralamalar başladı!

İstanbul’un en prestijli ofis binası SPINE PLAZA da kiralamalar başladı. İstanbul’da en büyük lüks, işyeri ile ev arasındaki geçirilen en kısa zamandır. Hem ofisiniz ve hem eviniz bu binada birarada olabiliyor.

Özak GYO İş İstanbul 34 Plaza değerleme raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO İş İstanbul 34 Plaza değerleme raporunu yayınladı.

Spine Tower projesinde bir ilk!

Amerika’daki Trump World Tower, Çin’deki Central Plaza, Tayland’daki Taipei101, Bahrey’deki Burj Al Khalifa gibi dünyanın en yüksek en dayanıklı yapılarında kullanılan “Yüksek Dayanımlı C80 Beton”Türkiye’de ilk kez Spine Tower’da kullanıldı.

Spine Plaza istanbul kiralama Haberi

Spine Plaza istanbul kiralama

İstanbul’un en prestijli ofis binası SPINE PLAZA da kiralamalar başladı. İlk 30 katta işinizle uğraşın, 30 ile 56. katlar arasında öğle yemeğinizi evinizde yiyin. Dilerseniz bina içinde yer alan restaurantlar, coffee house, pastane, sandwich evi, gurme marketten ve diğer hizmetlerden yararlanın. Saçınızı da isterseniz ofiste veya evinizde yaptırın. Basement katlarda çok özel toplantı odalarında müşterilerinizi ağırlayıp görüşmelerinizi çeşitli büyüklükteki toplantı salonlarında gerçekleştirebilirsiniz. İsterseniz yürüyüş parkurunda güneş ve bahçenin tadını çıkarın. Bir de bunu İstanbul’un en güzel binasında yaşayabiliyorsanız! Hayata bir kere gelirsin, onu da en iyisinde yaşa! Bu binada bulunmak için nedenler:

En sağlam bina (C - 80 beton kullanılan Türkiye’deki tek binadır. Bu beton, metro ve baraj yapımlarında sağlamlık için kullanılır) 

En güvenilir bina (göz retina giriş sistemi ile donatılmış...