30 / 04 / 2024

Spine Tower en son açıklamalar

Spine Tower en son açıklamalar

SPINE TOWER’ın Yönetim Şirketi bundan böyle Kurumsal Stratejjik İletişim ve Yönetimi çalışmalarını Beze Group ile sürdürmeye karar verdi. Spine Tower’ın Soma Holding ve iştirakleriyle artık bir ilişkisi bulunmamaktadır...

Japonya'nın en yüksek gökdeleni "Mori JP Tower" açıldı!

Japonya'da inşaatı tamamlanan, ülkenin 330 metrelik en yüksek gökdeleni "Azabudai Hills Mori JP Tower" açıldı. 

Dünyanın en ince gökdeleninin inşaatı sona erdi! İşte New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler

ABD'nin New York kentinde, "dünyanın en ince gökdeleni" olacak şekilde inşa edilmeye başlanan binanın yapımı tamamlandı. New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler dikkat çekti. İşte detaylar...

Soma Holding'in 58 ofisi icradan satıldı!

Beş yıl önce sahibi olduğu maden ocağında 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Holding'in Spine Tower’daki 58 ofisi icradan satıldı.

Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisi satılıyor!

301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciasıyla gündeme gelen Soma Holding, hacizlik oldu. Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisini icradan satışa çıkarıldı.

Spine Tower'daki 48 ofis icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Maslak Mahallesi, Büyükdere Caddesi 11 ada 80 parsel numarasında yer alan gayrimenkulü 87 milyon 650 bin TL'ye icradan satıyor...

Spine Tower'daki 6 ofis icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi'nde yer alan Spine Tower porjesindeki 6 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 36 milyon TL bedel isteniyor. 

Spine Tower'daki ofisler icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mahallesi'ndeki Spine Tower'da yer alan 8 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 15 milyon 650 bin TL bedel isteniyor. 

Spine Tower'daki 8 ofis icradan satışta!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 8 adet ofis toplamda 15 milyon 650 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Spine Tower'daki ofisler icradan satılıyor!

Soma Holding'in hacizlik olması üzerine 47 katlı Spine Tower'daki 6 adet ofis İstanbul 10. İcra Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı.

Spine Tower'da 36 milyon TL'ye icradan satılık 6 ofis!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 6 adet ofis toplamda 36 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Cidde Kingdom Tower en yüksek bina rekorunu kıracak!

Dubai’deki Burj Khalifa’nın en yüksek bina rekorunu 2020’de Kingdom Tower kıracak. Kingdom Tower 2020 yılında tamamlanacak.

İstanbul Tower 205, Sapphire'den sonra en yüksek bina olacak!

Metal Yapı Konut ile Yeşil GYO'nun Büyükdere Caddesi'nde inşa ettiği İstanbul Tower 205, Sapphire'den sonra en yüksek bina olacak.

Socar Tower'a en iyi ofis ödülü!

Tekfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi’nin Genel Merkezi SOCAR Tower, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından "Yılın En İyi Uluslararası Ofis Binası Projesi" seçildi.

Spine Tower en son açıklamalar Haberi

Spine Tower en son açıklamalar

SPINE TOWER’ın Yönetim Şirketi bundan böyle Kurumsal Stratejjik İletişim ve Yönetimi çalışmalarını Beze Group ile sürdürmeye karar  verdi. SAYILI – ORTAŞ  - UZAL – EYİGÜNGÖR Aileleri Soma Holding iştiraki Tilaga İnşaat’la “Müteahhitlik Anlaşması”nı feshettiği duyurmuştu. Artık Spine Tower’ın Soma Holding ve iştirakleriyle bir ilişkisi...