02 / 05 / 2024

spine tower müteahhitlik anlaşması feshi

spine tower müteahhitlik anlaşması feshi

Soma Holding’e ait olduğu ileri sürülen Spine Tower’ın gerçek sahipleri; Sayılı, Ortaş, Uzal ve Eyigüngör aileleri projenin müteahhitliğini verdiği Tilaga İnşaat ile sözleşmeyi fesh etti.

Spine Tower'daki 6 ofis icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi'nde yer alan Spine Tower porjesindeki 6 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 36 milyon TL bedel isteniyor. 

Spine Tower'daki ofisler icradan satılıyor!

Soma Holding'in hacizlik olması üzerine 47 katlı Spine Tower'daki 6 adet ofis İstanbul 10. İcra Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı.

Soma algısı Spine Tower'da satışı zorlaştırdı!

Soma faciasının olduğu günlerde Soma Holding’in müteahhitlik işini üstlendiği Spine Tower’ın bugün Soma Holding ile ilişkisi kalmadı. Ancak Soma algısı ofis ve rezidans satışını güçleştiriyor.

Spine Tower yönetiminden Soma Holding açıklaması!

MANİSA'DAKi Soma faciası ile gündeme gelen Spine Tower'm bina sahipleri ve Spine Yönetim A.S yaptıkları açıklama ile Soma Holding ile bir alakalarının bulunmadığını belirttiler.

Coldwell Banker Commercial, Spine Tower'ı tanıttı!

Coldwell Banker Commercial Türkiye, geçtiğimiz aylarda portföyüne kattığı İstanbul’un en güvenli ve modern binası Spine Tower’ın sektöre tanıtım toplantılarına başladı.

Eko Tasarım Mühendislik Danışmanlık Mümessillik İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eko Tasarım Mühendislik Danışmanlık Mümessillik İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Can Görgün tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Kasım'da kuruldu.

AYC Müteahhitlik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AYC Müteahhitlik Yapı Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Aydemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Kasım'da Kağıthane, Gültepe Mahallesi, Talatpaşa Caddesi, Budak Sokak'ta kuruldu.

Akiş GYO Ak Girişim Müteahhitlik ile sözleşme imzaladı!

Akiş Gayrimenkul Yatıtım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş GYO Ak Girişim Müteahhitlik ile sözleşme imzaladı.

Spine Tower'da kiralamalar başladı!

İstanbul’un merkezinde inşa edilen ve en prestijli ofis binası olan SPINE TOWER'da kiralamalar başladı. Bu özel ve prestijli binada neden siz olmayasınız. Bu binada bulunmak için nedenler...

Kortaş Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kortaş Müteahhitlik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Taşkın, Mustafa Korkmaz tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da Ataşehir, Yenisahra Mahallesi, Koç Caddesi'nde kuruldu.

Spine Tower projesinde bir ilk!

Amerika’daki Trump World Tower, Çin’deki Central Plaza, Tayland’daki Taipei101, Bahrey’deki Burj Al Khalifa gibi dünyanın en yüksek en dayanıklı yapılarında kullanılan “Yüksek Dayanımlı C80 Beton”Türkiye’de ilk kez Spine Tower’da kullanıldı.

Yapıtek Müteahhitlik ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Müteahhitlik ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bayram Hakan Kutluata tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ekim'de senyurt, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Çınar Müteahhitlik İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Müteahhitlik İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kenan Dönmez, Hakan Yiğit, Osman Yiğit tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu.

spine tower müteahhitlik anlaşması feshi Haberi

spine tower müteahhitlik anlaşması feshi

Spine Tower’ın ortakları, Soma Holding iştiraki olan Tilaga İnşaat A.Ş. ile müteahhitlik anlaşmasını fesh etti.


Soma Holding’e ait olduğu ileri sürülen Spine Tower’ın gerçek sahipleri; Sayılı, Ortaş, Uzal ve Eyigüngör aileleri projenin müteahhitliğini verdiği Tilaga İnşaat ile sözleşmeyi fesh etti.


Sayılı, Ortaş, Uzal ve Eyigüngör ailelerinin yaptığı basın açıklamasında; “Spine Tower projemizin inşa sürecinde müteahhitlik hizmeti aldığımız Soma Holding iştiraki Tilaga İnşaat A.Ş. ile görülen lüzum üzerine, 27.05.2014 tarihi itibariyle müteahhitlik anlaşmamız fesh edilmiştir.” denildi.


Spine Tower’ın arsa sahibi de olan Sayılı, Ortaş, Uzal ve Eyigüngör aileleri projenin bundan sonraki tüm çalışmalarında yönetimi sürdürmeye devam edecek.


İstanbul’un En Gözde Projeleri Arasında Yer Alıyor  Maslak’ta inşa edilen ve mimarisinde İki Design Grup’un imzası bulunan Spine Tower, Avrupa’nın En İyi Ofis Projesi, Türkiye’nin En İyi...