29 / 04 / 2024

Spine Tower nasıl olacak

Spine Tower nasıl olacak

Coldwell Banker Commercial Türkiye, geçtiğimiz aylarda portföyüne kattığı İstanbul’un en güvenli ve modern binası Spine Tower’ın sektöre tanıtım toplantılarına başladı.

Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisi satılıyor!

301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciasıyla gündeme gelen Soma Holding, hacizlik oldu. Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisini icradan satışa çıkarıldı.

Spine Tower'daki 6 ofis icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi'nde yer alan Spine Tower porjesindeki 6 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 36 milyon TL bedel isteniyor. 

Spine Tower'daki ofisler icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mahallesi'ndeki Spine Tower'da yer alan 8 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 15 milyon 650 bin TL bedel isteniyor. 

Spine Tower'daki 8 ofis icradan satışta!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 8 adet ofis toplamda 15 milyon 650 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Spine Tower'daki ofisler icradan satılıyor!

Soma Holding'in hacizlik olması üzerine 47 katlı Spine Tower'daki 6 adet ofis İstanbul 10. İcra Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı.

Spine Tower'da 36 milyon TL'ye icradan satılık 6 ofis!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 6 adet ofis toplamda 36 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Palladium Tower nasıl gidilir?

24 Eylül Çarşamba günü dahi bellek olarak isimlendirilen Stephen Wiltshire'ın İstanbul'u Resmet etkinliği ile açılışı gerçekleşecek olan Palladium Tower, 43 kata sahip. İşte Palladium Tower nasıl gidilir sorusunun yanıtı...

Spine Tower en iyi ofis binası ödülünü aldı!

Spine Tower'in inşaatında en sağlam beton türü olan C 80 kullanıldı. İstanbul ve Avrupa’nın en sağlam, en iyi ofis binası ödüllerini aldı.Spine Tower'da gün içinde 3000 kişi çalışacak.

Spine Tower'a yüzde 30 'imaj' indirimi geldi!

Soma Holding'e bağlı Tilaga İnşaat'ın yüklenicisi olduğu Spine Tower'da arazi sahiplerinin sahibi bulunduğu ofis alanları, metrekaresi 30 doları bulan Maslak Büyükdere Caddesi'ndeki plazaların aksine 20 dolarlık kiralama fiyatıyla pazarlanmaya başladı...

Spine Tower’ın ortakları Tilaga İnşaat A.Ş. ile müteahhitlik anlaşmasını fesh etti!

Soma Holding’e ait olduğu ileri sürülen Spine Tower’ın gerçek sahipleri; Sayılı, Ortaş, Uzal ve Eyigüngör aileleri projenin müteahhitliğini verdiği Tilaga İnşaat ile sözleşmeyi fesh etti.

Murat Kader: Spine Tower ve Acıbadem Koru Kulesi birbirinden esinlenme proje değil!

Yüksek Mimar Murat Kader Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiği bu dönemde böylesi bir konu ile gündemi meşgul etmekten dolayı son derece üzüntülü, Spine Tower ve Acıbadem Koru Kulesi birbirinden esinlenme proje olmadığını söyledi...

İki Design Group MIPIM’de Spine Tower ile ödül kazandı!

Türkiye’ nin en büyük mimarlık şirketleri arasında yer alan İki Desing Group, projelendirdiği Spine Tower ile MIPIM’ de “Türkiye’nin En İyi Projesi ” ödülünü kazandı.

Spine Tower Projesi'nin havadan en son görüntüleri!

Tilaga A.Ş. tarafından Maslak bölgesinde hayata geçirilen Spine Tower projesi 28 Eylül 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Spine Tower nasıl olacak Haberi

Spine Tower nasıl olacak

108 yıldır dünyanın 1 numaralı gayrimenkul markası olan Coldwell Banker Commercial, Türkiye sektörüne hızlı giriş yaptı. Coldwell Banker Commercial, Türkiye’ye gelişinin ardından, 2012 yılında Londra’da “Avrupa’nın En İyi Ofis Mimarisi” ve MIPIM 2014’te “En İyi Mimari Proje” ödüllerini alan, yüzde 54’ü yeşil alana ayrılan Maslak’taki örnek bina Spine Tower’ı portföyüne katmıştı. 


Coldwell Banker Commercial Türkiye Kurucu Ortak ve Genel Müdürü Adnan Bozbay ve Coldwell Banker Commercial-Art Real Estate Owner-Broker Melek Saraçer ev shaipliğinde düzenlenen seri tanıtım toplantılarının ilkinde katılım yoğun olurken Spine Tower, sektör profesyonellerinden tam not aldı. 


Tanıtım toplantısında açılış konuşmasının yanında bir de sunum yapan Coldwell Banker Commercial Türkiye Kurucu Ortak ve Genel Müdürü Adnan Bozbay: “Coldwell Banker Commercial olarak dünyadaki liderliğimizi Türkiye’ye de taşıyoruz. İstanbul’un en güvenli ve...