17 / 05 / 2024

spk boyner

spk boyner

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada KSS'ye yeniden geçiş, kayıtlı sermaye tavanı artışı ve esas sözleşme tadillerine ilişkin SPK'ya başvuru yaptıklarını bildirdi...

Aksu Enerji sermaye işleminin SPK onayını yayınladı!

Aksu Enerji Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksu Enerji Üretim A.Ş. sermaye işleminin SPK onayını yayınladı.

Martı Gayrimenkul kayıtlı sermaye tavanı süresi SPK onayını yayınladı!

Martı gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kayıtlı sermaye tavanı süresi SPK onayını yayınladı.

Utopya Turizm'e SPK'nın yaptığı suç duyurusu hakkında takipsizlik kararı çıktı!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm'e SPK'nın yaptığı suç duyurusu hakkında takipsizlik kararı çıktı.

Borsa İstanbul, 34 milyon liralık binasını SPK’ya bağışladı!

Borsa İstanbul, Ankara’da sahip olduğu 34 milyon liralık binasını SPK’ya bağışladı. SPK, bu sayede tarihinin en büyük bağış geliri rakamına ulaştı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) geçtiğimiz yıl kurul tarihinin en yüksek bağışını aldı.

Boyner, YKM ile birleşme işlemine ilişkin SPK onayını yayınladı!

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Boyner, YKM ve YKM Pazarlama ile birleşme işlemine ilişkin SPK onayını yayınladı.

Deniz Gayrimenkul'ün Pupa Gayrimenkul ile birleşmesinin SPK onayı yayınlandı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Pupa Gayrimenkul Kiralama ve Yönetim Hizmetleri ile birleşmesinin SPK onayı yayınlandı.

Akfen GYO esas sözleşme tadili için SPK'ya başvurdu!

Akfen GYO bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Esas Sözleşme tadiline ilişkin SPK'ya başvurduğunu bildirdi. Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Reysaş GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuru yaptı!

Reysaş GYO bugün yaptığı açıklamada sermayesinin 217 milyon TL'den 240 milyon TL'ye arttırılması için SPK'ya başvuru yaptığını bildirdi. Reysaş GYO tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

Osman Boyner: Çin’le artan cari açık turist çekerek kapatılabilir!

Türkiye’nin Çin ile büyük bir cari açık problemi olduğunu söyleyen TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Osman Boyner, “Bu cari açık yatırım ve turist çekilerek kapatılabilir. Çin’in geçen sene yurtdışına yaptığı yatırım tutarı 90 milyar dolar” dedi.

Işıklar Enerji ve Işıklar Yatırım Holding birleşme başvurusu SPK'ya yapıldı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Işıklar Enerji ve Yapı, Işıklar Yatırım Holding birleşme başvurusunun SPK'ya yapıldığını bildirdi...

Halk GYO kar payından bedelsiz sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kar payından bedelsiz sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu.

Enka İnşaat sermaye artırımı için SPK başvurusu yaptı!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat ve Sanayi sermaye artırımı için SPK başvurusu yaptı.

Vakıf GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 13 Mart 2014 tarihli yönetim kurulu toplantısında alınan karar ile sermaye artırımı yapacağını açıklamıştı. Vakıf GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurulacağını bildirdi...

spk boyner Haberi

spk boyner


Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş tarafından yapılan açıklama şu şekilde; 

27 Ocak 2014 tarihli özel durum açıklamamızda belirtilen KSS'ye yeniden geçiş, kayıtlı sermaye tavanı artışı ve esas sözleşme tadillerine ilişkin SPK'ya başvuru...