17 / 05 / 2024

spk Elma Gayrimenkul

spk Elma Gayrimenkul

SPK, Elma Gayrimenkul'e 61 bin 922 lira idari para cezası verdi. SPK, firmanın bildirim yükümlülüklerine ilişkin düzenlemelere uymadığı ve Kurul’un uygun görüşü alınmaksızın pay devri gerçekleştirdiğini ifade etti.

Deprem bölgesinde, depremden 1 yıl sonra yapılan bir kolon imalatı ağızları açık bıraktı!

İnşaat Mühendisi ve SPK Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Habip Çakmak resmi sosyal medya hesabı üzerinden deprem bölgesinde, depremden 1 yıl sonra yapılan bir kolon imalatını paylaştı. İşte Habip Çakmak'ın o paylaşımı...

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

SPK Başkanı'ndan yeni nesil gayrimenkul sertifikasıyla ilgili son dakika açıklaması!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Ömer Gönül, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında yeni nesil gayrimenkul sertifikası ile ilgili bilgi verdi.

Elma Konut Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Elma Konut Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Davut Günbeldek tarafından kuruldu.

Gayrimenkul değerleme tarifesine yüzde 50'ye yakın zam geldi! SPK duyurdu: Konut, ofis, fabrika, arsa.. Tek tek değişti!

SPK 2023 yılı gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesi tutarlarında güncellemeye gitti ve yaklaşık yüzde 50 oranında zam uyguladı. İşte o rakamlar...

SPK'dan üç şirketin halka arzına izin: Fuzul Gayrimenkul, Kaleseramik ve Atakey Patates halka arz edilecek!

SPK'dan üç şirketin halka arzına daha izin çıktı. SPK; Kaleseramik, Fuzul Gayrimenkul ve Atakey Patates'in halka arzlarına onay verildi. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul değerleme hizmetlerine ilişkin 2022 tarifesi belirlendi! 

Sermaye Piyasası Kurulunun (SPK) belirlenen gayrimenkul değerleme hizmetlerine ilişkin 2022 tarifesi yayımlandı. 

SPK'dan gayrimenkul değerleme faaliyetlerine ilişkin açıklama! 

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), internet sitesinde gayrimenkul değerleme faaliyetlerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Aziz Torun'un Torunlar GYO'daki sermayesinin borsada işlem görmesine SPK'dan onay!

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasına SPK'dan onay verildi...

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün ihraç talebi için SPK'ya başvuruldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 52 milyon 180 bin 855,64 olan çıkarılmış sermayesinin, 150 milyon TL'ye yükseltilmesi hususundaki ihraç talebi için SPK'ya başvuruldu. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün sermaye artırımı için izahname hazırlandı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün çıkarılmış sermayesinin 150 milyon TL'ye yükseltilmesi hususundaki ihraç talebine ilişkin olarak hazırlanan taslak izahnamenin onaylanması talebiyle SPK'ya başvuruldu.  

GSD Denizcilik Gayrimenkul çıkarılmış sermayesini 150 milyon TL'ye yükseltecek!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 52 milyon 180 bin 855,64 TL olan çıkarılmış sermayesinin, 150 milyon TL'ye yükseltilmesiyle ilgili ihraç talebine ilişkin olarak hazırlanmış olan taslak izahname için SPK'ya başvuruldu.  

Nurol GYO esas sözleşme değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirketin sermaye yapısı çerçevesinde Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesine ilişkin ekli tadil metninin onaylanması için 8 Mart 2021 tarihinde SPK'ya başvuruldu. 

spk Elma Gayrimenkul Haberi

spk Elma Gayrimenkul

SPK, Elma Gayrimenkul'e 61 bin 922 lira idari para cezası verdi. 

Borsa Gündem'de yer alan habere göre; Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Elma Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. hakkında yapılan incelemeler kapsamında şirkete idari para cezası uygulanmasını kararlaştırdı.

SPK haftalık bülteninde bulunan bilgilere göre,şirketin  bildirim yükümlülüklerine ilişkin düzenlemelere uymadığı ve Kurul’un uygun görüşü alınmaksızın pay devri gerçekleştirdiği tespit edildi. Elma Gayrimenkul 61 bin 922 lira idari para cezasına...